Last news in Fakti

21 Октомври, 2017 10:00 9 656 162

НАТО: Не можем да спрем руско нападение

  • нато-
  • русия-
  • възпиране

Алиансът се опасява, че може да не е в състояние да стопира руска атака на запад

НАТО: Не можем да спрем руско нападение - 1
Снимки: БТА/АР

Военните възможности на НАТО може да не са достатъчни за спиране на евентуална руска агресия към източния му фланг, пише германското списание "Шпигел", позовавайки се на поверителен доклад на алианса.

"Способностите на НАТО за оказване на логистична подкрепа на разширената му територия е атрофирала след края на Студената война", се казва в доклада. "Няма достатъчно гаранции, че дори силите за бързо реагиране на НАТО ще бъдат в състояние да реагират бързо и, ако се наложи, за продължителен период", пишат авторите на доклада, до който германското списание е получило достъп.

Предстои документът да бъде обсъден от министрите от НАТО. Той описва организация, която не може да възпре евентуална руска военна агресия, предимно поради разпръснатата командна структура, се казва в откъси от статията на "Шпигел".

НАТО: Не можем да спрем руско нападение

През март тази година президентът на Литва Далия Грибаускайте вече поиска създаването на важен команден център на НАТО на източния фланг на организацията заради "нарастващата заплаха от Русия".

Отношенията между Москва и НАТО се влошиха съществено след анексирането на Крим през 2014 г. и след началото на конфликта с проруските сепаратисти в Източна Украйна. Страните от алианса решиха отново да поставят войските си в състояние на готовност. Силите за бързо реагиране на НАТО бяха увеличени повече от двойно, достигайки 40 000 души.

Тази година НАТО засили и военното си присъствие в Източна Европа, разполагайки четири батальона в Литва, Латвия, Естония и Полша.

НАТО: Не можем да спрем руско нападение

"Силите на НАТО от десетилетия не са били толкова добре подготвени и толкова готови за разпололагане", реагира говорителят на алианса Оана Лунджеску, но отказа да коментира информацията на "Шпигел".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    123 35 Отговор
    Е сега вече соросоидите напълниха памперсите..И какво стана с "гаранта" за нашата безопасност НАТО????

    Коментиран от #6

  • 2 Реално

    131 32 Отговор
    Е тогава защо сме в този смешен Алианс? Защо им даваме безплатни бази-та да го отнесем и ние САМО заради американската алчност и интриги...
  • 3 Опааа

    125 32 Отговор
    За чийййй ни е тогава това НАТО-вън от България.
  • 4 Въпрос

    93 30 Отговор
    Юристе-нещо да кажеш? Чакам да започнеш да се пенявиш,как това е лъжа.

    Коментиран от #17, #75

  • 5 Kcaniba

    43 129 Отговор
    НАТО е най–мощният военен съюз в света!Едва ли има ситуация с която да не може да се справи!ФАКТ!А всички русофилистично болни антибългари,да не коментират ,теми които са им непонятни,поняли товорищи!Гледайте си бояришинката ! О.К!Наздраве!

    Коментиран от #7, #31, #109

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    111 33 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Нато досега няма спечелена война-факт!!!! Та слагай памперса и се скривай под кревата.

    Коментиран от #9

  • 8 Митю

    57 8 Отговор
    Организация стройна,ама фиданка.
  • 9 Kcaniba

    33 80 Отговор

    До коментар #7 от "Абе за толкова глупави ли ни мислиш":

    На 14 септември 1944 г. при грабежи в складовете на пристанище Бургас, тълпа от червеноармейци се натъква на големи количества спирт. Без каквато и да е проверка за годността на плячката, тълпата се нахвърля като обезумяла върху трофейната течност. Резултатът от двудневния запой с метилов алкохол на близо 200 бойци и командири от Червената армия са 42-ма починали и шестима ослепели бойци, а останалите са хоспитализирани с тежки отравяния.

    Всъщност това са и единствените „герои“, загинали в „двойното“ освобождение на България. Жертвите обаче не са напразни: покрай погребенията е оформено и първото съветско военно гробище на „падналите“ червеноармейци за освобождението на братския български народ от фашизма и капитализма.

    Коментиран от #10, #15, #45, #68

  • 10 Ьььььь

    103 28 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    А на 21 авг. 2016 г. войници на НАТО се у.р..ха в Ч.Море от един стар руски самолет. На следващият ден,27 натовски моряка от които 8 офицера подадоха рапорт за уволнение.

    Коментиран от #12

  • 11 Kcaniba

    34 106 Отговор
    НАТО е най–мощния военен отбранителен съюз,а ЕС най–Силния икономически съюз в които България членува!Всеки успех за България е смърт за русия!И се разбрахме ,всички антибългари в Сибир!

    Коментиран от #32

  • 12 Kcaniba

    26 73 Отговор

    До коментар #10 от "Ьььььь":

    Спирай бояришинка,че се излагаш публично!
  • 13 onq s konq

    34 81 Отговор
    Ще заостря вниманието на наскачалите руски скакалци относно горенаписаното:А ПИШЕ ЛИ НЯКЪДЕ,ЧЕ РУСИЯ ПЪК МОЖЕ ДА СПРЕ ЕДНА НАТОВСКА АТАКА?Естествено че не може,защото силите почти са изравнени,но ЗАПАДЪТ ИМА,И ЩЕ ИМА ВИНАГИ ПРЕВЕС ВЪВ ЖИВА СИЛА.И както през Втората световна Хитлер със своята "Блиц криг"навлезе дълбока в Русия,установявайки почти над цяла Европа властово присъствие,но в последствие беше ИЗБУТАН ОБРАТНО И УНИЩОЖЕН ,така и руснаците могат да навлязат дълбоко в Европа,но за много по-кратък срок ще бъдат върнати в границите си и закономерно ще капитулират.Повтарям:НЕ МОЖЕ РУСИЯ СЪС 143 -ТЕ СИ МИЛИОНА ЖИТЕЛИ ДА СЕ МЕРИ С 506 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ НА ЕС,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА АМЕРИКА.Ако пък говорим за БРОЙ ОРЪЖИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД,РУСИЯ ПРОСТО СЕ ГУБИ ПРЕД ЗАПАДА.

    Коментиран от #14, #33

  • 14 БОБИ КОЧА

    44 18 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Кон от тези 506 милиона колко имат сърце?

    Коментиран от #16

  • 15 Аааа

    17 3 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Че вие сега ли го разбрахте ?
  • 16 onq s konq

    23 49 Отговор

    До коментар #14 от "БОБИ КОЧА":

    Аз питам ли те от тия 143 млн колко имат сърце?Или си мислиш че олигарсите и семействата им ще грабнат пушките?Нещата обаче опират до нещо решаващо важно и то е КОЯ ОТ ВРАЖДУВАЩИТЕ АРМИИ ВОДИ ЗАВОЕВАТЕЛНА И КОЯ-"ОТЕЧЕСТВЕНА" ВОЙНА,Т.Е В ЗАЩИТА НА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО СИ.И ако неоспорим факт е че българите никога няма да вдигнат оръжие срещу Русия,то абсолютно сигурно че същите тези българи като лъвове ще скочат ще дадат и живота си в защита на домовете и семействата си ако руски узорпатор нахлуе в Родината!И няма да има вече "освобождение от фашизма" ,поднесена България на тепсия от Великите сили на Русия и "Здраствуйте братушки"!

    Коментиран от #43

  • 17 OMG WTF

    23 68 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос":

    Това всъщност най-вероятно си е истина. Въпросът е какво ще се случи с просия когато силите на НАТО се организират и започнат контра-атаката. Със сигурност няма да забуксуват пред мацква и Санкт Петербург като германците. Армията на НАТО е по-многочислена, по-добре въоръжена, по-технологична и МНОГО по-богата от руската. На какво се надявате бе копейки? Ако китайците не ги спрат около Сибир, в руските училища ще изучават английски и гражданската война в САЩ, а оттатък Сибир ще учат китайски съответно. Вие мислите ли, че китайците ще ги спасят? Аз лично - не. :)

    Коментиран от #18, #29

  • 18 диди

    28 61 Отговор

    До коментар #17 от "OMG WTF":

    Подкрепям мнението ви.При една такава война,едва ли Китай ще защити Русия.На Китай е нужна територия за народа си,така че,тя може да се възползва от ситуацията и да откъсне територия от Русия.
    А за вас русофили...СРАМНО Е,ЧЕ НЕ ЗАЩИТАВАТЕ РОДИНАТА НИ.ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

    Коментиран от #19, #30, #49

  • 19 дамммммммм

    54 20 Отговор

    До коментар #18 от "диди":

    Точно ти нямаш право да говориш за Предатели ---ти която си в Германия и миеш чужди зад..ци................................

    Коментиран от #20, #24

  • 20 OMG WTF

    17 46 Отговор

    До коментар #19 от "дамммммммм":

    В такъв случай може да благодариш на руслямците. Благодарение на тях, милиони българи напуснаха страната след падането на савецкия съюзец.

    Коментиран от #22, #41

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Али Реза

    52 14 Отговор

    До коментар #20 от "OMG WTF":

    Абе тука има много изкукуригали натОВЦИ,големи войни готови с гол г$з да нападат тоя и ония.
  • 23 падналия ангел

    54 16 Отговор
    А кой, къде и как е казал, че Русия ще напада Европа? Я изтрещелите по-долу соросопитеци да дадат цитат на Путин с тази заплаха.
  • 24 диди

    22 52 Отговор

    До коментар #19 от "дамммммммм":

    Ако трябва да ти отговоря,то отговорът ми ще бъде така.
    Обичам нашата красива България.За съжаление такива като вас пречат на развитието й.Мястото на вас заблудени русофили,е вън от България.А що се отнася дали мия други задници,явно самия ти правиш това на руснаците.Живея в Германия от 1984г. Трябва да си доста глупав,за да пишеш тъпизми.
    Да живеят българите,които обичат родината си. Русофили,в България няма място за вас.

    Коментиран от #26, #28, #39, #46, #61

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гюнтер

    43 21 Отговор

    До коментар #24 от "диди":

    Фрау диди, още не сте измили чиниите!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Почитанията ми

    44 12 Отговор

    До коментар #24 от "диди":

    Г-жо, не знам за вашето родолюбие, но искам сам да определям кой и как да ме управлява. Аз живея в България, а Вие само във фантазиите си сте тук!
  • 29 Дух

    34 12 Отговор

    До коментар #17 от "OMG WTF":

    И в редиците на НАТО ти ще си най храбър,-да,селянин?
    Что не сте изгонили турците на время?
    Ха,-!
  • 30 Олигарха

    46 16 Отговор

    До коментар #18 от "диди":

    До къде се "разви" света, проста чистачка/миячка да изказва мнение по световна политика :) Напред, светло бъдеще ни чака!

    Коментиран от #93

  • 31 :D :D

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Да не дава Господ да проверяваме кой е по-прав.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ШмъркАн

    33 17 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Кой олигофрен беши писал "САЩ могат сами да победят Русия и Китай сами без партнорити си от НАТО"? Да си признае.
    Никой ли не схвана иронията в 5-ти пост?

    "НАТО е най–мощния военен отбранителен съюз,а ЕС най–Силния икономически съюз в които България членува!". Така е. В световин мащаб има и по-силни.

    Кон в тактиката за да имаш успешно настъпление трябва да превъзхождаш противника ПОНЕ 3 пъти. Няма как да имаш силна атака без да си защитен. Да си виждал фетболен отбор със 8 нападатели и двама защитници? В Европа има 506млн население - засторяващи нации, пендели, транджендери, компютйрни мишки, толерасти. Няма много много дейно и боеспособно население. Фактор в една нойна е и въоръжението, нех само човека. Вижда се кое оръжие е по по най. Дългогодишни клиенти на САЩ започват да купуват от Русия.

    И да допълним относно посирането на натовците рейджъри в Черно море - самолета беше 40 годишен и без всякакво въоръжение по него.Американците са силни, но само срещу първобитни армии. С равни на тях са слаби и за това са страхливи.Защо не нападат СК така както Ирак? Поводите за нападение са едни и същи.
    А за какъв патриотизъм говориш Диди, като миеш чинии Германия и нямаш никакви планове за завръщането в родината си.

    Коментиран от #37

  • 34 факт

    26 6 Отговор
    И ЗАЩО РЕШИХА ЧЕ, ЩЕ ГИ НАПАДАТ!?
  • 35 ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ

    3 6 Отговор
    Хора не бъдете наивни и глупави всеки се е забързал в ежедневието и в изкарването на пари, така е и на мен ми трябват, но спрете погледнете очите си и на детето ви трябва да са бели.
    Ако ли не вие вече сте заразени.
    Мислете не бъдете глупави да вярвате на някой си. Вижте за симптомите в интернет. Това не е лъжа! За това ви казват да не четете в интернет!
  • 36 Реалист

    30 11 Отговор
    НАТО откри топлата вода ... отново !
  • 37 Kcaniba

    18 32 Отговор

    До коментар #33 от "ШмъркАн":

    Няма по –силни от НАТО и ЕС!На планетата Земя!

    Коментиран от #64

  • 38 Руслямска държава

    14 29 Отговор
    Русия ще гризе хурката - И Шимон Перес го е казал лично на Путин преди да умре.

    http://www.burgas-podlupa.com/предсмъртното-послание-на-шимон-перес-към-путин
  • 39 Дух

    29 16 Отговор

    До коментар #24 от "диди":

    И ти от Германия си милееш за България?Този,който милее-той живее тук.Лицемерна си,работничка.
  • 40 Слава Русия

    26 17 Отговор
    Има и Това е Русия и Китай ,ще се радвам да доживея да видя ония задколистни к...лета в Сащ илюминати ли квиса
  • 41 Знаещ

    38 10 Отговор

    До коментар #20 от "OMG WTF":

    Абе, много хора избягаха и последните 4-5 години, и то при положение, че вече 28 години нямаме нищо общо със ссср. От много време ни управлява американския посланик и еврогейовете, и не виждам потока от емигранти да е намалял. Жалко, че нямаме управници като Орбан и новите австрийски политици. Те са едни от малкото, които дават някаква надежда за бъдещето на Европа. И е факт, че точно те виждат Путин като партньор, а не като враг. Дано новите управници на Австрия да доверят вятъра на промяната и да спасят Европа и бялата раса, че иначе след само 40-50 години Джон ще е екзотично име в Англия, а Ханс в Германия.

    Коментиран от #55

  • 42 Губещи

    36 10 Отговор
    Приеха ни в нато за да ни доразоръжат, да има върху кого да стъпят в потъващия кораб и да поемат въздух икономически, а давенето оставят на нас. Нато показаха, че са параноици и половонеориентирани използвачи. За нас няма отърване от тях. Пазят ни, а границите ни отворени за всякаква сган.
  • 43 Знаещ

    33 12 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Странно как обясняваш, че българите ще скочат да умират и то точно срещу тези, които са единствената причина въобще да има днешна България, а ти самия преди време се хвалеше, че ще си първия, който ще се скатае по време на война и ще остави глупаците да умират. Друг е въпроса, че за нас реалната опасност идва от нашите натовски “приятели” турците, а не от Русия, която освобождавайки ни е искала да си върнем всички територии където са живяли българи и да имаме достъп до три морета, но уви англичаните ги спират със заплаха за война и преместване на армията и флотата си от Индия към Европа.

    Коментиран от #44

  • 44 onq s konq

    11 31 Отговор

    До коментар #43 от "Знаещ":

    За разлика от теб на мен пък никак не ми е странно как като представител на партия "Сволач" с лекота ми приписваш дори и непомислени от мен думи,но нищо ново под слънцето.А и не знам как си го представяш че ще се скатая по време на война,след като за разлика от тебе ИМАМ КАКВО ДА ГУБЯ И ТО-МНОГО!Все пак добре е да не забравяш независимо от това къде си се наврял по света ,че говориш с човек многократно по-интелигентен и умен от тебе и несравнимо по-добре стоящ във финансово отношение.А това не става със шматкане по широкия свят и "безгрижен чергарски живот" като твоя!Дано си ме разбрал,пък ако не-нищо фатално,такъв ти е умствения капацитет.

    Коментиран от #50

  • 45 Барчо

    41 17 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Руснаците осакатили или убили себе си, за разлика от англо-американската авиация. Няма да пиша за това колко българи са избили и колко мирни сгради като манастири, цивилни къщи, училища, детски градини, църкви, болници и т.н. са сринати. Ще напиша факти, които ще отвратят дори и теб, краварска подлого. Преди или след освобождаването на миротворните бомби са пускали ЛАКОМСТВА, ИГРАЧКИ, ПИСАЛКИ с микровзривове, които са били насочени да осакатяват деца. Не е измислица, защото моята леля, която вече не е сред живите и е била откъсната китката на дясната ръка от "шарена писалка". Ако някой не знае, да знае. От тези случаи идва и израза: "ИГРАЧКА-ПЛАЧКА". Днес се ужасяваме от това, че джихадисти се взривяват сред тълпа без значение дали има малки и големи. Краварите са по-отвратителни и от ислямистите. И малко справка. Над България са хвърлени 45 268 бомби върху 187 населени места. А нито един български войник не е пратен на фронта!!!!!!!!
  • 46 Румяна Костова

    33 11 Отговор

    До коментар #24 от "диди":

    Наивността ви,госпожо е поразителна.Може би наблягате на турски сериали.Трудете се усърдно там,с каквото се занимавате,но не размахвайте виртуална тояга да определяте на кого е място в България и на кого не.
  • 47 Гого

    23 8 Отговор
    Нато е една виртуална организация която се помпа изкуствено а всъщност е куха от вътре като изсъхнало дърво!

    Коментиран от #52

  • 48 Барчо

    24 6 Отговор
    Абе тоя чичо Сам колкото и пари да взема, никога нито ще е готов, нито ще има превес пред Русия. Само пари иска да си пълни гушата.
  • 49 освободители

    15 4 Отговор

    До коментар #18 от "диди":

    От кого да защитаваме родината си ...от нашите освободители...а ма че тъпотия ...И Китай ще си вземе съвсем законно територия от Русия по мирен път..Много рускини се женят за китайски бизнесмени ...и тяхното потомство имат законни права на собствеността на родителите си ...т. е. и на майката която е рускиня .т. е на руска земя ...
  • 50 Знаещ

    17 7 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Недей не човек. Ще ме умориш от смях. Даже не знам защо те наричам човек като сам твърдиш за себе си и даже се гордееш, че си безработен мързеливец, който се радва, че има късмета да преживява от наеми понеже бил много мързелив и не му се работи. И това ли не си казал? Сега се замисли ако имаш с какво разбира се, че ако вместо да разчиташ на наем беше създал някакъв бизнес с имотите си нямаше да караш сто годишен дъргел за който ти се подиграват всички в авто форума, а прилична кола. А между другото за да разбереш къде съм се “наврял” напиши в Гугъл Пуерто Банус. Много е “гадно” тук да знаеш.

    Коментиран от #53

  • 51 бюджет

    17 3 Отговор
    Възможно е и да могат но проблема е да раздухат истерия за да се увеличат военните бюджети и та купуват повече американски боклуци .. Ако наистина искат да се противопоставят на Русия да си купят Руско оръжие Руснаците няма да им откажат
  • 52 Kcaniba

    10 19 Отговор

    До коментар #47 от "Гого":

    Виртуална е водката в коневръза,но пък лосиона за вана е съвсем истински и си личи по неадекватността на обитателите му!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ооооооо

    22 4 Отговор
    глупости, цялата работа е да се сплашат хората и да се вдигнат военните бюджети.
    сефте, комендански.
  • 55 OMG WTF

    7 17 Отговор

    До коментар #41 от "Знаещ":

    Нямаме нищо общо със наСССРаните болшевики? Хахахахах пхахахахах муахахахах. Ееех, искаше ми се да беше прав...

    Коментиран от #57, #63

  • 56 Знаещ

    19 6 Отговор

    До коментар #53 от "onq s konq":

    Естествено е, че ще се измъкнеш. А човек е нормално да може да стои зад думите си. Факт е, че сам си призна, че си безработен мързеливец и караш стара трошка.

    Коментиран от #73

  • 57 Знаещ

    26 7 Отговор

    До коментар #55 от "OMG WTF":

    Дори и да не живееш в България ще знаеш, че Русия е обявена за враг на България, а Турция за приятел (какъв парадокс), че чалмите и циганите имат далеч по-големи права от българите. Че когато чалма или циганин пребие българин никога не го затварят, а ако българин набие арабин или циганин, или си построи незаконно къща жална му майка (еврогейски и сороски ценности). Че спряхме южен поток и ще купуваме газ от турски поток, което си е пореден парадокс и още мноооого други факти, които говорят, че за съжаление сме се надупили на еврогейовете. Ако обаче тях имаш предвид под болшевики значи си прав. Да те ни командват.

    Коментиран от #62

  • 58 Бесен Язовец

    23 11 Отговор
    НАТО е само на хартия силно а в действителност е една стара и раждясала машина а руските въоръжени сили са бързи и силни без аналог в света направо феноменално ефективни щото са съцати салдатите.
  • 59 Скорпион29

    27 5 Отговор
    Руските въоръжени сили са легенда за смелост и сила сорови войни със супер техника всичко е стиковано като швейцарски часовник а НАТО е една организация от алчни параноици на които единстената мотивация е чуждия имот
  • 60 Диляна Попов

    8 24 Отговор
    Бреййй, много мурзилки в тоя форум бе !
  • 61 Монгомъри

    15 7 Отговор

    До коментар #24 от "диди":

    Некачествена храна ползваш там.Родорюбието-НЕ ЗА ТЕБ.Родината-когато и последно не пожалиш за нея.
    Ти НЕ СИ от тези.Затвори си устата.
    На бас-кажи кои дарения си направила за български читалища,училиша,църкви,
    бедняци..
    Артистка-млатиш си...убогая!
  • 62 OMG WTF

    7 18 Отговор

    До коментар #57 от "Знаещ":

    Не се прави на по-тъп, отколкото си. Всички ние много добре знаем, че наСССРаните болшевики НИКОГА не са спирали да се месят в нашите работи. Всички партии от 44-та насам са свързани по един или друг начин с просия. Бойко, Костов, "царя", доган... (открито червените кратуни няма да ги споменавам). Всички тези продажни боклуци са работили и работят почти само в интерес на просия. Резултатите са очеизвадни. За това естествено сме си виновни само ние, защото ги търпим. До кога ли ще ги търпим обаче?
  • 63 2227Дух

    14 4 Отговор

    До коментар #55 от "OMG WTF":

    А ти си от "Алиска"от страна на ХАМЕРСКИ чудеса?

    Коментиран от #87

  • 64 Ярослав Станчев

    29 6 Отговор

    До коментар #37 от "Kcaniba":

    Барак Обама поканил баба Меркел на гости в Овалния кабинет,отворил един шкаф и показал едно табло с копчета.Показал и зеленото копче и рекъл-ако го натисна Германия няма да я има.Показал синьото копче и рекъл-Ако го натисна Европа няма да я има.Показал червеното копче и се похвалил-Ако го натисна Земята няма да я има.Баба Меркелица му отвърнала-Моята баба имаше триетажна къща в Берлин.На всеки етаж имаше тоалетна.И като дойдоха руснаците на 9 май 1945 г. се на.ра в коридора.

    Коментиран от #65

  • 65 Бесен Язовец

    16 7 Отговор

    До коментар #64 от "Ярослав Станчев":

    Гърнета е имала 1 медно 1 сребърно и 1 златно и когато идват руснаците се е насрала в гащите

    Коментиран от #111

  • 66 много притеснен

    9 14 Отговор
    Ех да му се невиди пак ще трябва да карам лада вместо AUDI.
  • 67 Morgoth

    16 5 Отговор
    Много зависи какво се разбира под "спре". НАТО не може да гарантира живота на никого, ако Русия е атакуващата страна. Нито един противоракетен щит не може да издържи на количеството ракети с които Русия може да го обстреля. НАТО също така не може да задържи руската армия от навлизане в съседни държави. Но, НАТО може сравнително бързо да изгони Русия от всяка чужда територия в случай на обявяване на война Русия срещу НАТО. И да причини реципрочни щети на самата Русия, премествайки войната на руска територия. Всичко това прави безумна идеята, че Русия ще подеме война в стил Наполеон или Хитлер, завземайки територията на Европа.
  • 68 ку до кукуто

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Ку-ку, ку-ку, ку-ку...
  • 69 НАТО ВЕЦ

    23 5 Отговор
    Не ми е ясно, какво ги "стяга чепика" натОвците? Като гледам, Русия не е тръгнала грам да се занимава с тях, даже наскоро Путин рече по повод на "ученията" им: "Нека да се учат".
    Руснаците единствено укрепват отбранителните си способности и естествено си рекламират и продават оръжието. Бизнисът си е бизнес.
    Потребна им е на руснаците война.
  • 70 Kcaniba

    10 8 Отговор
    Китайското министерство на външните работи заяви, че Китай подкрепя Русия в ситуацията с Крим и напомня, че в Сибир живеят 6 милиона китайци.

    Коментиран от #110

  • 71 ха ха ха

    6 3 Отговор
    Още ли си чешите пръстите тука?... хората ви казват, че не стават за никъв чеп, те седнали да ги оборват :D

    Китай.. тия циврят като ги вдигнат от компа бе :D
  • 72 един

    16 5 Отговор
    "диди" или "просто Маги" е един обикновен трол, също и "юристката" :D

    въобще ги подминавайте, иначе със всеки свой отговор и провокация, печелят парички на ваш гръб. Като спрете да им обръщате внимание и от тях няма да има нужда ;)

    Коментиран от #74, #78

  • 73 Геро

    3 2 Отговор

    До коментар #56 от "Знаещ":

    Недей да вярваш на всичко написано тук!
  • 74 Бесен Язовец

    12 6 Отговор

    До коментар #72 от "един":

    Изобщо няма да я подминавам ще я мачкам всеки път стига да я подуша че е тая пр...ла тука четът и млади хора кото не са в час с някои работи от историята от 1944-1989 г.и ще попаднат на някой неин жалък коментар и ще решът че е било така на такива като тая това и е работата да очерня и изопъчава истината

    Коментиран от #79

  • 75 юрист

    5 21 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос":

    Посочи ми ТОЧНИЯТ ИЗТОЧНИК на това инфо, след като нямаш издаден на твое име сертификат по НАТО клирънс :D А сп. “Шпигел“ нека да докаже истинността на твърдението си, защото никой няма да им даде достъп до доклад на НАТО, защото точно това инфо е секретно и достъп до него и то до ЧАСТ от него имат само точно определен кръг натовски военни от всяка държава- член на НАТО:) Смешкоооо, чети тук да видиш в една България какво се иска само за ПРЕНОС на документи на НАТО, а камо ли в една германия:) http://www.dksi.bg/NR/rdonlyres/3911FC6D-F5AC-4132-8C56-F95347133114/0/14UkazanieLichenprenosNATO.pdf
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 аз така правя

    8 1 Отговор
    За да е добре Българя е нужно ,когато трабва да се противим на американците и същтото да направим когато трябва със руснаците . Бог да пази и живее БЪЛГАРИЯ !
  • 78 юрист

    5 17 Отговор

    До коментар #72 от "един":

    “...Публикувано във факти.бг: "диди" ....е един обикновен трол, също и "юристката" :D..“ Ще ти се да сме тролове, но не сме:) За разлика от теб, ТРОЛА, ние си имаме ДРУГА ЗАКОННА работа, от която се издържаме и сме РАЗЛИЧНИ ЖЕНИ:)

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Щирлиц

    10 12 Отговор
    Предателите ги презират даже тези на които служат

    Публий Корнелий Тацит

    Разбирате ли тези думи ,Ватенки ???
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 OMG WTF

    9 16 Отговор

    До коментар #63 от "2227Дух":

    Ама много сте ми смешни копейките. Толкова сте ограничени... Ако някой не харесва просия, автоматично става еврогей/евроатлантик/соросоид. Познай какво, не харесвам нито х'америката, нито болшевиките. Просто вторите не ги харесвам малко повече.

    Коментиран от #99

  • 88 Ловеца на поршета

    5 2 Отговор
    Търся спешно оригинална задна М-кова броня за BMW 5 f10!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Иван Господинов

    18 5 Отговор
    Какво нападение пък ще спират тия метросексуални. Шойгу само да им се оригне насреща и ще превъртят резбата още няколко пъти.
  • 91 ИронБебо

    18 5 Отговор
    Добре де, а кога ви е нападала тая Русия, че да се панирате толкова? Като чета новините, все НАТО разполага бази, войски, учения около Русия, а толкова се страхувате да не ви нападне? Направете като нас - нарежете си ракетите, купете си памперси и се усмихвайте подлизурски като родния полителит на всеки, който дойде тъдява и Русия не само няма да ви нападне, ами ше ви направи Западен поток ...! Ние профукахме заради Винету и Евроелита Южния Стрийм и той се превърна в Турецкий поток. А вие можете да продадетте техниката на скрап, като нашите тук и да се опаричите. Много ви плаши тая Русия бе, хора? Нямате основание да се страхувате толкова, понеже ние бълхарите сме крайна точка на НАТО и като изядем пердаха с руските ракети, понеже НАТО все скача на руснаците, така ще завием като койоти, че ще ни вземат за извънземни епилептици и ще избегат в Сибир обратно. Много се страхува това НАТО? Нашите политикус са по-смели- пукната ракета не оставиха ни танк, ни самолет, ала сме "гарант за мира и мироопазването в региона", според най-великия ни Президент - г-н Рос Плевнелиев. Така опазваме мира в региона, че не можем ступа даже битовата престъпност при цялата ни армия, но сме елитен периферен страж на НАТО. Окей?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 диди

    7 12 Отговор

    До коментар #30 от "Олигарха":

    Ха ха,хей русофил,много си злобен.Дали чистачка,или миячка,това са хора,които имат право на мнение.Защо делиш хората? НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ДИСКУТИРАМ С ТЕБ.ТИ СИ ПОД НИВОТО МИ.

    Коментиран от #94, #95, #96, #101

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 юрист

    8 17 Отговор

    До коментар #93 от "диди":

    Руснаците все твърдят, че масово са хетеро, че уж уважавали жените, че зачитали чуждото мнение и други подобни приказки от 1001 нощ. Видно от коментарите им, руските тролове са расисти, нацисти, делят хората на богати и бедни, набеждават неудобните за тях коментатори за най- ниския социален слой на обществото и внушават сатанизирането им. До сега не прочетох нито един коментар на руски трол, от който да става ясно, че коментаторът е семеен хетеросексуален мъж, който уважава жените, опонентите си и има елементарна култура на общуване. А относно похватите им- толкова си могат руснаците- така и комуникират. Обаче- обидите им към жените не могат да бъдат преглътнати. За това е хубаво, че се е включил модераторът , но за в бъдеще очаквам по-навременно включване от него.

    Коментиран от #97, #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Бесен Язовец

    9 6 Отговор

    До коментар #95 от "юрист":

    Ти ти делиш и моля не си говори сама диди

    Коментиран от #100, #102, #104, #106

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Дух

    5 3 Отговор

    До коментар #87 от "OMG WTF":

    Балканско ПЕТНО!

    Коментиран от #105

  • 100 юрист

    7 15 Отговор

    До коментар #97 от "Бесен Язовец":

    Пишеш глупости! Дали ник “диди“ и аз сме едно и също лице, може преспокойно да го каже модераторът- достатъчно е само да погледне айпи адресите ни. Въпросът е защо продължаваш да пишеш глупости, вместо да го попиташ налице ли е идентичност на айпитата, от които пишем или става въпрос за две различни айпита. Защо обвиняваш другите за това, което вършиш ти самият, тъй като пишеш под 10 различни ника от 10 различни айпита?

    Коментиран от #108

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 OMG WTF

    9 11 Отговор

    До коментар #99 от "Дух":

    По-добре балканско петно, обичащо родината си, отколкото продажна копейка, готова да продаде и майка си в името на просия. :)

    Коментиран от #112, #158

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Бесен Язовец

    4 6 Отговор

    До коментар #106 от "Олигарха":

    Едно е, където е едното по някое време изниква и другото просто играе с единия ник е тя каквато е а с др.е това което иска да бъде.

    Коментиран от #115

  • 108 Бесен Язовец

    6 7 Отговор

    До коментар #100 от "юрист":

    И аз пиша през 3 айпита и какво нали ми знаеш и др.ник а аз знам всичките твои 5 ника Киро,кроко, това ОМГ по надоло също си ти

    Коментиран от #113, #118

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Kcaniba

    4 8 Отговор

    До коментар #70 от "Kcaniba":

    Трололо-парцуца, козяк, майдан!!
  • 111 Ярослав Станчев

    13 7 Отговор

    До коментар #65 от "Бесен Язовец":

    Въпрос към Радио Ереван:
    - Русия ще влезе ли в НАТО?
    Отговор:
    - Ако се наложи, ще влезе! Чак до Брюксел!
  • 112 OMG WTF

    6 8 Отговор

    До коментар #105 от "OMG WTF":

    Я да видим колко копейки ще се припознаят в коментара ми... :)

    Коментиран от #114

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 OMG WTF

    5 7 Отговор

    До коментар #112 от "OMG WTF":

    Извинявам се баба и дедо бяха партузани ама аз съ си малко алчен а Д.Сорос плаща добре та затова продавам на баба и дедо идеите

    Коментиран от #135

  • 115 юрист

    6 11 Отговор

    До коментар #107 от "Бесен Язовец":

    В този форум не съм засичала друга жена, освен ник “ диди“- нормално е, когато се появи, да вляза в комуникация с нея. Този форум НЕ Е само за мъже, това не е сайта на “ гепи ме“ и предвид Конституцията на България, мъжете и жените- български граждани, както и мъжете и жените чужденци, имат РАВНИ ПРАВА да публикуват мнението си под ВСИЧКИ статии и по ВСЯКАКВИ въпроси. Настоявам модератора да изтрие коментара ти като спам и като дискриминативен спрямо правата на жените в България.

    Коментиран от #116, #117, #125

  • 116 Бесен Язовец

    10 6 Отговор

    До коментар #115 от "юрист":

    Разобличена си и сега искаш някой да ти замита следите така ли? Аз що трябва да ти вярвам че изобщо си жена?

    Коментиран от #120

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "юрист":

    Прочетох го вече стига го качва

    Коментиран от #122

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Бесен Язовец

    9 6 Отговор

    До коментар #122 от "юрист":

    Ти нищо не разбираш от НАТО,Руски въоръжени сили,патриотизъм,нацонални интереси щото се ровиш по пропагандни сйтове на ЦРУ и цялото инфо го черпиш точно от там

    Коментиран от #130, #132, #134

  • 125 Гост✓

    10 4 Отговор

    До коментар #115 от "юрист":

    Дългото състоянието на абсистенция, е причината за отключване на хистрионно личностово разстройство поява на пертрубация, маразъм и напреднал стадии деменция. Обстинацията е първо-причината, за твоята десоциализацията в обществото. Кабалистиката е доразвила трансценденталното в теб, и е предизвикала бифуркация на полу- човек, полу- бог придобил чертите на долихоцефал.
    Определено към теб ще има интерес, от хора занимаващи се с ноология.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Бат Мишо

    8 4 Отговор
    турция вече е с правилния съюзник русия
    добавени старците индия китай иран корея

    в турция вече са ни дигнали мерника за папкане ако останем в нато
    което в прав текст си казва че не може да ни защити....
    а и да каже ще повярвате ли че ще ни защити ....от турция и русия ЗАЕДНО ....докат додат ламерикосите от 12000 км тука и хлебарка няма да има жива
  • 128 диди

    6 12 Отговор

    До коментар #123 от "Бесен Язовец":

    Да ,,мирясала,, ли,защото така ще се почувстваш като мъж ли?Тук в форума има инвазия на русофили,които не акцептират мнение,различно на тяхното,а надали пък,ако жена пише.

    Коментиран от #131, #133

  • 129 Бесен Язовец

    11 6 Отговор

    До коментар #126 от "юрист":

    Избиваш си компкексите тука явно
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Скорпион29

    10 4 Отговор

    До коментар #128 от "диди":

    Що трябва да оставиме слугите на Д.Сорос да ни съствят мнение за Русия ли? Кви жени бе ние не делиме враговете на БГ. И Русия на мъже и жени а само на приятели и врагове
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Хихихи

    9 0 Отговор
    Абе вие се молете да няма война, че в нея победители ще са плъховете и скакалците!
  • 138 юрист

    7 7 Отговор
    Факт е , че сп. Шпигел НЕ РАЗПОЛАГАТ С АВТЕНТИЧНИЯТ ДОКЛАД НА НАТО, защото той е засекретен, а достъп до него имат само точно определени лица от всяка държава, които имат издадено разрешение за достъп до инфо на НАТО, която процедура е ПРАВНА процедура и в самата германия. Няма как служител на шпигел да има такова разрешение и безпроблемно да публикува автентичният доклад, защото в такъв случай върши престъпление- издава натовска тайна, която има правният статут на държавна тайна и в самата германия. За това считам цялата ситуация за ЛЪЖА, ЗА НЕИСТИНСКА НОВИНА и за буря в чаша вода.

    Коментиран от #139

  • 139 Бесен Язовец

    8 5 Отговор

    До коментар #138 от "юрист":

    Чувала ли си за УикиЛийкс случайно?

    Коментиран от #141

  • 140 Барчо

    8 4 Отговор
    БЕЗДЪННА ЯМА ЗА ПАРИ В ДЖОБА НА КРАВАРИТЕ. Нека да и се потърси равносметка за парите, които профукаха по комар и ку--ви и каквото си помислиш, но не и качествено оръжие.
  • 141 юрист

    3 8 Отговор

    До коментар #139 от "Бесен Язовец":

    Уикилийкс е едно - това са секретни доклади на цру и бфр , ИЗНЕСЕНИ ОТ БИВШИЯТ АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ сноудън, но сп. Шпигел твърди “....Публикувано във факти.бг: позовавайки се на поверителен доклад на алианса....“! Така, че- руската партенка на сп. шпигел мирише много на фейк нюз, деинформация и откровено проруска пропаганда!

    Коментиран от #142

  • 142 Бесен Язовец

    11 3 Отговор

    До коментар #141 от "юрист":

    Потдаваш се мн.на влияние и навсякъде ти се привижда конспирация това е точно метода на пилене на мозъци на ЦРУ да виждаш врагове навсякъде само и само да не виждаш първоизточника.

    Коментиран от #143

  • 143 юрист

    6 7 Отговор

    До коментар #142 от "Бесен Язовец":

    Това е твое мнение. Ако се поддавах на чуждо- т.е. руско мнение, дали щеше да ме обиждаш всякак и дали щеше изобщо да ми отговаряш?:) Напротив- само преди 5-6 коментара ти си призна, че моите коментари са ти много неприятни. Ако се поддавах на твоята руска пропаганда, дали щеше да е така, дали нямаше да ме склониш да приема руските ти опорни точки за мое мнение?:) Самият факт, че разсъждавам над източника на сп. Шпигел и цитирам български закон говори достатъчно, че мисленето ми е не просто самостоятелно, но и формирам мнение въз основа на ЗАКОНА, а не въз основа на твоят натиск чрез обиди или косвени комплементи да ме принудиш да приема за своя руската опорна точка по въпроса:)

    Коментиран от #145

  • 144 Руски тролак

    8 11 Отговор
    Има една българска дилема:кои са по-прости циганите или рубладжиите т.е. комунистическото семе!!!

    Коментиран от #146

  • 145 Бесен Язовец

    8 3 Отговор

    До коментар #143 от "юрист":

    Сега ме обвиняваш вече и в маниполация ли?ти клеветиш откровенно уважавана медия като Шпигел и нарушаваш закона щото нямаш факти за да подкрепиш тезата си което само по себе си е чиста клевета отправяш обвинения без факти

    Коментиран от #148

  • 146 Бесен Язовец

    11 3 Отговор

    До коментар #144 от "Руски тролак":

    Аз ще ти отговоря платените Соросоиди те са по прости чупят простометъра направо

    Коментиран от #147

  • 147 Руски тролак

    2 5 Отговор

    До коментар #146 от "Бесен Язовец":

    :) хайде от мен да мине ,на един кантар сте.

