3 Ноември, 2017 15:10 1 518 2

11 минути без Тръмп

  • туитър-
  • доналд тръмп-
  • twitter

Служител на Twitter деактивира любимия акаунт на президента

11 минути без Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Акаунтът на американския президент Доналд Тръмп в Twitter беше деактивиран за кратко от служител на компанията, съобщава ABC.

Оказва се, че човекът бил последен ден на работа в компанията и решил да се пошегува.

"Чрез нашето разследване научихме, че това е направено от служител на екипа за поддръжка на Twitter, който е извършил това в своя последен работен ден. Провеждаме пълно вътрешно разследване", информират в свое изявление от социалната мрежа.

11 минути без Тръмп

За единадесет минути в четвъртък, посетителите на страницата @RealDonaldTrump на президента на САЩ бяха посрещани със съобщението "Съжаляваме, тази страница не съществува!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    4 1 Отговор
    Страшна драма
  • 2 Гаргамел

    4 1 Отговор
    оффф де да можеше и теб да деактивира....палячо