2 545 10

Времето за решаване на въпроса със Северна Корея изтича

Вашингтон иска общи действия спрямо КНДР

Росен Стойчев

Времето за мирно разрешаване на въпроса със Северна Корея изтича. Това заяви съветникът на президента на САЩ по националната безопасност Хърбърт Макмастър, цитиран от ТАСС.

„Северна Корея е заплаха за целия свят, така че всички страни трябва да направят нужното, за да противодействат на тази заплаха. Президентът вече призна, че времето изтича и призова за взаимни международни действия.

Това е наистина важно при ситуацията, в която се намираме в момента“, заяви Макмастър.

Той поясни, че целите на президента на САШ Доналд Тръмп при обиколката му в Азия ще е да се укрепи международната решителност за обезпечаване на дунеклеризацията на Корейския полуостров.

Тръмп ще посети Япония, Китай, Виетнам и Южна Корея през следващите дни.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БГ пироман
  Отговор
  1 21:29  02.11.17
  нас пък не ни е страх от С. Корея.......говедарите да се оправят сами с тях.
 • Няма да го вярваш туй и един път
  Отговор
  2 21:32  02.11.17
  Гащи, здрави гащи се искат ! От 1951 ва година тази война не е приключена до ден днешен. Защо ? Няма кой да опере пешкира за сметка на ЧИЧО. И СЕГА ЩЕ Е ТЪЙ.
 • Zax
  Отговор
  3 21:45  02.11.17
  Ако "целия свят" е САЩ, то може и да е вярно. Те редовно се мислят за "Целия свят" Имат си даже световни първенства дето само те си участват в тях.
 • no name no face no number
  Отговор
  4 21:53  02.11.17
  Ей нагли, че и не се спират

 • дупеклецатор
  Отговор
  5 22:02  02.11.17
  Автора, журналист най-страшен ти, може ли пак за дунеклеризацията? Тва сигурно е нещо средно между дюнер и еклер?
 • Борис
  Отговор
  6 22:02  02.11.17
  Ако могат да набутат всички изброени държави във война ,а те да пляскат с ръце от трибуните което е и целта им.Какво можеш да очакваш от нация създадена от престъпници от цял свят.
 • Темиме дарий
  Отговор
  7 22:38  02.11.17
  Значи края на макдоналдската раса е наблизо
 • Раса
  Отговор
  8 23:48  02.11.17
  дунеклеризацията? Може би все пак случайно предполагам ще да е "денуклеризация". Макар и не най-българска и често срещана е малко по-така от дунеклеризация
 • смях
  Отговор
  9 08:53  03.11.17
  Американците точно обратно говорят. Ако изберем най-големият хитрец в света, това са хамериканци. Под лозунга за мир, винаги правят война за свой интерес. Не йм пука за другите народи. Хвърлят бомби а после говорят за хуманизъм.
 • ATILA
  Отговор
  10 21:11  03.11.17
  АТОМА Хвърляй Бай Дончо ! Лозето не ще Молитва Иска МОТИКА ! ДА СЕ ЗНАЕ ! Северна Корея е Само ПЛАЦДАРМ за Истинската Мишена - Българския КЕНЕФ Русия ! Казвам ти Дъще, Сещай се Снахо ! Ще има АТОМ за Българската КОЧИНА П(Росия) ! Няколко ЯДРЕНИ СЛЪНЦА да Греят над МАСКВА и Топлят Руската Душа ! ТАНГРА ОТРЕДИ ! Русия При Югославия ! Путин При Милошевич ! УДАРИ Последния Час на П(Россия)! Киевските БЪЛГАРИ Удрят от Север,Кримските БЪЛГАРИ от Юг,Волжките БЪЛГАРИ от Изток,Кавказките БЪЛГАРИ от Запад! Задунайските Славяно Мангали ще Опяват ГРОБА на Русия. Бъди Българин Потомък на ген.Колев УБИЙ Руснак! "На 6 септември 1916-а ген. Колев преминава в настъпление срещу Казаците и с енергичното си атакуване отхвърля всички Руски части,напреднали към Куртбунар. Той съумява да сломи и да разбие славата на непобедимата Казашка Конница. “Такова чудо не сме виждали”, казват Руснаците тогава. Десет Българи скачат на 50 Казаци като обезумели. Нашите идват на талази, размахват Шашки.Русите стрелят срещу тях. Първите наши редици падат, но следващите неотклонно продължават напред. Цялото Поле пред Голямо Чамурли се изпълнило с ТРУПОВЕ и Изплашени Бягащи Руски Пехотинци. Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ

Напиши коментар:


Публикувай