Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 08:26 1 460 6

Тръмп: Смърт за Саипов

  • сайфуло саипов-
  • доналд тръмп-
  • манхатън-
  • ислямска държава

Президентът поиска най-тежкото наказание за нападателя от Манхатън

Тръмп: Смърт за Саипов - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се обяви за смъртна присъда за извършителя на атаката в Манхатън във вторник, при която бяха убити осем души, предаде Reuters.

"Нюйоркският терорист възторжено поиска да разпъне знамето на групировката "Ислямска държава" в своята болнична стая. Той уби осем човека и рани тежко 12. Трябва да получи смъртна присъда!", коментира Тръмп в любимия Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    6 0 Отговор
    ООН трябва да приеме в световен мащаб смъртното наказание като стандартна мярка за убийци, терористи, наркотрафиканти и да бъдат осъдени по бързата процедура. Тогава може би ще стане по добре.

    Коментиран от #2

  • 2 реалист

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "656":

    Вярно ,но ООН отдавна е приело еврогейските стандарти на Брюксел , та не виждам нещата да се оправят.

    Коментиран от #6

  • 3 ЪРП

    2 1 Отговор
    АУУУУУУ, КОЛКО ДЕМОКРАТИЧНО И ХУМАННО ИЗКАЗВАНЕ ........!!!
    "ДЕМОКРАЦИЯ" ПО АМЕРИКАНСКИ...........
    А, ОНЕЗИ ИЗБИТИ МИЛИОНИ ЦИВИЛНИ ДЕЦА, ЖЕНИ, МЪЖЕ В ИРАК, ЛИБИЯ,СИРИЯ,ЙЕМЕН.....И Т.Н. ....И Т.Н.....????? ???????????
    НЯМА ПРОБЛЕМ.......ЗА ТЯХ ДА НЕ ПИТА НИКОЙ...........

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Прав си накъде света без, изнасилвачи, тротиладжии, джихадисти, "шофьори" и т.н. нали всеки ден по новите тва дет нпо-тата не прикрили и слушаме за разни "битови" инциденти извършени от представителите на най-мирната религия!
  • 5 МОСАД

    1 1 Отговор
    Ние евреиските агенти на МОСАД твърдо настояваме за незабавно освобождаване на нашия човек от затвора и от болницата и да бъде пратен веднага на фронта в Сирия, защото там загубихме много терористи и ще загубим войната. Тръмп пак не си е пил хапчетата и не ни слуша, не трябваше да го слагаме за президент на САЩ!
  • 6 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "реалист":

    Много ясно си представете че сте погрешно осъдени на смърт и ви водят към столчето с електриката - пак ли ще сте на същото мнение? Смърта не е най-лошото наказание - можеш да накараш един човек да страда всеки ден от оставащите му. Кое би предпочел ако си пострадал?