Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 19:23 957 0

Рок звезда обяви, че не иска да е политик (ВИДЕО)

  • кид рок-
  • сенат-
  • политик-
  • хауърд стърн

Кид Рок призна, че няма да се кандидатира за Сената на изборите догодина

Рок звезда обяви, че не иска да е политик (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Американският певец Кид Рок призна, че няма да се кандидатира за Сената на изборите догодина и думите му са били само за реклама, съобщи Contactmusic.

В интервю той дори изрази учудването си, че толкова хора са повярвали на тази история.

Звездата обясни, че сам е започнал да разпространява слуха преди три месеца. Специалният му сайт "Кид Рок кандидат за сенатор" е бил фалшив. Целта му е била единствено да привлече вниманието към музиката си.

Рок звезда обяви, че не иска да е политик (ВИДЕО)

"Това е най-лошият съвет, който съм си давал, но и най-креативното нещо, което съм правил - каза певецът в предаването на Хауърд Стърн. - Видях истинските лица на хората".

Той обясни, че веднага щом е заявил политически амбиции, са започнали да го нападат, че е хомофоб или ислямофоб. Той самият се определи като "социален либерал" и "данъчно консервативен".

Кид Рок ще издаде новия си албум "Sweet Southern Sugar" следващата седмица, а догодина тръгва на турне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА