652 2

Тръмп vs. Клинтън - война до дупка

Президентът на САЩ отново призова за разследване срещу Хилари и Демократическата партия

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че американското общество заслужава Хилари Клинтън и Националният комитет на Демократическата партия да бъдат подложени на федерално разследване заради съвместното споразумение за набиране на средства, което са подписали през август 2015 г., предаде Reuters.

"Всички питат защо министерството на правосъдието (и ФБР) не проучват цялата непочтеност около Мошеничката Хилари и Демократите", написа Тръмп в любимия Тwitter.

По-рано сайтът на списание Politico публикува откъс от предстоящата книга на бившия председател на Националния комитет на Демократическата партия Дона Бразил. Тя твърди, че е открила доказателства, че първичните избори на партията през 2016 г. са били нагласени в полза на Хилари.

Според Бразил не са били нарушени никакви закони, но късно снощи Тръмп заяви в Тwitter, че според него действията им са били незаконни.

Самият президент и членове на предизборния му щаб са обект на разследване от специалния прокурор Робърт Мълър.

Тръмп освен това обеща, че групировката "Ислямска държава" ще плати тежка цена за всякакви нападения срещу САЩ. Джихадистите поеха отговорността за атаката в Ню Йорк, при която загинаха 8 души.

"През последните два дни военните нанесоха по-тежки удари срещу групировката...", се казва в туит на Тръмп по темата.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Путин
  Отговор
  1 17:00  03.11.17
  Още се двоумя!
 • незнайко
  Отговор
  2 10:12  06.11.17
  Никой няма наказан, нито за нападението на 11 септември, нито за скорошното меле ! Само с приказки до никъде няма да се стигне.

Напиши коментар:


Публикувай