    Коментиран от #153

  • 148 юрист

    3 7 Отговор

    До коментар #145 от "Бесен Язовец":

    “...Публикувано във факти.бг: ти клеветиш откровенно уважавана медия като Шпигел...“ Нима е клевета това, което пиша? Че нека шпигел се защитят и да ПУБЛИКУВАТ ИЗТОЧНИКА СИ, а? ЗАЩО ме гоп правят?:D ЗАЩО ИЗТОЧНИКЪТ ИМ Е АНОНИМЕН? ЗАЩО НЕ ЗАСТАНЕ С ИМЕТО СИ ЗАД ИНФОТО, което уж им е дал?:) Да не говорим, че сп. шпигел ОТДАВНА НЕ Е уважавано издание, че още през 2014 г. ПАК публикува статия, че видите ли, НАТО не било готово да отрази руска атака в Източна Европа:D Брех, този “източник на шпигел от нато“ как така точно през ТРИ календарни години все съобщава една и съща претоплена манджа- как НАТО не било способно да защити Европа от руска атака, а?:D "Шпигел": НАТО трудно ще отблъсне инвазия на Русия в Източна Европа
    ОFFNews Последна промяна на 19 май 2014 https://offnews.bg/sviat/shpigel-nato-trudno-shte-otblasne-invazia-na-rusia-v-iztochna-evrop-337120.html Как така шпигел притопля “новина“ с давност.. ТРИ ГОДИНИ- т.е.2014 г., а?:)

    Коментиран от #151

  • 149 сноу

    5 2 Отговор
    Дрън,дрън ,че пляс...!Натъпкани сте до петелката с всевъзможни ракети ,файтери ,Б-та,Ф-ве ,Стелтове ,самолетоносачи ,подводници,цели армади сноват по земното кълбо, да бърникат и ровичкат..и сега изведнъж се пляскате по кълките и се правите на умрели буболечки.И-и.. всичкото, за да ви напомпят бюджета.
  • 150 сноу

    2 3 Отговор
    Сигурно на Йенсито са му кръцнали заплатката и затова е ревнал.

    Коментиран от #152

  • 151 Бесен Язовец

    5 2 Отговор

    До коментар #148 от "юрист":

    Думите ти не струват фактите на Шпигел това вече е др.нещо

    Коментиран от #155

  • 152 Бесен Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #150 от "сноу":

    НАТО и ЕС са бита карта Великобритания и Турция повлякоха крак и др.ще ги последват и пак ще почукаме на руската порта
  • 153 RIDIK

    3 12 Отговор

    До коментар #147 от "Руски тролак":

    До всички наивници - червени тролове. След такова констатация като в тази статия, обикновенно към военните и военната промишленост потичат пери. Американците винаги са си поддържали огромния бюджет с подобни информации. " ....Ах, колко сме слаби и колко е силна червената мечка. ...." И бюджета става още по-голям. А червените голтаци, които според Путлер са почти на нивото на 50 -те години от къде ще вземат още пари? По този начин ги сринаха и предишния път - с надпреварата във въоръжението. За американците новите технологии и производство са работни места и просперитет, а за руснаците - държавно дотиране на оръжейния комплекс и глад за глупаците, ксоито когато са трезви се чудят защо не са избягали на запад, а на няколко чаши самогон, мислят , че още не е свършила войната и могат да правят в Европа каквото си искат.

    Коментиран от #154

  • 154 Скорпион29

    6 3 Отговор

    До коментар #153 от "RIDIK":

    Нали се сещаш пе Путин не е агента на ЦРУ Горбачов и че ракетите няма да раждясат и рано или късно ще литнат заедно със С.К сещаш ли се ? А дали се сещаш че долара е вързан със петрола ? А нали се сещаш че електро двигателите набират скорост ? И нали се сешаш пак за долара петрола и електро двигателите? А виждаш ли го долара със електро двигатела? Ако го виждаш значии само ти
  • 155 юрист

    2 12 Отговор

    До коментар #151 от "Бесен Язовец":

    Там е работата- че шпигел не представя факти, а някакви твърдения. За да докаже твърденията си и за да може всеки да повярва в тях, би следвало да публикува името и длъжността на източника си в НАТО, а шпигел не ще, защото “източника“ му не е в НАТО, а в русия:) И твоите думи са прости обикновени недоказани твърдения, и след като и ти не можеш да посочиш името и длъжността на източника на шпигел, от който е взет “поверителния доклад на НАТО“, значи и твоите твърдения са недоказани- т.е. съществува над 80% вероятност да са лъжа:D

    Коментиран от #157, #160

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ибрахим

    8 2 Отговор

    До коментар #155 от "юрист":

    лелче вземи напиши ген.Бен Ходжис в гугал и прочети какви ги плещи.тогава може и да разбереш откъде шпигел черпи информация.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Я. Петров

    7 1 Отговор
    За какво и е на Русия да напада ......... Продажните политици излизат по-евтино и на Русия и на Сащ.
  • 160 Хохи

    1 2 Отговор

    До коментар #155 от "юрист":

    Дано ГОСПОТ ТИ ПОМОГНЕ да се осъзнаеш!!!

    МНОГО СИ ИЗМРЪЗНАЛА
  • 161 УЙЧО

    2 0 Отговор
    25 г всички управляващи си вземат дивиденти от сащ и продължават да крадат БЪЛГАРИЯ докога .УРА да живее РУСИЯ АТАКА
  • 162 МОРЖА

    1 0 Отговор
    Какво нато какъв сащ ДА ЖИВЕЕ БРК.Съкратено ;БРАЗИЛИЯ РУСИЯ КИТАЙ „ плюс КОРЕЯ ИНДИЯ ТУРЦИЯ и мн др.