Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 08:29 37 990 22

Тръмп със смразяваща заплаха - Ноември 2017

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Той отново атакува Северна Корея

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нови заплахи срещу Северна Корея, съобщи Fox News.

На Тръмп му предстои специална обиколка в Азия, като един от основните въпроси ще е именно КНДР.

„Ние имаме един проблем. Това е Северна Корея. Ако ние не решим този въпрос, това няма да е много приятно за тях. Всъщност няма да е много приятно за никого“, заяви Тръмп.

Той заяви това само дни, след като от Пхенян отново обявиха, че американският президент е луд и трябва да си пие хапчетата.

„Руският президент Владимир Путин е много важен, тъй като той може да ни помогне със Северна Корея“, допълни Тръмп.

От Белия дом вече обявиха, че основната цел на президента по време на обиколката му в Азия, ще е денуклеризацията на КНДР.

„Мисля, че ще се случат много хубави неща. Мисля, че това е едно от най-важните пътувания, които американски президент някога е правил“, заяви Тръмп.

Той ще посети Южна Корея, Япония, Виетнам и Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    82 26 Отговор
    А дано се обърка и да кацне в Пхенян Да го денуклеризират лекичко, че краварите имат нужда. от денуклеризация.

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПИЧ

    29 68 Отговор
    БРАВО ДОНИ ! Оправяй С.К. и се захващай със Раша ! Имаш примера на Рейгън !
  • 4 Пеньо

    52 13 Отговор
    Докато прасчо има зад гърба си Русия и Китай, няма да му пука и отново ще се изгаври с Дони!

    Коментиран от #6

  • 5 Барчо

    72 16 Отговор
    Такава държавна наглост се среща изключително рядко, но краварите бият всички по тоя показател. Налагаш всякакви санкции на Русия, унижаваш и дипломатите и всичко това без каквато и да е причина като си измисляш несъществуващи поводи, а сега! Вие трябва да ни помогнете да ошибаме СК. Откъде накъде руснаците трябва да помагат? С тази си обиколка ще изисква същото и от Япония и от Китай. Парашута едва ли ще му се отвори. На СК няма как някой да я убеди, че ще са в безопасност разоръжени, а и ще е лъжа. Разоръжат ли се ще последват съдбата на вече печално известните Ирак, Либия, Сирия, Югославия и да не изброявам още стотици държави.
    От психологията се знае, че ако някой започне да заплашва и обижда друг, то това е показател на абсолютно безсилие. Тръмп беше този, който пръв започна със заплахите и обидите, а корееца просто не му остана длъжен. Президента на която и да е държава трябва да бъде добре обигран политик, а не махленски скандалджия.
    Представяте ли си как би звучала пряката реч на договорка между две дипломатически мисии за решаването на някакъв проблем, като се ползва езика на тръмпи. Едната да е африканска, а другата да речем английска. Единия да казва на другия: Слез от дървото и дай тоя проблем да го решим по мирен начин! А другия какво би трябвало да каже? Ми нема да стане!

    Коментиран от #11

  • 6 Барчо

    48 11 Отговор

    До коментар #4 от "Пеньо":

    Русия и Китай не са зад гърба на СК, а съседи. Те не са като нас да допуснат бомбандирането на съседна страна без причина. Швейцарския възпитаник Ким го знае това, защото е учил, а не се е големеел. Бил е там като обикновен студент с друго име и никой не е знаел кой е в действителност. Така че на него са му ясни нещата повече от на тръмпи. Трябва му още някоя и друга година и той ще му тропа по масата.

    Коментиран от #7

  • 7 смех

    19 50 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    Кой ще тропа по масата, че нещо не разбрах? Прасчо? ххааххааххаххаАМЕРИКАНЦИТЕ се гаврят с Путя и със Си, а ти викаш, че прасунгела ще тропа! Абе вие сериозно ли си мислите, че разузнаването не е знаело кой е студента Ким Чен Уй, като е учел в Швейцария под друга самоличност?
  • 8 Виктор Беленко

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Само Виктор Беленко на 06 09 1976 година обърква летищата !!!

    Коментиран от #9, #19

  • 9 шлемник байкалски

    11 11 Отговор

    До коментар #8 от "Виктор Беленко":

    Ха ха ха .... ! Много смешна история .... за запознати !!!

    Коментиран от #10

  • 10 Сконфуций

    29 15 Отговор

    До коментар #9 от "шлемник байкалски":

    По-смешно е, когато те принудят да се "приземиш"- Франсис Пауърс, U-2, 1ви май 1960 година! Много смешна история, ама не за кравари!
  • 11 до барчо

    18 10 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    Барче брат - те тия санкции Дони им ги прави на ушанките за добро душице ! Така те ще се сплотят и ще станат много по силни и независими и богати. Само дето не могат да го разберат .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 реалист

    23 11 Отговор
    Голяма шизофрения е този човечец . Един път скача на Китай и Русия ,друг път иска помощ от тях . Явно е тежък психиатричен случай . Но то пък, и "другарите" от Кремъл не са по долу от него, та не се знае на къде ще духне вятъра.
  • 14 Иван Господинов

    19 2 Отговор
    Това е поредната 8907079 смразяваща заплаха
  • 15 aide

    7 11 Отговор
    Пускайте бомбите.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Поредният - Цръц ! Но патока .

    16 5 Отговор
    За кой ли път броя до пет, очи отварям и Северна Корея си е пак таквас. А патока Доналд само цръц и цръц.
  • 18 Ама защо Чичо иска помощ от РУСИЯ

    5 4 Отговор
    НАЛИ ЧИЧО Е ДЪ БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ А ПЪК ТЪРСИ ПОМОЩ. САМ НЕМОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ. МУКУШАВ Е МЕЖДУ КРАКАТА, ЛАБАВ В ГАЙКАТА И НА СЕРИОЗЕН БОЙ ВСЕ НЕ МУ ВЪРВИ ! СТРАХ ГО Е ТАЗ ВОЙНА ВЪРВИ ОТ 1951 ва година и акъла му нестига къ да съ упраи. РУСИЯТА ЗА ПОМОЩ ТЪРСЯТ, СЪН ЛИ Е ИЛИ НАИСТИНА ХИЧ НЕ СТАВАТ.
  • 19 Квак

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Виктор Беленко":

    Тои има нещастен край но е тъп и наивен...
  • 20 Ггеоргиев

    6 4 Отговор
    Абе тоя защо не вземе да си оправи държавата за да спрат да се избиват хората
  • 21 Расулюлах

    3 3 Отговор
    Само да ви кажем че паднат ли северна корея и иран на света му се пише тежко и горко тои ше бъде поделен между руснаци и кравари и китаи между тях...най доброто за света е Ким и ЯАтолаха да се организират и да нанесат изпреварващи удари и с тях да се включат китай и путин и с краварите и марионетките им да се приключва иначе ни очаква робство в матрицата
  • 22 Луи дьо Фюнес

    2 0 Отговор
    Тоя да не е от Третия Райх?