1 552 6

Чукове и брадви за стената на Тръмп

Прототипите на съоръжението ще бъдат подложени на тестове за издръжливост

Анатоли Стайков

Приключила е работата по прототипите на стената, която президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи да бъде изградена по границата с Мексико. Скоро те ще бъдат подложени на тестове за издръжливост, съобщиха от Белия дом.

Fox News посочва, че изпитанията ще бъдат извършени близо до Сан Диего, където са издигнати прототипите. Работниците ще се опитат да ги разрушат с чукове, горелки, кирки и електрически инструменти.

Действащият заместник началник на Граничната служба на САЩ Роналд Витиело заяви пред медиите, че тестовете могат да доведат до комбиниране на елементи от различни проекти, за да се създадат възможно най-ефективни стени.

Прототипите са построени в района на границата между САЩ и мексиканския град Тихуана. Изпитанията ще започнат най-рано след месец, защото бетонът на някои от стените не е изсъхнал.

Конгресът на САЩ все още не е отпуснал средства за издигане на гранична стена.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:08  29.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • бай оня
  Отговор
  2 17:34  29.10.17
  СМЕШНИЦИ, ТЕ ОЩЕ ПРАВЯТ НЕКВИ МОСТРИ
 • кучето шаро
  Отговор
  3 17:44  29.10.17
  – Представи си света наобратно… – Как така?!! – Ами, например, всички дишат въглероден двуокис, а издишат кислород, рибите летят, а кучетата плуват, през деня спят, а през нощта работят… – Аха, а на оградите с х.. е написано "ТЕБЕШИР"!
 • ШТиБ
  Отговор
  4 18:15  29.10.17
  Евала Тръмпи, ти си велиакн!
 • Пеньо
  Отговор
  5 08:29  30.10.17
  А кога Мексико ще я плати?
 • стоян георгиев
  Отговор
  6 11:30  30.10.17
  стената няма да реши проблема с имиграцията към сащ.дори няма да я намали.само ще прахоса едни огромни средства от американския бюджет и ще има с кво тръмп да се надува.предполагам обаче че няма да му мине номера.

Напиши коментар:


Публикувай