Last news in Fakti

20 Октомври, 2017 14:39 3 963 16

И Клинтън прибирала милиони от Путин

  • хилари клинтън-
  • владимир путин-
  • сащ

Изтекоха данни от скандално разследване на ФБР

ФБР има доказателства за това, че Хилари Клинтън е получавала руски средства чрез своя благотворителна организация, съобщи „Нюзуик“.

Информацията се позовава на разследване на ФБР. Смята се, че благотворителна организация на бившия държавен секретар на САЩ е служила като параван за превод на „руски мръсни пари“, като косвено е съдействала за подкупи и шантажи. От медията твърдят, че разследването е било умишлено прикрито от администрацията на бившия президент Барак Обама.

Данните показват, че руската страна е била замесена в раздаването на рушвети, свързани с компания за превоз на уран. В същото време се оказва, че руски частни лица са превели милионни дарения на фондация на Бил Клинтън в момент, в който служби, подчинени на Хилари Клинтън, са взимали решения в полза на руската страна.

През 2010 г. администрацията на Обама одобри закон, с който голяма част от контрола на уран в страната беше прехвърлена в руски ръце. Така Владимир Путин е разширил възможностите за своя бизнес в енергийната сфера.

Според The Hill комитетът на правосъдието към Американския сенат вече е започнал разследване по обвиненията, като се очаква такова да проведе и генералния прокурор Джеф Сешънс.

Оказва се, че Робърт Мюлер, който води разследването за руска помощ спрямо кампанията на Доналд Тръмп, се сочи като човека, който е потулил разследването срещу Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаххаааххааахаххххааааааа..

    35 5 Отговор
    Ауууууу соросоидиииии....Путин ви направи къдрави...всички сте в стойка Г...
  • 2 Пецата

    36 3 Отговор
    Путин-клатим,клатим,клатим---когото си поискам😃😃😃😃😃
  • 3 Пеньо

    6 20 Отговор
    До Бай Хой: Хойчо, вярвам, че ще прочетеш моето мнение за това: Ако Хилъри се окаже виновна - да си сърба попарата! За разлика от Русия, в САЩ правосъдието не е подчинено на държавния глава и ако е виновна ще си понесе последствията!

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Просия

    6 27 Отговор
    Ако това се докаже, ще бъде поредното доказателство, колко долна политика има Русия...Заразно зло !

    Коментиран от #5

  • 5 Справедлив

    29 4 Отговор

    До коментар #4 от "Просия":

    Не смешко--ще покаже колко са долни американските политици...Тая пищеше че Путин бил давал пари за избирането на Тръмп---ами сега какво ще каже??? Точно вчера тя обяви Асанж че е шпионин на Путин--а тя сега каква е?????????? Като с лозунгите си лъже даже своите избиратели и симпатизанти....--та това показва тази ситуация...

    Коментиран от #8

  • 6 Справедлив

    19 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Пейчо-нали Путин беше фалирал бе смехурко??? Какво стана с лозунгите на тая вещица--демокрация,американска справедливост,чесност...или викаш лъсна истината--само лозунги и прах в очите ни...
  • 7 Бай хой

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Да в сащ правосъдието не е подчинено на държавата а на частния федерален резерв, както и цру и фбр и медиите им. Интересно ми е теб какво те грее това?
  • 8 Грозен

    5 16 Отговор

    До коментар #5 от "Справедлив":

    Ама ти май си много тъп...нормално за руска подложка...значи ситуацията е следната - ти ми даваш пари, аз те обвинявам, че даваш пари на друг... овчите глави изпитват симпатия към мен (така печелим и двамата)Излиза, че а аз съм не по-малко подъл от теб ;) дано си разбрал нещо...макар, че се съмнявам...

    Коментиран от #10

  • 9 бббббб

    11 4 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 10 Справедлив

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "Грозен":

    Ти тъп ли си-или просто се правиш на ущипана девица?? Хилъри най-пищеше че Тръмп е руски агент и бил купен------а сега какво излиза бе смехоране??? Че тя се е продала също като Тръмп--а на света говори за руска агресия и намеса в американските избори....схващаш ли лицемерието на американските политически върхове???---по-простичко няма как да ти го обясня,,,,,,,,,,,А Путин си играе играта като гросмайстор от най-виша класа--не случайно години наред е най-влиятелният политик в света....
  • 11 Барчо

    4 5 Отговор
    Урана не е на Путин, а на Русия. И съвсем естествено е да се контролира от нея. Иначе давам, а не знам къде отива. И после леле що стана. Не разбрахте ли, че всичко е оплетени черва от врътки. Кой крив, кой прав, не се знае. И затова всички са виновни!!!!!
  • 12 Хохи

    11 3 Отговор
    Колко са ЕЛЕМЕНТАРНИ, И ЕВТИНИ САЩ
    НЕМОГАТ ,БЕЗПОМОЩНИ, НИЩО НЕ ИМ РАЖДАТ ТЪПИТЕ, ПРАЗНИ ТИКВИ
    ГОДИНИ НАРЕД ЕДНО И СЪЩО, КОЛКО СА ЖАЛКИ. САМО ГЛУПАЦИ БИХА ИМ ВЯРВАЛИ
    СВЪРШЕНО Е С ТЯХ!!!
    АЛЧНОСТ+ПРАЗНОГЛАВИЕ+ЗЛОБА+БЕЗПОМОЩНОСТ=НЕГАТИВНОСТ И САМОУБИЙСТВЕН КОЛАБС

    ОГРОМЕН РЕСПЕКТ КЪМ РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН
    ДУХОВНОСТ+СПРАВЕДЛИВОСТ+СИЛА+МЪДРОСТ+...........=ПОЗИТИВНОСТ И ПОБЕДА

    Коментиран от #16

  • 13 Хохи

    11 3 Отговор
    За пореден път ГОЛЯМ СМЯХ
  • 14 Румяна Костова

    7 0 Отговор
    Ха,така!Русия е хакнала изборите,за да спечели Трамп,ама за по сигурно е дала и пари на Хилъри.За недай,Боже,ако на старата вещица и излезе късметът.
  • 15 Много много

    4 0 Отговор
    Всички сте продажници.
    За пари продавате народа си и децата си.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.