Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 21:30 2 573 4

Бериша: Правителството контролира наркопазара

  • сали бериша-
  • еди рама-
  • албания-
  • дрога-
  • наркотици

Бившият албански премиер обвини управляващите в Тирана, че крият в тунели дрога за над 9 милиарда евро

Бериша: Правителството контролира наркопазара - 1

Бившият албански премиер и президент Сали Бериша обвини правителството в Тирана, че пряко контролира контрабандата с дрога в страната. По думите му "наркотици за над 9 милиарда евро са скрити в албанските тунели", предаде агенция "Макфакс".

В интервю за албанската телевизия "Нюз 24" Бериша обвини управляващите, начело с премиера Еди Рама, че са пряко замесени и контролират производството и трафика на марихуана в страната.

"Премиерът Еди Рама е пряко замесен в производството, а сега и в натрупването на дрога. Твърдя, че наркотици за над 9 милиарда евро са скрити в тунели в Албания", каза Бериша.

Бериша: Правителството контролира наркопазара

Той заяви, че обвиненията срещу бившия министър на вътрешните работи Саимир Тахири са верни, защото последният е "играл своя роля в бандата на фамилията Хабнилай", която се е занимавала с контрабанда на големи количества наркотици от Албания за Италия.

Според Бериша и братът на сегашния министър на вътрешните работи Фатмир Джафай участва в трафика на албански наркотици зад граница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 манечко

    12 1 Отговор
    Малииии, ми ку се разтършуват изтука, какви чудеса ще открияяяяят :D
  • 2 Патриот

    12 1 Отговор
    Явно и те си имат Бай Суджук

    Коментиран от #3

  • 3 един

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    Всички от краварската колония си имаме
  • 4 Извън закона

    3 0 Отговор
    На всякъде е така,бюджетите на страните с какви пари се попълват нали трябват кинти )))
Новини по държави: