Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 15:52 2 481 3

Побеснял шофьор вилня в Белград

  • белград-
  • сърбия-
  • шофьор-
  • княз михайлова

Пияният водач влетял с колата си в пешеходна улица в сръбската столица, ранени са двама души

Побеснял шофьор вилня в Белград - 1
Снимка: Shutterstock

Побеснял шофьор влетя с колата си в пешеходна улица в центъра на Белград тази сутрин, ранени са двама души, съобщиха сръбските медии.

Шофьорът, очевидно употребил алкохол, преди това бил бит от петима младежи в нощен клуб и тръгнал да ги преследва с колата си, когато влетял в пешеходната зона. Той ударил момиче, което работело в кафене, на което са причинени големи материални щети. След това колата се забила в стълб, при което пострадал и шофьорът.

Части от маси, столове, саксии, пръст и табели са разхвърляни по улицата.

За щастие инцидентът станал в 7.00 часа сутринта и на улицата не е имало много хора. Момичето е леко пострадало и след оказаната му помощ в Спешния център е пуснато за домашно лечение. Шофьорът е арестуван.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗОМБИРАН СЪРБИН

    8 3 Отговор
    Бахаха голям екшън сърбина изсърбал попарата на 5 човека тръгнал да им я връща обратно ма понеже бил мики маус и1-ва 2ра 3та в стълба !!! Важно е смелостта че я имал да гони 5 човека да ги бие бахаха лууууудддд ! А мацката там да се възстановява по бързо - тее сърбите са си дурако устойчиви така че сигурно са я изписали вече !!!
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Само че в Сърбия това е изключение, а в бълХария - ежедневие...
  • 3 Стършел

    0 0 Отговор
    Тук всичко си противоречи- първо четем за ,,побеснял,, шофьор,който вилнял в Белград,после четем,че бил употребил алкохол и набит от някои,тръгнал да си отмъщава и на пияна глава ударил човек и причинил сума поразии.От къде на автора е известно,че употребяващите алкохол побесняват и започват да вилнеят-сигурно знае това от собствен опит. В случая от мухата се прави слон.А колко правдиво би звучало следното заглавие-,,Пиян шофьор причини катастрофа в...,,.
Новини по държави: