29 Октомври, 2017 14:51 2 070 6

Чукове и брадви за стената на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • стена-
  • мексико

Прототипите на съоръжението ще бъдат подложени на тестове за издръжливост

Приключила е работата по прототипите на стената, която президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи да бъде изградена по границата с Мексико. Скоро те ще бъдат подложени на тестове за издръжливост, съобщиха от Белия дом.

Fox News посочва, че изпитанията ще бъдат извършени близо до Сан Диего, където са издигнати прототипите. Работниците ще се опитат да ги разрушат с чукове, горелки, кирки и електрически инструменти.

Действащият заместник началник на Граничната служба на САЩ Роналд Витиело заяви пред медиите, че тестовете могат да доведат до комбиниране на елементи от различни проекти, за да се създадат възможно най-ефективни стени.

Прототипите са построени в района на границата между САЩ и мексиканския град Тихуана. Изпитанията ще започнат най-рано след месец, защото бетонът на някои от стените не е изсъхнал.

Конгресът на САЩ все още не е отпуснал средства за издигане на гранична стена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бай оня

    6 2 Отговор
    СМЕШНИЦИ, ТЕ ОЩЕ ПРАВЯТ НЕКВИ МОСТРИ
  • 3 кучето шаро

    6 2 Отговор
    – Представи си света наобратно… – Как така?!! – Ами, например, всички дишат въглероден двуокис, а издишат кислород, рибите летят, а кучетата плуват, през деня спят, а през нощта работят… – Аха, а на оградите с х.. е написано "ТЕБЕШИР"!
  • 4 ШТиБ

    6 6 Отговор
    Евала Тръмпи, ти си велиакн!
  • 5 Пеньо

    3 1 Отговор
    А кога Мексико ще я плати?
  • 6 стоян георгиев

    4 0 Отговор
    стената няма да реши проблема с имиграцията към сащ.дори няма да я намали.само ще прахоса едни огромни средства от американския бюджет и ще има с кво тръмп да се надува.предполагам обаче че няма да му мине номера.