25 Октомври, 2017 21:30 1 221 3

САЩ отново ще приемат бежанци

  • сащ-
  • бежанци-
  • доналд тръмп-
  • убежище

Тръмп нареди гражданите на 11 страни да бъдат подлагани на още по-сериозни проверки

САЩ отново ще приемат бежанци - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп позволи да се поднови приемането на бежанци по нови, по-строги правила за проверка. Държавният глава нареди гражданите на 11 страни, смятани за по-рискови за Вашингтон, да бъдат подлагани на по-сериозни проверки.

Служители отказаха да посочат кои са 11-те страни, предаде Fox News. Техните случаи ще бъдат разглеждани един по един. Срокът за това е 90 дни.

Тръмп издаде този нов указ за проверката на кандидатите за убежище в САЩ, след като изтече наложената от него 4-месечната забрана за приемане на бежанци.

Търсещите убежище вече са изправени пред значително забавяне и разглеждането на случаите им може да отнеме години. Допълнителните проверки вероятно ще увеличат този срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    2 0 Отговор
    Тая вечер прибират бежанци утре не е мн.сигурно а за късния следобед е мн.рано да се каже
  • 2 ДА ДА

    2 1 Отговор
    достатъчно вече има алахакбаровци в САЩ,за да тровят живота на на нормални хора, същите изроди могат да влязат като гражданите на европейската държава,идиловски свине са навсякъде...данке на фрау Шмеркел.
  • 3 Скорпион29

    2 0 Отговор
    Те там си се пуцат от покриви и хотелски стаи достатъчно, нямат нужда от ислямисти ако има затишие на масови стрелби ще си вкарат пилоти ислямисти и нещата ще се нормализират