Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 11:12 1 971 5

Секс скандал разтресе британското правителство

  • порно-
  • великобритания-
  • скандал-
  • секс-
  • тереза мей-
  • деймиън грийн-
  • компютър

Заместникът на Тереза Мей имал порно на компютъра си

Секс скандал разтресе британското правителство - 1
Снимка: Shutterstock

Близък до Тереза Мей служител беше обвинен, че на работното си място е имал файлове с порнография, съобщи „Мирър“. Обвиненията са отправени към Деймиън Грийн, който е ръководител на канцеларията на правителството и заместник на британския премиер.

Бившият комисар на лондонската полиция Боб Куик заяви, че по време на обиск в офиса на Грийн преди няколко години са открити порнографски материали. Някои от тях попадали в графата „хард порно“.

Самият Грийн опроверга твърденията на Куик, нарече ги „лъжливи и безскрупулни” и обвини бившия полицейски шеф в опит да разруши политическата му кариера. „Тази история е пълна измислица и тръгва от опетнен източник, който не заслужава доверие”, написа Грийн в социалните мрежи.

В началото на месеца журналистката Кейт Молтби разказа, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Грийн. През 2015 политикът небрежно опипал коленете й. Премиерът Тереза Мей разпореди разследване по фактите от жалбата на жената.

По-рано през годината секс скандал разтресе британските въоръжени сили, след което последваха оставки и уволнения. 20-годишната Ребека Едуардс, работеща като инженер по оръжейните системи на атомната подводница HMS Vigilant, е имала интимна връзка с капитана на подводницата.

По-рано заради обвинения в сексуална злоупотреба оставка подаде британският министър на отбраната Майкъл Фалън. „Много от обвиненията не са верни, но аз приемам, че в миналото не съм отговарял на стандартите, които се изискват във въоръжените сили, които имам честта да представлявам“, заяви Фалън. Оставката му беше приета от Тереза Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    12 0 Отговор
    Шок, те това аз разбирам, секс скандал !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    12 0 Отговор
    Страшен секс скаднал!!!Дали няма да предизвика некоя междузвездна война.Тооо че е специалистка е ясно,ама в друга сфера.
    И ако се уволняваше за такваз работа тоооо половин България,требе да е на борсата за помощи!!!
  • 4 Именно

    0 0 Отговор
    Не съм прочел новината ама ... пак ли кралицата бе!?
    Тая не се кротна!
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 0-годишната Ребека Едуардс, работеща като инженер по оръжейните системи на атомната подводница HMS Vigilant
    - много бързо се е образовала, та чак отговаря за оръжейна система в подводница на 20г. Това е като 18г. момче на радара, заради което сърбите свалиха стелт самолет. Развити, умни, явно са страхотни тези янки и британки.
Новини по държави: