927 1

Кинотворците отвръщат на удара

Режисьорът Брет Ратнър даде на съд жена, обвинила го за сексуално посегателство

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Американският кинорежисьор и продуцент Брет Ратнър е подал искова жалба срещу една от жените, обвинили го в сексуални посегателства, съобщават световните агенции.

Ратнър е обвинил Мелани Келър в клевета и опит той да бъде опозорен.

Според сведенията на сп.Hollywood reporter, режисьорът, който е бил принуден да разтрогне договора си с Warner заради скандала, е подал жалбата си във федералния съд на щата Хавай. Ратнър иска да убеди съдебната инстанция в това, че Келър се е опитала да опетни репутацията му с поста си във Facebook от 20 октомври, в който го обвинява в изнасилване.

Пред дни медиите зад Океана съобщиха, че шест жени са обвинили Ратнър в сексуални посегателства и непристойно поведение. По думите на пострадалите, сред които фигурират актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Ман, инцидентите са се състояли в частни домове и на снимачните площадки.

След скандалната публикация Ратнър се отказа да продуцира филма "Щиглецът" по романа на американската писателка Дона Тарт. От Warner bros. заявиха, че не възнамеряват да продължат срока на контракта си с Брет.

Обвиненият в сексуални посегателства режисьор е заснел ленти като "Час пик", "Х-Мен - Последният сблъсък" и "Херкулес".

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Азис
    Отговор
    1 08:41  04.11.17
    Страданията на хетеросексуалните тепърва започват - ще бъдете заличени, опозорени и забравени!

Напиши коментар:


Публикувай