1 336 1

Бивш готвач на Гуинет Полтроу: Тя не яде нищо

Актрисата е смайващо слаба, но начинът, по който поддържа елегантната си фигура, никак не е за подражание

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Актрисата Гуинет Полтроу е смайващо слаба, но начинът, по който поддържа елегантната си фигура, никак не е за подражание. Бивша нейна готвачка разкри тайната й - тя практически "не яде нищо", съобщи Contactmusic.

Същият режим е спазвал и фронтменът на Coldplay Крис Мартин, бивш съпруг на Полтроу, когато Кейт Макълун е работила за суперзвездите. Тя се е грижела за храната им през 2008 г., по времето на снимките на първия филм "Железният човек".

Макълун разкри изключителните ограничения, които звездите непрекъснато са си налагали. Когато личният асистент на двойката й ги съобщил първоначално, тя била шокирана. С такива продукти не можела да сготви нищо прилично.

"Те не ядяха нищо. Много са стриктни. Избягваха всякакви захари, всичко сладко, без млечни продукти, само зеленчуци" - разказа Кейт Макълун.

За да има храната някакъв вкус, Макълун решила тайно да добавя забранени съставки. Семейството веднага започнало да хвали гозбите й.

Лайфстайл сайтът на Гуинет Полтроу редовно предизвиква критики. Актрисата обаче настоява, че те са неоснователни и са базирани не на факти, а на предположения.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • кучето шаро
    Отговор
    1 19:54  25.09.17
    За какво са ти плащали ?

Напиши коментар:


Публикувай