992 4

Орбан с рекордна подкрепа

Ръст в подкрепата за ФИДЕС

Росен Стойчев

Партията на унгарският премиер Виктор Обран ФИДЕС достигна най-високите си нива на подкрепа от 2011 г. насам, съобщи „Евронюс“.

Партията вече има подкрепата на 40% от гражданите. Изглежда, че тя е и фаворит за спечелването на трети пореден мандат на парламентарните избори през 2018 г.

Управляващите са известни с острата си позиция срещу имигрантската вълна в Европа. Освен това те обещават повече публични харчове за по-високи заплати и пенсии.

Отчетливо намалява подкрепата към националистическата партия Йоббик. От ФИДЕС стабилно увеличават подкрепата си през последните няколко месеца.

Унгария


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Фаруко
  Отговор
  1 00:15  04.11.17
  Тоя Орбан, за какво се раздава толкова много за трети мандат. Да гледа Биг Брадър БГ. Биг Брадър, просто си тръгва и ние му се молим да се върне. И заживели всички щастливо.
 • Биг брадър - ТЪПИЗЪМ ЗА ТЪПУНГЕРИ
  Отговор
  2 01:48  04.11.17
  После защо народа е залязъл. Какво научаваме от ШОУО от малоумници за малоумници! Ужас и безумие! Простотия до шия ! Хора шикалки.Страшно е да живееш в България.
 • ОРБАН е лидер а не Тиквар
  Отговор
  3 01:51  04.11.17
  ОРБАН, сключва договори с РУСИЯ. ОРБАН защитава интереса на НАРОДА. ОРБАН натири СОРОС А РУМИ БЪЧВАРОВА СЕ ГУШКА С НЕГО.
 • ЗАЩОТО РУМИ ГЛЕДА БИГ БРАДЪР
  Отговор
  4 01:54  04.11.17
  Руми и ти си като бръмбара, кадето и да летиш, накрая на л..ното кацаш.

Напиши коментар:


Публикувай