722 3

САЩ отново ще приемат бежанци

Тръмп нареди гражданите на 11 страни да бъдат подлагани на още по-сериозни проверки

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Президентът на САЩ Доналд Тръмп позволи да се поднови приемането на бежанци по нови, по-строги правила за проверка. Държавният глава нареди гражданите на 11 страни, смятани за по-рискови за Вашингтон, да бъдат подлагани на по-сериозни проверки.

Служители отказаха да посочат кои са 11-те страни, предаде Fox News. Техните случаи ще бъдат разглеждани един по един. Срокът за това е 90 дни.

Тръмп издаде този нов указ за проверката на кандидатите за убежище в САЩ, след като изтече наложената от него 4-месечната забрана за приемане на бежанци.

Търсещите убежище вече са изправени пред значително забавяне и разглеждането на случаите им може да отнеме години. Допълнителните проверки вероятно ще увеличат този срок.

САЩ


Още по темата

 • Чукове и брадви за стената на Тръмп

  Чукове и брадви за стената на Тръмп

  Приключила е работата по прототипите на стената, която президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи да бъде изградена по границата с Мексико. Скоро те ще ...
  29.10.2017
  1 499
  6
 • Чудо! Тръмп похвали шефа на ООН

  Чудо! Тръмп похвали шефа на ООН

  ООН има огромен потенциал при управлението на генералния секретар Антониу Гутериш, заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след първата си официална ...
  21.10.2017
  501
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 21:43  25.10.17
  Тая вечер прибират бежанци утре не е мн.сигурно а за късния следобед е мн.рано да се каже
 • ДА ДА
  Отговор
  2 21:44  25.10.17
  достатъчно вече има алахакбаровци в САЩ,за да тровят живота на на нормални хора, същите изроди могат да влязат като гражданите на европейската държава,идиловски свине са навсякъде...данке на фрау Шмеркел.
 • Скорпион29
  Отговор
  3 21:48  25.10.17
  Те там си се пуцат от покриви и хотелски стаи достатъчно, нямат нужда от ислямисти ако има затишие на масови стрелби ще си вкарат пилоти ислямисти и нещата ще се нормализират

Напиши коментар:


Публикувай