Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 20:53 3 630 1

Французинът, за когото се представяше Спас: Бях в шок!

  • спас василев-
  • александър мартинез-
  • измама-
  • кочериново-
  • французин-
  • българия

Не мога да си спомня да съм срещал това момче, заяви французинът

Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново, проговори пред Би Ти Ви. Разплитането на мащабната измама със самолетни билети във Фейсбук продължава. Повече от четири години Спас Василев е крал негови снимки, за да изгради убедително фалшивата си самоличност.

„В началото бях в шок, защото това е нахлуване в моето лично пространство. И след това… не знам, още съм шокиран. Разбрах, че той е използвал моите снимки, за да измисли свой живот и е ограбил хора“, заяви Александър Мартинез, чиито снимки използваше българският измамник.

„Не говоря български. Не се случва подобно нещо, дори във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за семейството ми, и за приятелите ми. Все още проверяваме как е станало всичко това“, добави французинът.

„Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали някога съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната индустрия също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня“, сподели Александър Мартинез.

„Аз не го съдя в момента, но разговарях с адвоката ми да предприемем ли нужните действия. Не съм адвокат и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, за да се справя с това. Не знам какъв точно е размерът на парите, които е взел от измамата, но това е ужасно“, каза французинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Геро

    8 0 Отговор
    Ама нашият Спас е искал да помогне беееее....
    Не разбрахте ли??
    С най-дълбоки и искрени чувства и с чужда самоличност е завличал хората.
    Да бях един съдия, щях да повярвам дори и само от пледоарията на адвоката му по телевизията.
    Какво искат от човека??? Майка Тереза направо.
Новини по държави: