3 137 4

Изгониха „супергърл“ от пресконференция (ВИДЕО)

Няма място за активистката в Брюксел

Денис Джамбазов

Активистка, облечена с костюм на „супергърл“, беше изгонена от пресконференция в белгийската столица Брюксел, съобщи The Telegraph.

23-годишната Маделина Кей, която е британска музикантка, е твърдо против Brexit и дори издаде книга на тази тема, в която основен герой е премиерът Тереза Мей.

Младото момиче осъди действията на охраната в сградата на ЕС като „недемократични“. Маделина Кей е планирала да разговаря с Мишел Барние, който е главен преговарящ на ЕС по въпроса за Brexit.

Британката е искала да му покаже, че всъщност голяма част от британското население е твърдо против напускането на Европейския съюз.

Преди да има тази възможност обаче 23-годишната жена беше изгонена от охранителите в залата за пресконференции. В Брюксел се проведе поредна среща между представители на блока и Лондон.

След нея стана ясно, че преговорите са в „задънена улица“. Мишел Барние заяви, че между двете страни в преговорите не са постигнати големи положителни стъпки.

Белгия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кольо
  Отговор
  1 09:30  13.10.17
  Ясно си личи, че е психично болна, и репортерите вече снимат снимат, ще се скъсат, най-долното стъпало на цивилизацията - модерния журналист
 • Реално
  Отговор
  2 09:57  13.10.17
  Ако беше "супер-бойс" щяха да го допуснат да дръпне една прочувствена реч в Евро-парламента...че там всички са такива ...пед..аси....
 • Ники
  Отговор
  3 22:08  13.10.17
  Еми, много е права! Англичаните са ушким повече за излизане от ЕС, отколкото за оставане в ЕС. НО! Тези, които са за ЕС са доста по-сигурни, твърди и аргументирани в позицията си. Докато БРЕКЗИТистите не са напълно сигурни (поне по-голямата част), че излизане от ЕС е по-доброто решение. Искам да кажа: все пак почти половината от англичаните са пожелали оставането в ЕС. Как ще се съобразят с тях?

  Коментиран от #4

 • Депозиран въпрос
  Отговор
  4 02:32  16.10.17

  До коментар #3 от "Ники":

  Пак ли ПУТИН е виновен? За един приятел питам, дето не живее в България, няма кола и апартамент, та ТИМаджийте от Армеец, няма какво да му запалят или ограбят...

Напиши коментар:


Публикувай