Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 13:55 1 536 9

НАТО иска натиск над Северна Корея

  • нато-
  • натиск-
  • северна корея

Алиансът няма да строи база в Черна гора

„Всички от НАТО са съгласни, че на Северна Корея трябва да бъде оказан натиск“. Това заяви генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг, цитиран от „Курир“.

„Това е пътят към мира. Имаме нужда да затегнем икономическия натиск. Русия и Китай имат ключова роля в тази сфера. Те са най-големите съседи на Северна Корея“, заяви Стотелнберг.

Той отхвърли твърденията, че организацията планира да строи военна база в Черна гора. Той обяви, че САЩ и други партньори са обещали да изпратят допълнителни сили в Афганистан, като целта е да не се водят бойни действия, а да се установи мир.

Столтенберг призова за подобряването на изискваният за инфраструктурата в страните от Алианса. Той заяви, че се готвят инвестиции в тази сфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    5 7 Отговор
    Айде намесиха всички в тоя кенеф
  • 2 КИВ

    8 11 Отговор
    Аз не съм съгласен.
  • 3 Гост✓

    13 10 Отговор
    Не НАТО а САЩ иска натиск над Северна Корея. Перхидроления диригент щом вдигне палката и всички мекерета запяват в един глас таз песен лъжовна.
  • 4 tomahawk unstoppable

    16 3 Отговор
    Времето на санкциите изтича ,те не дават резултат,томахавки ще играят.
    Тая обиколка на Тръмп в Азия не е нищо друго освен консолидиране, координиране и съгласуване на военни действия .
  • 5 Аааа

    13 9 Отговор
    Обиколката на Тромпи има за цел да привлече на своя страна колкото се може по-вече държави , против СК защото сам нищо не може да направи , освен да напълни гащите !

    Коментиран от #6, #8

  • 6 tomahawk unstoppable

    6 10 Отговор

    До коментар #5 от "Аааа":

    Глупости ! Коалиция се прави със съвсем други цели- да се покаже единство и единомислие.

    Ако вземем за пример първата война в Залива, то и там имаше коалиция.Обаче кой неутрализира ПВО системите на Ирак -САЩ , кой им унищожи авиацията -пак САЩ ,кой изнесе най голямата танкова битка -пак САЩ. Да, после и други са хвърлили по някоя бомба за участие -но на практика Ирак беше вече разбит.

    Коментиран от #7

  • 7 Аааа

    6 6 Отговор

    До коментар #6 от "tomahawk unstoppable":

    Единомислие и привличане на съюзници в конкретия случай е едно и също ! Съвсем друг въпрос е ти как го разбираш и тълкуваш !
  • 8 Bbb

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Аааа":

    Пише се "повече",а не"по-вече"!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Аааа

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Bbb":

    Мерси за корекцията !