Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 19:46 2 423 7

Тайните милиони на роднина на Путин

  • панамски досиета-
  • владимир путин-
  • кремъл-
  • михаил шеломов

Журналисти от "Панамските досиета" огласиха данни за богатството на далечен братовчед на руския президент

Тайните милиони на роднина на Путин - 1
Снимка: БТА/АР

Група журналисти, стоящи зад така наречените "Панамски досиета", публикуваха разследване за богатство на далечен роднина на руския президент Владимир Путин, предаде Reuters.

Проектът за репортажи за организираната престъпност и корупцията (ПРОПК) публикува материал, в който се твърди, че Михаил Шеломов, син на братовчед на Путин, през годините е натрупал активи в размер на близо 600 милиона долара.

В огласеното разследване се казва още, че фирмата на Шеломов е натрупала дялове в доходоносни компании, ръководени от хора от близкото обкръжение на руския президент.

ПРОПК беше едно от средствата за масово осведомяване, огласили документи на панамска правна кантора за регистрирани компании на стотици богати и влиятелни хора в данъчни убежища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    5 4 Отговор
    Копейкаджиите ги няма да скимтят.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Марио

    3 4 Отговор
    Значи щом станеш президент на Русия, трябва всичките ти роднини по права и крива линия независимо колко са били богати или са богати да станат бедни. Същото обаче по тази логика трябва да е с неговите състуденти, съученици, с които е служил, другарчетата от неговата детска градина, съседи с които е живял, децата с които е играл. За тези се сещам с които човек контактува през живота си и има някаква малка или голяма близост. И понеже разследващите не можаха да намерят някакви пари през последните от 2008 г насам, които да са свързани с него се започва едно дирене на вещици. Смешници, но и жалки.
  • 5 Да го кажем направо

    4 4 Отговор
    Тия ще изкарат,че всички които са богати в Русия са братовчеди на Путин...хаахааххаааа...това лелинчовци и вуйни са все милионери...Интересно е,колко е богат пра-дядото на Путин???
  • 6 Пеньо

    4 1 Отговор
    Другари, не е лошо че роднините на малкият орк са богати. Любопитното е, че са забогатяли откакто оркът е начело на оркландия. Любопитно е и че кътат паричките си в офшорки, което вие разбира се не стопляте, че означава че това са съмнително изкарани парички.
  • 7 Бай оф

    0 0 Отговор
    Пеньо те орките само в Русия са богати докато краварите правят далавери с Вин Гладен и фамилия а пред света си играят на стражари и апахи.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания