Last news in Fakti

15 Октомври, 2017 11:19 12 952 24

Жена в центъра на секс скандал в британския флот

  • ребека едуардс-
  • скандал-
  • секс-
  • подводница-
  • флот-
  • великобритания-
  • капитан-
  • жена

Ребека Едуардс имала връзка с капитана на подводницата

Жена в центъра на секс скандал в британския флот - 1
Снимка: БТА/ AP

Млада жена стои в основата на секс скандал, разтърсил британските военноморски сили, съобщи британското издание The Sun. 20-годишната Ребека Едуардс, работеща като инженер по оръжейните системи, е имала връзка с капитана на атомната подводница HMS Vigilant.

Аферата разтърси британския флот и вече „потопи“ кариерите на няколко души. Младата красавица е имала любовна връзка с 41-годишния капитан на подводницата Стюарт Армстронг.

Вторият в командването също е имал афера, но с друга жена. Подобни отношения са забранени във флота. Започнато е разследване по случая, посочват медиите на Острова.

Ребека Едуардс, завършила в Бристолския университет, е била отстранена от длъжност. Капитанът на подводницата е мишена на разследване на специална комисия към военното ведомство, а с уволнение са заплашени още петима членове на екипажа.

Подводницата HMS Vigilant е плавала на мисия в северната част на Атлантическия океан, когато са започнали сексуалните отношения на борда й. Връзката на 20-годишната Ребека Едуардс и капитана е предизвикала възмущение и военнослужещи са разкрили отношенията между двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mire

    102 4 Отговор
    Тя се държала за шнорхела му ако стане нещо да го лапне и да се спаси
  • 2 jambazina

    95 1 Отговор
    Добри новини - все пак жена!
  • 3 Бай хой

    86 5 Отговор
    Е как няма да е скандал като е жена. Не е по еврогейскилиберастки.

    И забележете работи като инженер по оръжейни системи на 20 години.
    А пък ние тук обръщаме внимание на юристкидокторкикаратистки на преклонна въраст, че и девствени още.
  • 4 Гост

    133 4 Отговор
    Страшен скандал, няма що - мъж и жена правят секс!
    Ако бяха п....ли, щяха паметник да им вдигнат!
  • 5 Ташунко

    31 0 Отговор
    И кво, сойки ли да правят.
  • 6 Дикембе Мутомбо

    54 2 Отговор
    41-годишен с 20-годишна... Предполагам е бил надарен капитана и я е пронизал с торпедото си, когато Ребека най-малко е очаквала. Стонът й заглушил тези на сините китове наоколо.

    От тогава тази носи цайси - за да забележи отдалеч перископа му...
  • 7 британски ценности

    73 3 Отговор
    Ако капитана беше имал връзка с някой матрос на 20 г никога нямаше да е скандал и всичко щеше да е по английски п...лско нормално, но понеже става въпрос за 20 г жена скандала е пълен !?!?
  • 8 Различен

    59 3 Отговор
    Не е хубаво това, не е!
    Млада 20 годишна, праска се с капитана на подводницата, а на другите не дава!
    Е как да не я изпеят?
    Въпроса е принципен! Като си си отворила краката, караш наред! Иначе го д.хаш!
  • 9 незнайко

    32 1 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: 20-годишната Ребека Едуардс, работеща като инженер по оръжейните системи ) В Англия за две години ли взимат висше образование ??? Ако е така, няма какво да се чудим на техните изцепки !!!
  • 10 Госпожицата

    32 1 Отговор
    Ами то седи ли се на сухо толкоз дълго под вода, навсякъде мокро,а той на сухо,няма двадесет, няма осемнадесет,паднели трябва всичко да стане мокро.💦💦💦💦💦💦
  • 11 Абе

    30 1 Отговор
    това са си съвсем нормални човешки отношения, друг е въпроса, че по устав им е забранено, ама истинската причина е, че някоя салага е завидяла и е имала мерак на мацката...
  • 12 Анонимен

    3 29 Отговор
    Защо намеквате постоянно, че англичнаите са п...ли едва ли не. Това, че са културни не ги прави обратни. Те просто са джентълмени, а не тъпи варвари.

    Коментиран от #14, #22

  • 13 командир на подводница

    31 1 Отговор
    И какво лошо има един мъж да ч.ка 20 годиша пу..а ,че не ми стана ясно ?
  • 14 да напомня

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Щото имаше тука една тема за двама подводничари дето се опракваха че нета им е слаб и не могат да си гледат хомо сайтовете.
  • 15 Инженер

    13 1 Отговор
    Да го е.а и университета,в който за една-две години ставаш инженер!
  • 16 Гошко

    18 1 Отговор
    Как се става инженер на 20 години и то на подводница? Мен това ме впечатли по скоро, а не че 40 годишен капитан пляскал 20 годишна шматка.
  • 17 Гошко

    10 1 Отговор
    Как се става инженер на 20 години и то на подводница? Мен това ме впечатли по скоро, а не че 40 годишен капитан пляскал 20 годишна шматка.

    Коментиран от #20

  • 18 Бат Мишо

    7 2 Отговор
    Бе на мене дядо ми казваше, в секс скандалите в центъра кът няма жена да си пазя гъзюгата
    а там явно е голяма новина ДА ИМА ЖЕНА в секс скандал - да бият тъпана по цел свет, чак дотука да са чуе.....
    Не казвам че гейтаците в английския флот както и в наще манастири са над 50 процента неееееее
    само казвам че още не съм фащал дядо да ма е лъгал
  • 19 Пазарен Либерализатор

    12 1 Отговор
    Англичаните са извратени. И децата са им извратени, и домашните любимци. Англия не е само Лондон и лъскави пъбове, по провинцията са тотална скръб. На село имаме малка британска колония и като лятото се изсипят внуците става страшно. И деца и възрастни ходят с чорапи по джапанки. Едно от децата, луничаво момче мастурбираше кучето си-голдън на име Пони!, защото иначе трябвало да го кастрират... Гнус от всякъде. Правихме веднъж по съседски барбекю заради децата предимно, албионката донесе нещо като мусака с овча кайма и кашкавал, никой не хапна от нея, но се спукаха да ядат шишчета с лук и чушки сурова туршия, децата нападнаха лютеницата и сиропа от бъз, младите си тръгнаха скромно, а пенсионера военен се напи на куче, та жена му го влачи и едва му разбирах какво кашля на бритиш още преди да се накози...децата останаха с моите да спят на тавана, цяла нощ се хилиха като шантави...
  • 20 Един друг

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гошко":

    Вземете да поверите какво е това нещо Weapon Engineering. За мързеливите - https://www.royalnavy.mod.uk/careers/roles-and-specialisations/services/surface-fleet/engineering-technician-weapon-engineering

    Това е техническа специалност, в която може да се влезе още на 16 г. и е аналогична на бакалавърска степен, а не на магистърска. Длъжността не е инженерна в смисъла, в който вие я разбирате - то си го пише, че е професионална квалификация, т.е. "специалст", ама нашите така си превеждат статиите. То и машинистът се води engineer, ама не е магистър инженер.
  • 21 Грую

    10 1 Отговор
    Атомен подводен секс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 JJivanov

    0 0 Отговор
    Браво лекували са се хората.Така се лекуват несъзнателно цели планети.докато с е любят и децата които чакат да се родят правят внимателни анализи на половите контакти ,откриват проблеми които след това бързо решават вкл с наличните хора ..
    В СССР така се лекуваха огромни територии по време на влакови пътувания..
  • 24 децата правят секса между родители

    0 0 Отговор
    Да с е наградят и двамата .Медиини манипулатори са поени с наркотици и затова нагло набеждават лечителите ..Сега отворих великолепен сайт за човешки майки с и без дрехи пежня..ТАм се вижда отлично как всяка една бъдеща майка се оглежда внимателно ..препоръките от децата са виж оня мъж нека помасажира дясната ти гърда и после лечебните майчини отверстия и подобни..така се лекуват бъдещи майки не с седене на училище с снимане с камери
Новини по държави: