Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 11:28 1 212 26

САЩ не дали визи на руски военни

  • сащ-
  • оон-
  • русия-
  • визи-
  • военни-
  • ню йорк

Отново искри между Русия и САЩ

Кремъл обвини властите в САЩ, че не са издали визи на руски военни за участие в проява в ООН в Ню Йорк. Кремъл обвини властите в САЩ в неприемливи действия заради това, че не са издали входни визи за членовете на руска военна делегация, която е трябвало да участва в пресконференция в централата на ООН в Ню Йорк, съобщи руската агенция ТАСС.

Преди това от департамента за международно сътрудничество в министерството на отбраната на Русия съобщиха, че групата висши офицери от въоръжените сили няма да може да участва в съвместната пресконференция с китайски военни поради липса на американски визи.

"Като страна домакин на централата на Организацията на обединените нации и нейните структури, властите в САЩ имат някои задължения. В този случай ние сме много обезпокоени от тази ситуация и я смятаме за неприемлива", каза пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Планираният брифинг в Ню Йорк на руски и китайски военни е бил на тема американската система за противоракетна отбрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    8 33 Отговор
    Ами- руснаците какво очакват- американците да ги галят с перце, при положение, че русия директно и навсякъде представя американците за свой военен враг? Щом не са им издали визи, значи съгласно законите, имат право на това- намерили са начин да ги цакат и го правят! И да мрънкат руснаците, не могат да заставят сащ да им издаде визи, ако ще да се съдерат:) Американците цъкат леко и елегантно руснаците с дребни неща- ха дано руските идиоти се усетят, че не трябва да обявяват НАТО и сащ за свои военни врагове и не трябва да се дуят толкова много, а който разбрал- разбрал:) То сега започва цялата сага- германия натиска целия ЕС заради северен поток -2 да възобнови отношенията си с русия, но ВСЯКА ес държава ЗНАЕ, че кримският противоконституционен квазиреферендум утре може да се случи с нейни граждани на нейна територия, и ако тя сега признае Крим за руски, утре останалите държави ще признаят отцепниците от нейната държавна територия за законни...

    Коментиран от #21, #26

  • 2 асът на асовете

    27 8 Отговор
    Ами затова не са ги пуснали, за да не кажат в прав текст истината за нещата и това да бъде отразено от всички медии. То не че пак няма да я кажат и няма да я разберат всички, китайците са там и със сигурност няма да си траят. А тъпите краварски продължават да правят елементарни грешки и стават все по-смешни и жалки.
  • 3 юрист

    10 26 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Планираният брифинг в Ню Йорк на руски и китайски военни е бил на тема американската система за противоракетна отбрана....“ А руските и китайските военни защо не са се срещнали в москва или в пекин, ами НАГЛО И ЦИНИЧНО, искат среща на територията на сащ, на която да обсъждат АМЕРИКАНСКАТА СИСТЕМА ЗА ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА И ОБЕЗВРЕЖДАНЕТО ИЛИ ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО НА РУСКИ И КИТАЙСКИ ВОЕННИ СИСТЕМИ СПРЯМО НЕЯ и то БЕЗ участието на сащ? Каквото повикало, такова се обадило! Руснаци и китайцте са нагли- еми- и американците могат така! Нека това да е за урок на всеки руски циничен наглец!

    Коментиран от #4

  • 4 Пецата

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Ами защото конференцията е в САЩ бе троле...много тъби въпроси задаваш...затова китайците и руснаците отиват в САЩ.

    Коментиран от #6

  • 5 Путин

    23 3 Отговор
    Няма проблем, ще им докарам армията без визи.
  • 6 юрист

    3 16 Отговор

    До коментар #4 от "Пецата":

    “...Публикувано във факти.бг: Ами защото конференцията е в САЩ ... Тогава да си направят ОТДЕЛНА СРЕЩА в пекин или москва КОНКРЕТНО на тази тема, бе , руски троле! Да не би аз или ти да задаваме темата на брифинга, а? КОЙ задава темата на брифинга? Военните командвания на русия и китай! Какво се правиш и ти на нагъл недоразбрал руски галош!

    Коментиран от #7

  • 7 Знаещ

    18 2 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Жалко е, че в България също има хора, които спазват доктрината на Сорос за изчезване на бялата раса като се насърчават белите жени да не раждат от бели мъже или да раждат от черни и араби. Наскоро се запознах с една рускиня живееща в Лондон, която е на 28 години, а ми каза, че вече има 4 деца. Питах я какъв е мъжа и и тя гордо каза, че е англичанин. След което я попитах дали е бял англичанин и тя вече не толкова гордо ми каза, че е негър. Та в тази връзка се чудя защо 50-годишна Бяла българска жена с финансово задоволен мъж няма деца. Жалко е да се прекъсне бял род с вековна история. Надявам се да не ме изтрият. Не обиждам никой.

    Коментиран от #8, #22

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Знаещ

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Имаме две деца и до две-три години ще си направим и трето. Мисля, че е достатъчно за положителен прираст. Жена ми е българка завършила с отличие немската гимназия (винаги в ТОП 2 заедно с математическата) и УНСС. Аз също съм българин с раняван защитавайки отечеството си дядо. Офицер от царската армия. Забележи ОФИЦЕР с висок чин раняван два пъти. Не си е седял някъде криейки се в тила. Много се гордея, че плащам данъци в България дори и когато живея в чужбина. Така съм полезен на родината си дори пребивавайки в чужбина. И последно не се опитвам да те засегна. Първо се смях когато наричаше хората във форума старчоци и пенсии, а ти смята си стара за жена. После обаче ми стана мъчно защото виждам какво се случва в Европа с бялото население и не искам същото да сполети и България. Наистина ми се иска белите българи да имаме поне по две деца, а ако е възможно и по три. Иначе циганите ще ни заличат много бързо. Само за 40-50 години.

    Коментиран от #11

  • 10 Хасан

    1 8 Отговор
    Хората имат личен избор и сами си решават за живота си...и ако имаш предвид юристката..то тя е направила много повече за еманципацията на жените,за България,за развитието на обществения живот и гражданските права отколкото ти...

    Коментиран от #15

  • 11 Хасан

    1 8 Отговор

    До коментар #9 от "Знаещ":

    Било му мъчно за бялата раса?! Виж в Африка как децата измират от глад ! Виж Близкия изток как деца умират заради нестихващата алчност на белия човек...Вече е решено нациите и етносите да изчезнат.така както преди сто години изчезнаха империите..ще има една Европа,едно правителство,една армия...

    Коментиран от #13

  • 12 Знаещ

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Между другото пак ти предлагам да се обзаложим, че аз и жена ми сме българи без никаква руска нишка и, че плащам много повече данъци от теб в България. Т.е. съм по-полезен финансово и демографски от теб, а като цяло съм и значително по-полезен и за бялата раса. Не знам защо хората не си задават въпроса, че никой не се бори да премеси арабите, жълтите и черните, а ни дискриминират и унищожават само нас белите. Сега готвят в Германия туркиня за външен министър, кмета на Лондон повтарям на на ЛОНДОН е тъмен мюсулманин. Кмета на Ротердам също. Кога в Саудитска Арабия или в Турция ще има бял християнин министър и то на външните работи? Кога в Саудитска Арабия кмет на голям град ще е европеец християнин? Никога. P.S. Облога ще го оформим като дарение за дом за сираци и даже след като спечеля ще даря и моята част не само твоите. Винаги е добре човек да прави добро когато може.
  • 13 Знаещ

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Я разкажи как точно изчезват негрите в Африка и арабите в Катар и Саудитска Арабия. Тук където съм ламборгинитата с номер ksa си ги карат араби, а не бели. Мъкнат си ги от Саудитска Арабия в Европа и си обикалят цяло лято. В яхтата на саудитския крал също виждам само тълпи от араби вечер събрани пред телевизорите на третата палуба, а жените им явно нямат право да са с тях, защото цялата палуба е пълна само с брадати мъже. Гадна картинка. Определено не ги виждам премешани с белите и приели християнство например.

    Коментиран от #14

  • 14 Хасан

    1 8 Отговор

    До коментар #13 от "Знаещ":

    Ами ако видиш в Монако френски аристократ значи ли че всички французи са аристократи??ако видиш в Ница яхтата на Абрамович значи ли че всеки руснак си има яхта????...Обама си беше чернокож но по негово време имаше бум на убийства на чернокожи от полицаи...Обама получи Нобелова награда за мир ,но дестабилизира и разби Сирия с разни терористи....така че мюсюлманския кмет на Лондон ще допоинесе много повече за бялата английска раса отколкото пияницата англичанин който си седи в бара

    Коментиран от #17

  • 15 Знаещ

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Точно ти, който се радваш на Ердоган не ми говори за граждански права. Гротеско е.

    Коментиран от #16

  • 16 Хасан

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Знаещ":

    Либия беше диктатура нали?защо...петролните кладенци бяха либийски....убиха Кадафи който беше диктатор..и сега е свободна и цяла Африка приижда в Европа...френския национален отбор е полумургав
  • 17 Знаещ

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Твърдиш, че нациите и етносите трябва да изчезнат. Разкажи моля те как изчезват негрите в Африка и арабите в Саудитска Арабия. Моля те искам да се посмея. А относно мюслито, което управлява Лондон мога да кажа, че така го управлява, че вече не стъпвам там, а и не само аз. Наскоро една лондончанка ми каза, че се е преместила да живее тук защото не издържала вече на циганията там. Циганията е побългарен превод, но това имаше предвид. Тук също лятото идват араби, но все още не са мнозинство, а и си стоят по яхтите. Въпреки, че с годините стават все повече за съжаление.
  • 18 Хохи

    6 1 Отговор
    Пак се носи ГАДНА СМРАД ОТ САЩ.
    НЕУМОРНИ ТЪПАЦИ СА САЩ
    Само как ни маниполират чрез тия тъпи новини, не мислите ли???
  • 19 Хасан

    3 2 Отговор
    Чета много за теория на конспирациите ...значи целта е да се създаде една държава ..Европа ..един парламент,едно правителство,една армия,една полиция,един език,една култура..културата и езика на.малките страни и народи с относителен дял и възможности ще се стопят в общия казан..това е много удобно на световната олигархия..по лесно е за управление...
  • 20 Бат Мишо

    10 1 Отговор
    руските военни не ходят в чужбина с визи а с танкове
  • 21 Патриот

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    По-скоро американците постоянно тръбят, че Русия им е враг.
    Путин е казвал много пъти - "готов съм ан диалог, но като равни, а не васал(каквато е цяла Европа)". Русия никога не е обявявала САЩ враг. Обратното е - САЩ винаги са сочили Русия за основен враг, за да може васалчетата да им пълнят джобчетата със скъпо, но неефективно оръжие, при това скъпо за подръжка.
    А НАТО е военна организация, която има за цел да прокарва интересите на САЩ с военни действия, като в такива слулаи мерзостта, подлостта, погазването на законите ит.н. на САЩ се замазват под булото на НАТО.
  • 22 Барчо

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Знаещ":

    Най-лесно е за краварите да изтрият християнството извън обора си. Мюсюлманството по своята същност заради сляпото следване на корана е назадничава религия. Тя спъва всякакво развитие. На краварите им трябва точно това. Слаб противник, с който не трябва да се договарят, а да поставят условия. И по тази причина старата Европа се залесява с мюсюлмани и трябва да бъде поставена на колене. И пак срещу този идиотизъм трябва да излезе насреща кой?

    Коментиран от #24

  • 23 681

    1 6 Отговор
    Наглостта на кремълските орки е безкрайна. На малко ли места техните и китайските военни могат да се срещнат, че искат това да стане на щатска територия. Просто евтина провокация, за да могат сега да лаят..
  • 24 Хасан

    0 5 Отговор

    До коментар #22 от "Барчо":

    Ами то при июсюлманите няма гей бракове...такива има при модернитн християески общества...

    Коментиран от #25

  • 25 Знаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Хасан":

    Пак повтарям в християнска Русия ако поискаш гей брак ще отидеш в затвора. Ето защо всички трябва да подкрепяме Путин в борбата му със Сорос. А относно мюслитата по-добре си трай. Всички знаем какви п...ли са масово, че даже и на магарета налитат. Жалка работа.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.