1 292 1

Стрелба и трупове в Колорадо (СНИМКИ)

Двама убити мъже и една ранена жена при стрелба в магазин 

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Двама мъже бяха убити, а една жена - ранена, при стрелба в супермаркет от веригата Walmart в предградие на Денвър, в американския щат Колорадо. Новината предаде Reuters, като се позова на местната полиция.

Службите посъветваха хората да избягват района. Много хора в супермаркета са се скрили преди да бъдат евакуирани от полицията.

Повече подробности по случая не бяха дадени.

По-рано полицията съобщи за голям брой простреляни в магазина в Торнтън, на около 16 километра североизточно от Денвър.

Повече от 33 000 смъртни случая, свързани с употреба на огнестрелно оръжие, биват регистрирани в САЩ всяка година, позовавайки се на ново изследване.

Миналия месец Лас Вегас стана сцена на най-масовото убийство в съвременната история на страната. Тогава мъж застреля 58 човека преди да се самоубие при идването на полицията.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Gand
    Отговор
    1 12:12  02.11.17
    Жалко за тази велика страна! Шизофренията на политическата класа, изкуствено създаваща и поддържаща мита за някаква си руска намеса в американските работи, постепенно обхваща цялата страна. И се предава като параноя на обикновения човек, чиято чаша вече е преляла и започва да капе. Вижте: -Защо го застреляхте? -Ваша Чест, той ме нарече глупак"...кап, кап, кап...Наистина жалко!

Напиши коментар:


Публикувай