9 Октомври, 2017 07:55 1 925 6

Тръмп може да предизвика война, смята сенатор

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • война-
  • сенатор-
  • боб коркър-
  • поведение

Републиканецът разкритикува държавния глава

Тръмп може да предизвика война, смята сенатор - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският сенатор Боб Коркър заяви, че президентът Доналд Тръмп може да предизвика Трета световна война с действията си, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Републиканецът, който е председател на сенатския Комитет по международни отношения, разкритикува поведението на държавния глава на Съединените американски щати.

Боб Коркър смята, че Доналд Тръмп се държи в Белия дом така, сякаш е в риалити шоу. „Той ме тревожи. Той трябва да тревожи всеки, който е загрижен за страната“, заяви сенаторът.

Коркър предупреди, че с безразсъдното си поведение Тръмп рискува да постави САЩ на пътя на Третата световна война. Според сенатора президентът нееднократно е навредил на дипломатическите усилия на САЩ в международен план със своите коментари в социалната мрежа Туитър.

Републиканецът изрази задоволство от това, че около Тръмп има опитни дипломати и служители, които помагат страната „да не изпадне в хаос“. Доналд Тръмп беше избран за президент на Щатите, след като победи кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    13 3 Отговор
    Кога всички републиканци ще проумеят, че треторазрядния клоун не става за президент!
  • 2 куку руку ку

    9 0 Отговор
    Да не забравяме, че всъщност клоуните са страшни, а не смешни.
  • 3 Един

    8 0 Отговор
    Бре ! То половината свят е на ясно с това !
    А вече и на някои сенатори им "просветва" !
  • 4 юрист

    0 4 Отговор
    Хахаха- в началото руските тролове писахга такива дитирамби за тръмп, че чак си помислих, че е руският , а не американският президент, а сега- точно както предсказах тогава, изведнъж започнаха да викат “Разпни го“, защото... ЗА СЕГА отказва да обслужва руските държавни интереси, и каза саралната фраза“ Америка преди всичко“:D Много е скучно прогнозите ми по ключови теми да се сбъдват, но -това е така, защото те са основани на психологията на руските тролове, а не защото имам гадателско кристално кълбо и звездите ми го говорят:)
  • 5 юрист

    0 3 Отговор
    саралната - т.е. сакралната
  • 6 юрист

    0 4 Отговор
    Също така си мисля, че масово руските тролове се обърнаха срещу тръмп, когато бяха отнети поръчките на касперски лаб за цру в сащ, което пък показва доста неща ;)