Last news in Fakti

27 Септември, 2017 18:54 1 135 6

Тръмп: Facebook e "анти-Тръмп" мрежа

  • facebook-
  • twitter-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Преди дни от Facebook обявиха, че са предоставили материали на Конгреса за евентуалната руска намеса в президентските избори миналата година

Тръмп: Facebook e "анти-Тръмп" мрежа - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече Facebook "анти-Тръмп" мрежа, предадe Reuters.

Тръмп направи този коментар в любимия Тwitter броени дни след като Facebook обяви, че е предоставила материали на комисия в Конгреса, разследваща евентуалната руска намеса в президентските избори миналата година.

"Facebook винаги е бил анти-Тръмп", написа стопанинът на Белия дом и допълни, че социалните мрежи винаги са били срещу него. Засега от Facebook не са коментирали това изказване на президента.

Преди няколко дни от ръководството на Facebook обявиха, че ще предоставят на разследващата комисия в Конгреса съдържанието на 3000 политически реклами, закупени от руски юридически лица по време на кампанията за президентските избори през ноември.

Тръмп: Facebook e "анти-Тръмп" мрежа

В миналото Тръмп лично е хвалил Facebook, като е казвал, че мрежата му е помогнала да спечели изборите през ноември 2016 г. Неговият предизборен щаб обяви, че е похарчил около 70 милиона долара за реклами в нея. Тръмп имаше и програма на живо в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    За чий му е туитър?
    Само глупости пише там, пък ако нямаше-нямаше и да го предизвикват.
  • 2 съветник на Тръмп

    6 0 Отговор
    Санкции за Фейсбук, прелитане на самолети и обявяване на война!
  • 3 Гого

    4 0 Отговор
    Я им прати на Фейсбука един самолетоносач...да видят те какво е да заставаш против демокрацията...
  • 4 Тъпото

    3 0 Отговор
    Ми да. Аз да те питам чичо Дони ,как още не си ги приключил? Я кажи, че заплашват света и ги удари ядрено тия феисбуци муци!
  • 5 Пеньо

    0 1 Отговор
    Взех да се задъхвам да коментирам изцепките на Дони. Не мога да му насмогна! Много производителен е!
  • 6 Патриот

    0 0 Отговор
    аз като не ползвам тоя сайт се чувствач вече като негов фен