Last news in Fakti

13 Октомври, 2017 20:05 3 323 13

Турция със забрана за корабите от Крим

  • турция-
  • кораби-
  • крим

Те няма да могат да акостират на турските пристанища

Турция обяви забрана за прием на кораби от Крим, съобщи ТАСС.

Според източници от правителството, всички кораби, които влизат в Турция от Крим, няма бъдат допускани до турските пристанища. Това ще важи за кораби, плаващи под всякакъв флаг.

Забраната е била одобрена от турското министерство на транспорта. По-рано през тази седмица турският президент Реджеп Ердоган беше на посещение в Украйна,

По време на визитата той обяви, че смятат Крим за украинска територия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    31 7 Отговор
    И ко сега
    Пак руски санкции за Турция!!))
    Ахахахаха глупав излезе квази-султанът...
  • 2 Барчо

    26 7 Отговор
    Ердо уж мисли като държавник, но от време на време прави невероятни грешки. Ако това е истина, то тази е една такава. И без това с краварите не е добре, както и с германците и англичаните и ----. Та този вариант против руснаците, нямат полезен ход. Или си с едните или с другите.
  • 3 СССРБАРЕТА

    13 9 Отговор
    на кой му пука за Турция? Няма проблем корабите ще бъдат Руски а не Кримски! Хахахахааах
  • 4 юрист

    9 6 Отговор
    Опааа- значи има промяна - НАТО яко е дръпнал ушите на т.нар. „султан“ ердухан...Явно НАТО на най-високо ниво е поставило въпроса ребром на ердухан. Сега ердухан ще започне да се мазни, да увещава НАТО как заради една турция, чието население са 95-97% мюсюлмани, видите ли, останалите 28 държави би следвало да се съобразяват с това , че с-400 не са съвместими с натовските стандарти ...На този палячо- ислямист могат да бъдат предвидени всички негови бъдещи възражения, молби, увещания и най-вече заплахи и изнудвания:):):)
  • 5 mediator37

    18 5 Отговор
    Няма да има руски туристи и догодина. Пак ще реве и ще смъква цените, но нито руски, нито германски, нито американски туристи ще види.
    Ще я кара на контрабанден петрол от ИДИЛ.
  • 6 КАСАПИН

    8 4 Отговор
    За пореден път се уверявам че турците са най глупавите хора на света Пак ще намажем от Руски туристи които едва ли ще помислят отново за почивка в турция.
  • 7 Антимангал

    9 3 Отговор
    Мноо е прост тоя ердухан, върна ги 50години назад изпокара се с половината свят а след десетина години няма да има кво да ядат...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хасан

    6 9 Отговор
    Турция води много справедлива външна политика..политика на ценности а не на сляпо подчинение...има смелоста да каже и на Русия,и на Сащ,и на Германия ,и наСаудицка арабия ако правят нещо което е нередно...двуполюсния световен мидел ще се превърне в триполюсен..Турция ще бъде балансьор между Изтока и Запада

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Наско

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Баланцьорите ги шибат най много.Това ще се случи скоро с Турция.
    Кюрдите ще си имат държава и Турция ще се превърне в малка разпокъсана държавичка с богат европейска част която ще иска да се отдели и да гравитира към ЕС и Запада и бедна ислямска източна провинция.
  • 11 Патриот

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Просто Ердоган е смел и има възможност да отстоява интереисите на страната си.
    Дори и НАТО да са му дръпнали ушите какво от това? Крим няма флаг, също както бургаска област, варненска област. Флагът ще е руски. Истински държавник, който работи упорито и смело за интересите на Турция, а не като нашия Бай Суджук - "м..ната и на държавата, отивам при господарите от запада". Ердоган показва ежедневно, че може да води независима политика и няма по-важно нещо за него от Турция - нито НАТО, нито ЕС, нито САЩ, нито Израел.
    Покажете ми моля един такъв политик, който работи по този начин за България? Да президента има такова желание, но състоянието на страната в момента не му позволява.

    Коментиран от #12

  • 12 реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "Патриот":

    Когато сме имали такива политици и сме били най силна икономика на Балканите нали се сещаш какво са ни направили Великите сили и най вече англичаните.
    През цялото време са се защитавали и пазели Турция и Гърция защото са искали да няма силна държава като България извън контрол или под руско влияние.
    резултатът е ясен 2 национални катстрофи и набутване при Сталин.
    Да те питам аз ако Турция и Гърция бяха изтърпели този геноцид дали сега нямаше и там да има Бай Суджук?
    Много е лесно когато някой ти е наливал пари и технологии да се правиш на интересен.Колко милиарди изядоха гърците?А за турците да не говорим САЩ и Европа от кои години им наливат в икономиката и армията.
    Я остави в някоя държава 50 години да управляват най простите и да видим какъв елит ще имаш после и колко време ще се възстановяваш.
  • 13 Петка

    2 2 Отговор
    Едно е сигурно който се хванал с Рудия не е прокопсал това са фактите и историята
Новини по държави: