5 Октомври, 2017 23:32 5 517 3

Порно актриси дават уроци по чужди езици в интернет (ВИДЕО)

  • урок-
  • чужд език-
  • порно-
  • актриса

Обучаващият се ще може да пише на преподавателката

Хората, които искат да научат чужд език, могат да се запишат на необичайни курсове, преподавани в интернет от порно актриси, съобщи в. Daily Mirror.

Всеки курс е с продължителност 2 месеца. Предлага се обучение по френски, японски, испански и английски език. Освен стандартните модули по водене на разговор, писане и правилно произношение, уроците имат привлекателен бонус.

Преподават ги порно звезди, за които езикът е майчин. Според изданието, те ще обучат курсистите на правила в етикета и езика на тялото.

Курсовете се организират от канала за възрастни CamSoda и обещават да научат хората да говорят "чувствено и правилно".

Наред с видео уроците, ще има и възможност учениците да пишат на преподавателката. Ако сте от нервните студенти обаче, този курс може и да не е за вас, предупреждава Daily Mirror.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кимботан Томот Смукорокофф

    6 2 Отговор
    Порното няма език - то е единственият УНИВЕРСАЛЕН език! Всеки знае езикът на флуидите, хрмоните, нагона и либидото ))) Как може да има чуждо порно ? Ааа да, рибите имат кофти порно не ме кефи идеята да хвърлям хайвера и после да минават да го оплождат...
  • 2 гощо

    8 0 Отговор
    Некви по убавки нЯяяяше ли?!?!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.