Last news in Fakti

27 Септември, 2017 13:30 1 940 4

Кметът на Лондон предложи втори референдум

  • великобритания-
  • садик хан-
  • лондон

Той не е убеден в плана на правителството за договаряне с ЕС

Кметът на Лондон предложи втори референдум - 1
Снимка: БТА/AP

Кметът на Лондон заяви, че Лейбъристката партия може би трябва да подкрепи втори референдум за бъдещето на Великобритания в ЕС, съобщи „Индипендънт“.

Според Садик Хан в някоя от следващите прокламации на лейбъристите може да бъде заложена идеята, британците отново да определят бъдещето на страната си в ЕС.

„Това може да е големият ми принос като кмет на Лондон. Не съм сигурен, че правителството ще може да постигне добра сделка за Brexit. Може би за това трябва да се предприеме втори референдум. Не съм останал с впечатлението, нашето правителство да има план, който да сработи. Трябва да мислим за най-добрия вариант“, заяви Хан.

Британците решиха да излязат от ЕС след референдум през миналата година. Лидерът на лейбъристите Джеръми Корбин също не отхвърли възможността за втори референдум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 законен

    5 1 Отговор
    Оууу , то не можа и година да изкара "великия" референдум ! Някои хора ще си умрът от мъка , отидоха опорните точици !!
  • 2 РОби

    2 0 Отговор
    Референдума може и векове да изкара, ако е рентабилен. Точно този, очевидно вече за всички, не е такъв! И за това ще бъде отменен по един или друг начин.. Интересно как ще реагират ЕС на съобщението "опитахме да ви шиваме, не успяхме, сега искаме пак да ви гушнем!"
  • 3 Факт

    1 0 Отговор
    по добре да си ходят с техните м....ли, този кмет бил намислил друго,как да прехвърля едни талибани в Европа,защото в Англия такива като този кмет вече прекалено много станаха,изобщо всички са боклуци,този пък как го избраха за кмет...скоро мюслиманин ще стане крал на Англия..и ще се казва хасан-мохамед-измет-али ръза
  • 4 ХОР идиоти

    1 0 Отговор
    този циганин ли е бил кмет на Лондон,мале,затова терористи са добре дошли ...боже пази Кралицата...от идил-миндиловска гадост...
Новини по държави: