3 202 5

Клинтън: Русия знае, че ще й се размине

Тя отправи обвинения към Доналд Тръмп

Росен Стойчев

Отказът на президента Доналд Тръмп да приложи санкциите срещу Русия показва на другите страни, че могат да се измъкнат след атака срещу Америка. Това заяви бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън, цитирана от РИА Новости.

„Конгресът одобри новите санкции по отношение на Русия и обкръжението от олигарси на президента Владимир Путин. Президентът Доналд Тръмп беше принуден да подпише законопроекта, но той така и не беше приложен. Така всеки, който атакува Америка, сее раздори и се меси в нейните избори, вече знае, че може да му се размине. Президентът и неговата администрация просто не искат да се занимават с това“, заяви Клинтън.

Клинтън беше кандидата за президент на САЩ на Демократическата партия. Тя обаче загуби изборите, след като на няколко пъти хакери разпространиха скандална информация от партията.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Джедай Казачок Мармот
  Отговор
  1 01:06  04.11.17
  Преди време (2013Г. 1г. ПРЕДИ ДОНБАС) Путин направи официално изказване по повод казуса с ЕДУАРД СНОУДЪН и позицията на Барак Обама, можете да го намерите в нета - "Завиждам му, защото Той () може да направи това и заТОВА нищо няма да му се случи!!!
 • РЕАЛНО
  Отговор
  2 03:21  04.11.17
  Не дърта вещицо-вие знаете ,че няма какво повече да им напакостите на руснаците..Просто защото Путин не е Горбачов-а ти хухавело не си от класата на Рейгън--факт-който е най-важен в случая....
 • Kcaniba
  Отговор
  3 11:32  04.11.17
  На Руси ще и се размине, на теб, риптил прожажен - никога!!!
 • Барчо
  Отговор
  4 17:07  04.11.17
  Русия не се е намесила в полза на Тръмп, защото той не е избран от мнозинството. От мнозинството е избрана Клинтъница. Оправете си изборния закон, за другите избори президента ви да е избран от мнозинството, щото пак ще ревете като недоклатени магарици. Нема друга държава президента и да бъде избиран от малцинството. И въпреки че за това сто процента са виновни самите кравари, да обвиняват някой друг.
 • Барчо
  Отговор
  5 17:14  04.11.17
  Доколкото разбирам от тази статия, САНКЦИИ НЯМА ЗА РУСИЯ ОТ СТРАНА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ!!!!?????? Значи санкциите срещу Русия са само от европейските страни!!!!! Тая работа некак си ми звучи като "прее---би другарче"! Нещо като Америка и Европа налага санкции на Русия и загубите ще са огромни. По тази причина краварите си намират начин и не налагат санкции, а "жената с най-голямо влияние" ги налага, пък и задължава и другите да го направят. Смешно и жалко. Също така звучи като: Хайде в знак на добра воля Русия и Америка да унищожат всичките си запаси от химическо оръжие. Руснаците регулярно го унищожиха и последното беше през септември и вече не разполагат с такова. Американците обаче заявиха, че нямали пари за да го унищожават и сега те имат химическо оръжие, а руснаците нямат. ЗА БОГА, БРАТЯ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА И ВЯРВАТЕ НА КРАВАРИТЕ!

Напиши коментар:


Публикувай