1 208 3

Оливър Стоун: Уайнстийн стана жертва на отмъстители

Харви беше предварително осъден и не дочака справедлив процес, смята холивудската легенда

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Анатоли Стайков

Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е бил предварително осъден от съдници и отмъстители, без да дочака справедлив процес. Това заяви големият американски режисьор Оливър Стоун, цитиран от The Wall street Journal.

"Аз винаги съм се придържал към правилото присъдите да ги произнася съдът", заяви Стоун, който e председател на журито на кинофестивала в Пусан, Южна Корея.

"Ако Уайнстийн е нарушил закона, това ще се установи. Но според мен присъдите не трябва да се произнасят от група, взела самоволно законите в свои ръце", каза Стоун пред журналисти.

Снимка: БТА/АР

По думите на режисьора Холивуд гъмжи от "истории на ужасите", но трябва да се прави съществена разлика между установените от съда факти и разказваните истории в ресторанти и барове.

Корея (Република)


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Джендо
  Отговор
  1 23:04  16.10.17
  Абсолютно точно казано!
 • Иван Господинов
  Отговор
  2 23:52  16.10.17
  Из.раха му се отгоре боклуци които е направил хора.
 • Шляхтиц
  Отговор
  3 06:50  17.10.17
  Точно така, както Гергов направи Нинова председател на БСП, а тя го извади от изпълнителното бюро. Храни куче да те лае, въпреки, че имам кучета и ги обичам повече от хората. Приказката е такава. Кучето никога не лае по този, който го храни.

Напиши коментар:


Публикувай