2 253 1

5-годишно момче загина, играейки си на хамак

Стар дъб е паднал върху детето

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

5-годишно момче загина при трагичен инцидент, докато си е играело на хамак в задния двор на къщата, съобщи „Ню Йорк поуст“. Трагедията се е разиграла в американския щат Минесота.

Малкият Едуард Михалек е играл със своите братя и сестри, когато дърво е паднало върху него. Другите деца са невредими, посочват местните медии.

Дъбът е ударил 5-годишното момче в главата. Семейството разкри, че дъбът е бил стар, но е изглеждал стабилен. Хамакът е бил завързан за него в продължение на години.

„Това беше ужасяващ инцидент, който доведе до трагичната загуба на живота на един млад човек“, заяви шерифът на окръг Шърбърн Джоел Брот. Той изказа своите съболезнования на близките на момчето.

Местните жители изразиха желание да съберат пари, за да помогнат на опечаленото семейство да погребе сина си.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Комаров
    Отговор
    1 13:04  20.10.17
    Да се чете: "5-годишно момче загина при трагичен инцидент, докато си играело на хамак в задния двор на къщата, съобщи „Ню Йорк поуст“. Трагедията се разиграла в американския щат Минесота. Малкият Едуард Михалек играел със своите братя и сестри, когато дърво паднало върху него. Другите деца са невредими, посочват местните медии." - учете глаголни времена, учете български. Преразказ се учи в началното училище

Напиши коментар:


Публикувай