Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 08:23 1 275 1

Бразилският президент се размина на косъм

  • мишел темер-
  • бразилия

Комисия в парламентa отхвърли обвиненията в корупция срещу Мишел Темер

Бразилският президент се размина на косъм - 1
Снимки: БТА/АР

Комисия в бразилския Национален конгрес отхвърли с 39 срещу 26 гласа обвиненията в корупция срещу президента Мишел Темер, предаде Reuters.

Следващата седмица предстои гласуване и на пленарно заседание на двете камари на Конгреса, но се очаква вотът също да бъде в полза на Темер. Така той няма да бъде подведен под отговорност от Върховния съд по обвинения във възпрепятстване на правосъдието и членство в престъпна организация.

Темер би бил обвиняем по корупционно дело, в което са замесени бизнесменът Жоешли Батиста, президент на най-голямата месопреработвателна компания в света, и няколко политици, включително приближени на държавния глава.

Бразилският президент се размина на косъм


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипи

    1 1 Отговор
    Егати косъма 2 към едно, то си е плитка.
Новини по държави: