30 Октомври, 2017 19:40 1 872 1

Тръмп отрече "руската връзка" и обвини Клинтън

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • пол манафорт-
  • робърт мълър

Президентът се разграничи от Пол Манафорт и заяви, че нарушенията му са отпреди години

Тръмп отрече "руската връзка" и обвини Клинтън - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си и Белия дом от разследвания бивш шеф на предизборната му кампания Пол Манафорт. Републиканецът заяви, че нарушенията, в които е обвинен Манафорт, са отпреди години и настоя, че няма съглашателство между предизборния му екип и Москва, предаде CNN.

В отговор на новината, че разследващият взаимодействията между предизборния екип на Тръмп и Русия специален прокурор Робърт Мълър е повдигнал обвинения на Манафорт и на друг сътрудник от хората му, президентът се опита бързо да насочи общественото внимание в друга посока.

Тръмп отрече "руската връзка" и обвини Клинтън

Toй попита в Тwitter защо Хилари Клинтън и Демократическата партия не са център на разследването. "Съжалявам, но това е отпреди години, преди Пол Манафорт да е бил част от предизборната кампания на Тръмп. Защо обаче Мошеничката Хилари и демократите не са фокусът?????", написа Тръмп в любимия Twitter.

По-нататък той добави: "....Също така, НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 2 Отговор
    Дони е затънал до устата в *** и колкото повече я отваря, толкова повече....Всичко около този човек вони.