29 Октомври, 2017 14:23 2 053 5

Тръмп: Публикувахме документите за Кенеди твърде рано

  • доналд тръмп-
  • джей еф кей-
  • джон кенеди-
  • архив

Администрацията на Тръмп публикува около 2800 документа относно случая на 26 октомври

Тръмп: Публикувахме документите за Кенеди твърде рано - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че секретните документи за убийството на неговия предшественик Джон Ф. Кенеди през 1963 г. са били обнародвани "твърде рано“. Това пише The Hill, цитиран от Reuters.

"Документите за Джон Ф. Кенеди бяха обнародвани твърде предсрочно“, написа Тръмп в профила си в любимия Twitter.

Белият дом публикува около 2800 документа относно случая на 26 октомври. Датата беше определена от Конгреса още през 1992 г.

Президентът блокира публикуването на около 3000 документи, но неговата администрация съобщи, че ще покаже редактирани техни версии в следващите месеци.

Тръмп: Публикувахме документите за Кенеди твърде рано


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никога

    8 3 Отговор
    няма да признаете,че убиецът на JFK е шофьорът на колата,което ясно се вижда от филма на Запрюдър,а агент на ЦРУ по това време в Далас,подготвящ убийството,е бил Дж.У.Буш старши...
  • 2 Бат Мишо

    13 2 Отговор
    сащ избърза кат скочи на СК без да прецени колко е дълбока водата
    и ся е кофти да се сложи задна пред целия свят
    признавайки ,че държава със смислена армия не може да бъде победена от цялата НАТО заедно
  • 3 за матриала

    13 0 Отговор
    Кенеди беше първият и последен президент на съединените американски щати, който се противопостави на съществуващата система на федералния резерв на страната, който до ден днешен е в частна собственост! Печатането на американската пара е в частни ръце и няма никаква привързаност към материални ценности (преди е било привързано към златните резерви).
    Не е важно, кой е стрелял, Ясен е поръчителя от надправителственно ниво!

    Коментиран от #5

  • 4 Бай хой

    11 0 Отговор
    И кво се оказа? Че трампи не е отворил досиетата а дори напротив е засекретил 3000. През 1992 година е взето решение да се разсекретят всички. Две седмици ревахте че щял да ги отвори а то се оказа в действителност че засекретяват повечето отново.

    А продажниците плюят по ДС и КГБ. ЦРУ е ликвидирало и отвлякло като се водят безследно изчезнали милиони американци. Но не са тръгнали да си унищожават службите и да разрушават държавата като някои бедни и най бедни европейци.
  • 5 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "за матриала":

    Последният да, но не и първият. Ротшилд и Ко са отговорни за убийствата на поне 6 от US президентите.
    https://www.youtube.com/watch?v=T4n0J19yFMY