2 Ноември, 2017 10:55 1 620 1

Кинотворците отвръщат на удара

  • брет ратнър-
  • мелани келър-
  • холивуд-
  • сексуално посегателство-
  • оливия ман

Режисьорът Брет Ратнър даде на съд жена, обвинила го за сексуално посегателство

Кинотворците отвръщат на удара - 1
Снимки: БТА/АР

Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова жалба срещу една от жените, обвинили го в сексуални посегателства, съобщават световните агенции.

Ратнър е обвинил Мелани Келър в клевета и опит той да бъде опозорен.

Според сведенията на сп.Hollywood reporter, режисьорът, който е бил принуден да разтрогне договора си с Warner заради скандала, е подал жалбата си във федералния съд на щата Хавай. Ратнър иска да убеди съдебната инстанция в това, че Келър се е опитала да опетни репутацията му с поста си във Facebook от 20 октомври, в който го обвинява в изнасилване.

Пред дни медиите зад Океана съобщиха, че шест жени са обвинили Ратнър в сексуални посегателства и непристойно поведение. По думите на пострадалите, сред които фигурират актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Ман, инцидентите са се състояли в частни домове и на снимачните площадки.

Кинотворците отвръщат на удара

След скандалната публикация Ратнър се отказа да продуцира филма "Щиглецът" по романа на американската писателка Дона Тарт. От Warner bros. заявиха, че не възнамеряват да продължат срока на контракта си с Брет.

Обвиненият в сексуални посегателства режисьор е заснел ленти като "Час пик", "Х-Мен - Последният сблъсък" и "Херкулес".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азис

    1 0 Отговор
    Страданията на хетеросексуалните тепърва започват - ще бъдете заличени, опозорени и забравени!