Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 16:36 26 728 28

Северна Корея със зловеща заплаха

  • северна корея-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Продължават размените на реплики Доналд Тръмп

Северна Корея заплаши президентът на САЩ Доналд Търмп с „безмилостно унищожение“, съобщи „Дейли Стар“.

В момента Тръмп е на обиколка в Азия. Неговата основна цел е да обсъди варианти за ограничаването на ядрената програма на КНДР.

„Никой не може да предвиди кога Тръмп ще направи някое безумно действие. Единственият начин за противопоставяне е той да бъде укротен с физическа сила.

Ако САЩ неправилно преценят най-твърдата воля на Северна Корея и посмеят да действат безразсъдно, тя ще бъде принудена да извърши решително и безмилостно наказание с мобилизирането на всички сили.

САЩ нямат енергия да го предотвратят. А след това ще е твърде късно да съжаляват", се казва в изявление от севернокорейската държавна агенция.

„Никой диктатор и никой режим не може да подценява американската решимост. Бъдете сигурни в това“, заяви Тръмп по време на посещението си в Япония.

Той вече заяви готовността си да преговаря с Русия и Китай за решаването на въпроса. На него му предстои да посети Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    62 26 Отговор
    Тоя какво обикаля като някаква дж....я и търси помощ,нали е голям ербап
  • 2 Скорпион29

    57 22 Отговор
    И това ми било президент на ядрена държава с претенции за свтовен лидер пълна Мижитурка Северна Корея им .р...а на бойната ,,слава"
  • 3 Каръл Юнг

    23 11 Отговор
    Много резко кацане на ,,жълтия" без вазелин му се казва на това което прави Тръмп
  • 4 един

    29 26 Отговор
    Да бе, горкия Тръмп, горките щати! Великата Северна Корея! Ракета след ракета, радостни хилежи, весело потриване на ръце! Светът е техен! Даже се чува вече за севернокорейска мечта, американската отива в небитието. Всички в Северна Корея и там да работят за светлото бъдеще на комунизма!
  • 5 empire strikes back

    34 16 Отговор
    Путя ще му каже че ако иска помощ срещу С. Корея САЩ трябва да се разкарат от Украйна и Сирия, И ДА ВЪРНАТ НА РУСИЯ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ СГРАДИ.

    Коментиран от #6

  • 6 Охохохохо

    27 15 Отговор

    До коментар #5 от "empire strikes back":

    Ааа не само това ще трябва и да се наведат мъъъничко така до бомбетата на обувките си. Ха ха ха. Велики биле тези. Охохохохо видяхте ли ги, колко са "велики" търсят помощ от "батко". Пълни смешници. Кимчо ще ги разбрида от всекъде, но дано не се стига до там, че и ние може да го отнесем.
  • 7 ПИЧ

    12 35 Отговор
    Все повече ми харесва този германско-шотландски американец ! Даваи Дони!!!! Оправи бързо С.К. и се захващаи с РАША ! РАША при СССР-Рейгън показа как ...за да има мир !
  • 8 Патриот

    35 15 Отговор
    Е нали много се пънеше Дони. Какво стана сега?
    Търси помощ. Някой друг да му свърши мръсанта работа.
  • 9 Диди

    9 21 Отговор
    До пост 5 и 6.
    Живеете в транс състояние,нищо не сте разбрали.Изявленията ви надминават ,,умствеността ,,ви.

    Коментиран от #13

  • 10 Нина Добрев

    16 26 Отговор
    В тоя сайт битуват няколко окаяни русофили! 😸

    Коментиран от #14

  • 11 Сефте

    21 8 Отговор
    Според мен Тръмп иска "одобрение" за начало на бъдещата си война. Иначе може да се опари лошо от другите суперсили.

    Коментиран от #12

  • 12 Скорпион29

    22 15 Отговор

    До коментар #11 от "Сефте":

    Война на границата на Русия просто няма как да стане. там ще видят САЩ какво е да седнеш на дебелия
  • 13 Охохохохо

    20 12 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Диди не съм убеден, че ние не сме разбрали нещата, но съм напълно сигурен, че ти си тази, която е в транс състояние и не живееш в реалния свят. Ако беше на тази земя и в това наше време щеше да разбереш, че не е безопасно да си тикаш долната част на гърба там, където някой си мерят .... Когато го разбереш обаче ще е твърде късно, защото ще са те ..... Вдяна ли или .... Не ми отговаряй няма смисъл, ще те подмина като крайпътна спирка на отдавна запустяло село. Ти живееш явно там някъде дълбоко в своя розов свят, но проблема си е твой. Хайде сега тичкай да целунеш хамериканското знаме, да се подмокриш от удоволствието на това свое деяние и да легнеш с котката си щастлива.

    Коментиран от #23

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Охохохохо

    23 13 Отговор

    До коментар #15 от "лео":

    Скоро не бях чел толкова глупости на едно място. Ей келеш ти как си ги представяш тези работи? ФАЩ ще бомбят СК до границите на Русия и Китай, а те ще гледат и няма да ги изгнясат от всички страни така ли? Май забрави, че преди 2-3 дена китайски бомбардировач прелетя в близост до разположилите се хамериканските въоръжени сили и онези ореваха светът, че изпитали притеснения. Ами така е то тези работи са сериозни и не са като електронните игрички, на които хамериканците са свикнали. Е това е реалния живот и реалната опасност, за която хамериканчетата не са подготвени. Алоууу психото къде е да го приберете този пубер, че доста филми е изгледал, където все хамериканците побеждават. Ало пубера върви да гледаш "великия и непобедим Роки" и не ръси глупости, че ще ти се смеят до другата неделя.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Армакедон

    12 9 Отговор
    Америка като цяло са страхливци,търсят се подкрепа от някого. запознати са всички че Северна Корея има атомен арсенал и граничат с Китай,Русия, това ги прави много уверени.Как Американците ще ги нападнат с ядрено оръжие или с високо точните Томахавки който от 50 използвани в Сирия само 5 са достигнали,и то не до целта,ами ако с тяхната точност отидат до Китай,Русия какво става след това помислете добре.....
  • 21 Армакедон

    13 5 Отговор
    Коя държава или държавен глава и то на такава велика сила като Америка, да търпи такива обиди от една незначителна държава като Северна Корея!
    1.Ким е учил в Европа запознат е добре ,който има ядрено оръжие, е на масата с големите играчи и може да удря по нея.
    2.Никой не е запознат добре със страната, във военно географско отношение, за да може да е анализи та видове ситуации.Да не стане като Виетнам.
  • 22 Армакедон

    7 6 Отговор
    - Обиколката ще е приемат като ползотворна и че Доналд Тръмп има подкрепата на своите съюзници ,,погледнато реално малка ваканция в космоса ''
    С Русия ще се срещнат в Виетнам,Путин ще бъде безмилостен,ще му каже какви гаранции даваш ,,шах с пешката''да не започне третата световна война.не ти ли стига Ирак, Сирия,Либия и сега искаш да отвориш атомния дух от бутилката на Северна Корея .Доналд Тръмп пак ще потрива ръчичка под масата ,то конгреса не е с мен къде ли съм тръгнал, ха ха добре де на Мелания и беше добре какво се вайкам....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 минувач

    1 4 Отговор
    „Северна Корея заплаши президентА на САЩ Доналд Търмп”. Иначе, ако „Северна Корея заплаши президентЪТ на САЩ Доналд Търмп” излиза, че той е заплашил нея.
  • 25 Расулюлах

    7 3 Отговор
    Тръмплина нападне ли с корея това значи че напада китай и русия и те трябва да отвърнат на удара с унищожителен такъв защото тов е все едно че ги нападаш тях ......саш нема да липсва на никои а пък доларите им може си ги печати всеки като толкова искат долари хахахахахйх

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 посерко

    1 4 Отговор
    Росенеее гоуем комуниС си бил бре...
  • 28 гост

    0 0 Отговор
    Нов Виетнам?!
Новини по държави: