Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 19:10 1 781 10

Тръмп: Това е чисто зло

  • лас вегас-
  • стрелба-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ с изявление след атентата в Лас Вегас

Тръмп: Това е чисто зло - 1
Снимка: БТА/AP

„Стрелбата в Лас Вегас е пример за чисто зло.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от „Вашингтон Пост“.

По-рано днес стрелец откри стрелба срещу публиката на концерт в Лас Вегас. В резултат на това загинаха 50 души, а още стотици бяха ранени.

„Днес ние сме заедно. Ние сме заедно в страданието, шока и скръбта. Нашето единство няма да бъде разбито от злото. Нашите основи няма да бъдат разбити от насилието. Днес ни определя нашата любов.

Изразявам искрени съболезнования към семействата на загиналите. Ние не можем да си представим тяхната болка. Не можем да приемем тяхната загуба. Те обаче трябва да знаят, че ние сме зад тях. Ние се молим за тях.

ФБР и силите за сигурност си сътрудничат в разследването. Съдействат си и с местните власти. В момента търсим смисъл в хаоса. Ние ще намерим светлината в мрака. Трябва да сме единни“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    21 3 Отговор
    По-голямо зло от САЩ няма на този свят. Лека им пръст на жертвите..

    Коментиран от #5

  • 2 кучето шаро

    7 5 Отговор
    То и ти не си добро .
  • 3 Кики

    11 1 Отговор
    Всяка страна си е заслужила ДЕМОКРАЦИЯТА... замислил се Ким и погледнал през прозореца спокойно и без страх движещите се хора.

    Коментиран от #9

  • 4 ЗЕВС

    13 0 Отговор
    Бумеранга на злото, обиколи света и се върна при собственика!
  • 5 ghost1

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    A ti kym koi si? Към добрите или към лошите
  • 6 ghost1

    0 7 Отговор
    Такива като теб нямате оправия. Винаги с Расия с или без повод. Кажи си го направо или ако не можеж изчезвай в Русия и не пречи на хората които са избрали да живеят в ЕС умнико!

    Коментиран от #10

  • 7 Сандо

    7 2 Отговор
    Те тоя същия перчем и другите педера.и донесоха много добро на доста народ, голяма демокрация, та сега тази демокрация се връща. Единственото лошо във всичко това е, че измира сумати народ без вина може би, а не си стовари зло върху същите тези създали това напрежение. И излизат на разни трибуни и всеки път едно и също... Ние сме с вас, страдаме с вас, усещаме болката ви, а само хората си знаят какво им е. Изгубили са близките си, любими хора, единствени, а Тръмчо ще излезе, ще прочете написаното си от други хора слово и хоп ще си седне на масата и ще се наплющи както си знае. Това важи за всички всички лицемери разбиращи от болката на народа, няма Тръмп, Путин, Ким, Садам, Салам и всякакви такива. А ВИЕ глупаци се плюйте един- други и само се молете да не ви стига, че е лошо и необратимо!
  • 8 Сандо

    1 2 Отговор
    Амин и света да го дух.те!
  • 9 Батката

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Кики":

    Движещете се хора в концлагера.
  • 10 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ghost1":

    Кои да тия дет да избрали еврогейслия съюз че нещо не се сещам някой да е гласувал?
    То само това знаете да прогонвате Българите и фс тошерорате вдякаква джахидистка паплач. Малко ли са три юилиона Българи да се скитат немили не драги по света?