Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 13:36 2 515 15

93% от руснаците са сигурни: Армията може да ни защити!

  • русия-
  • армия-
  • проучване-
  • вяра-
  • въоръжени сили-
  • анкета

86% виждат положителна промяна в армията през последните пет години

93% от руснаците са сигурни: Армията може да ни защити! - 1
Снимка: Shutterstock

Огромна част от руснаците са убедени, че въоръжените сили на страната могат да защитят населението от външни заплахи, съобщи ТАСС, позовавайки се на проучване на Центъра за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ).

93% от анкетираните руснаците се чувстват сигурни и смятат, че армията може да ги предпази от външни заплахи. 34% от анкетираните смятат модернизацията за най-големия успех на въоръжените сили.

86% от попитаните пък посочват, че през последните пет години отбранителните способности на Русия са се подобрили значително. Авторите на проучването обявиха, че запитаните са се изказали ласкало за министъра на отбраната Сергей Шойгу.

Проучването на ВЦИОМ е направено по телефона през месец октомври. В него участие са взели 1200 руски граждани. Максимално допустимата грешка в процентите е 3.5%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    36 4 Отговор
    Къде и ние да можехме да кажем същото :(


    Видяхме как НАТО разреши спора между двама съюзника (Гърция и Турция ) с Кипър.
  • 2 Kcaniba

    34 2 Отговор
    Който не храни собствена армия, храни чужди!!
    Бисмарк?
  • 3 Сотир

    28 2 Отговор
    Понеже тук много се троли с тъпи коментари по тази тема,ще обясня малко. От край време в нашият свят се е наложило житейското правило,че който има силна армия е приеман в меж.отношения като равен с равен. Тази доктрина се осъществява от векове и така ще бъде и занапред. Силната армия ти дава възможност да имаш суверенитет и да си отстояваш интересите. Това го прави например САЩ от 100 години. Та тия в Кремъл не са хич глупави. От почти унищожена и разпаднала се страна-сега са фактор в меж.политика и гео политическите игри. Сигурно военният потенциал на Русия не е на това ниво-на което им се иска на тях,но пътя им е правилен.
  • 4 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    21 2 Отговор
    ЩЕ МИНЕ ДОСТА ВРЕМЕ И ПРИ НАС НАРОДНА ПОЛИТИКА ЩЕ ПОВЕЙ. НАРОДНА ! КАКВО ТУЙ ЗНАЧИ - НЕ РАВЕНСТВО, С ЧАСТНО И С ДЪРЖАВНО НО БЕЗ БЕДНИ И ИЗОСТАВЕНИ ХОРА . НОРМАЛЕН НЕ ОХОЛЕН МИНИМУМ ЗА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА. ТУЙ Е ЩО МЕ ПРАВИ РОДОЛЮБЕЦ И СИМПАТИЗАНТ НА РУСИЯ - ВЯРАТА В БОГА В ЧОВЕЩИНАТА, ОБЩАТА КРЪВНА И КУЛТУРНА ВРЪЗКА ! ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА СМЕ РЕДОМ И БЛИЗКИ С РУСИЯ, ЩОТО НЕОСТАНАХМЕ , ОРЕДЯХМЕ, ОПУСТЯХМЕ И НА ПРЪСТИ ЩАСТЛИВИТЕ БРОИМ ! СЛАВА РОССИИ, СССР ! ДА СРАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ГАНГСТЕРИТЕ !
  • 5 Пазарен Либерализатор

    5 36 Отговор
    Значи едва 7% от рашките имат работещ мозък, другите са в алкохолен делириум.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 ПКК

    28 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    ЯВНО ТЕЗИ 93 %, ИМАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ РАБОТЕЩ МОЗЪК ОТ ТЕБ. ПЪК БИЛИ ТЕ И В АЛКОХОЛЕН ДЕЛИРИУМ
  • 7 ЗАПАРТЪК

    22 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    ЗАТУЙ ПОЛША ПОДБИВА ЗАПАРТЪЦИТЕ У НАС. ЙОРДЕК.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    30 2 Отговор
    Няма по - силен народ от изстрадалия ! Няма по - изстрадал народ от руския ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД !!!
  • 10 Ulavia

    17 2 Отговор
    Иска ми се и аз да почувствам пак същото! Ама няма да стане вече. Имаше времена в които бяхме горди, че сме българи. Бяхме сигурни, че не може да се случи това което стана, ама е на......
  • 11 Antimediator

    2 24 Отговор
    Армията им да вземе и да ги нахрани !
    Затова на всяка втора рускиня мечтата и е да се ожени в чужбина.

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    19 1 Отговор
    Да се молят да не дойде пак един горбачов да ги затрие тоя път :) То има сега едно подобно същество дето се вре и иска да докопа власта от ИМПЕРАТОРА ама няма да стане! Путин е велик вожд на велика държава с велик народ! Изстрадал толко от ВСВ, че ние надали можем да си представим това което този народ е изнесъл на плещите си.
  • 13 руска армия

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Antimediator":

    Храня ги! Ти паничка борш искаш ли?

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания