733 3

Във ФРГ: "Алтернатива за Германия" няма бъдеще

Германците не смятат, че партията има дългосрочен хоризонт, сочат данните от проучване 

Анатоли Стайков

Мнозинството германци смята, че партията "Алтернатива за Германия" (АзГ) ще бъде представена в парламента само за кратък период от време. Това сочат публикуваните резултати от социологическо проучване, цитирано от Reuters.

Според изследването 54% от запитаните са отговорили, че партията няма да остане за постоянно в Бундестага, въпреки че в новия му състав тя е трета политическа сила.

Само 27 на сто от анкетираните са заявили, че АзГ ще успее да се утвърди в парламента с бъдеще отвъд предстоящия четиригодишен мандат.

Трима от всеки четирима избиратели на АзГ са на обратното мнение. Те заявяват, че формацията ще има успех за по-дълъг период от време.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НАТО ВЕЦ
  Отговор
  1 09:52  06.10.17
  Ще им се на либерастите да няма алтернатива, но за тяхно нещастие не е така.
 • сноу
  Отговор
  2 13:51  07.10.17
  Те либералалугерите не си гледат в чинията ами все на другите амин блеят.Много жълтици им сипала Смъркалана, ама и за тях ще има свършване .Вчера обявиха ,че ще има комисия разследваща бежанската вълна и финансирането и,та близльото на Смъркъл-Шойблито веднага слезе от каруцата ,ще ставал шеф на парламента.
 • фюрера
  Отговор
  3 18:29  07.10.17
  май някой хвърля прах в очите на хората съвсем умишлено, а? То тези събития да не се развиват в Булгаристан, че да хващат "декиш"! Ще я има "Алтернативата"-и още как! Само стойте, гледайте и немейте! ХАЙЛ!

Напиши коментар:


Публикувай