Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 17:14 1 675 0

Секс скандал взе депутатска глава в Австрия

  • австрия-
  • скандал-
  • депутат

Обвинения срещу депутат

Секс скандал взе депутатска глава в Австрия - 1
Снимка: БТА/AP

Петер Пилц обяви, че връща мандата си. Той е основател на новосформираното движение "Листа Петер Пилц", което спечели 4,4% от гласовете на парламентарните избори и ще бъде петата фракция в австрийския парламент

Оказва се, че бивша негова колежка е подала жалба за близо 40 случая на сексуален тормоз. Пилц определя обвиненията като „свободна измислица“.

Пилц е бил информиран за това от бившата ръководителка на Зелените Ева Главишник. Според него съзнателно е избран моментът за даване публичност на случая при положение, че обвиненията са измислени и базирани на водени от бившата колежка протоколи.

Самият Пилц все още не е получил достъп до обвиненията. Той заяви, че иска случаят да бъде изчистен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: