25 Септември, 2017 23:30 1 651 3

Иран: САЩ ни обиждат

  • иран-
  • списък-
  • сащ

Недоволство от новия ограничителен списък на Вашингтон

Иранският външен министър Мохамад Зариф заяви, че забраната за достъп на ирански граждани до САЩ се възприема като обида, съобщи РИА Новости.

Иран беше включен в списъка с осем държави, чиито граждани получават ограничения за достъп до САЩ. Списъкът беше разпространен от администрацията на американския президент Доналд Тръмп през днешния ден.

„Предполагаемото съчувствие на Тръмп към иранците звучи още по-безсмислено с новата му и много по-обидна забрана за влизане в САЩ“, заяви Зариф в Twitter.

В списъка на американската страна са включени осем страни. Нивото на ограничения за всяка една от тях е различно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    9 4 Отговор
    Няма ли кой да му обясни на тоя че е достатъчно просто Иран да скъса дипломатически отношения със САЩ и всякакви проблеми изчезват!
  • 2 Дедо Мраз

    5 2 Отговор
    Мдаааа ,съвсем скоро Някой ШЕ му обясни на Дони колко много се е объркал в ролята си да изпълнява заповеди на едни чичковци....а пък и той в качеството си на милиардер мисли че всичко си му е позволено хааххахахахаххаха Неведоми са пътищата Божии!!!! Каквото повикало -такова се обадило /българска народна поговорка/ Тази измислена земя на някакви си 300години ,както се провъзгласи така и ще си изчезне .... Тя вече е капитулирала и всеки един го знае това!!!!Балона казва едно голямо ПУК ,или някой го Гръмва просто!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 жщг

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо Мраз":

    Блажени са вярващите!!!