Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 00:01 4 019 8

Момчето с главата - пумпал (ВИДЕО)

  • момче-
  • пумпал-
  • глава

Мохамед може да върти главата си на 180 градуса

Момче взриви мрежата с това, че може да върти главата си на 180 градуса, съобщи РИА Новости.

Мохамед Самир е на 14 години. Той е от пакистанския град Карачи. Неговото умение не е причинено от вроден дефект. Той е постигнал това с дългогодишни тренировки.

Той признава, че когато е бил на 6 години е видял как актьор прави това в холивудски филм. Впоследствие той е прекарал дълго време в упражнения, докато започне да прави това.

Момчето вече се е присъединило към елитна танцова група. В нея то изкарва пари, с които помага на семейството си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    7 5 Отговор
    на този ако му сложат белезници ще се измъкне от тях с лекота

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Public Owner

    13 1 Отговор
    Не е вроден дефект друг път. М....лите всичките са с вродени дефекти, има умствени, или физически - или съчетание между двете. Тия от 1 милиард и няколко стотин милиона нямат нито едно реално научно постижение или изобретение. Сега евреите с мултикултурния процес се опитват да ги изкарат, че били хора, някви "лекари" и религии ни пробутват от тоя кенеф, ама само разни лелички и кокошки могат да повярват на подобна глупост. Тия не хора и никога няма да бъдат.

    Коментиран от #8

  • 4 mediator37

    5 0 Отговор
    При бухала е характерно това движение и при др. хищни птици. Очите им са предно разположени като нашите, но очните им ябълки , за разлика от нашите, са неподвижни и не могат да се въртят. Бозайниците могат да погледнат встрани без да си въртят главите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СЕДНИМИ НАКУРА

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    ГОЛЕМА ЛОГИКА ИЗВАДИ С ТИЯ БЕЛЕЗНИЦИ И ВЪРТЕНЕ НА ГЛАВА
    СУПЕР УМНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ НЕЗНАМ С КВО ДА ТЕ ИЗПЛЮЩЯ
  • 7 Пешо

    4 0 Отговор
    Невероятна кариера го чака в цирка
  • 8 Ивайло Петров

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Public Owner":

    ..мн си прост човеко...ама ти е простено защото сигурно си на 10...,как може да ти сложат 10+,не знам,трябва да са в пъти по кухи от теб,а това няма да е лесно.....,имат доста изобретения и част от тях са мн умни хора.Има мн индийци в НАСА,ГУГЪЛ в ЦЕРН и т.н.т......вземи да се образоваш малко...