941 14

Обявиха кога ще е срещата между Тръмп и Путин

Те ще разговарят във Виетнам

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Президентите на САЩ и Русия ще имат среща на 10-ти ноември, съобщи РИА Новости.

Доналд Тръмп и Владимир Путин ще се срещнат по време Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество. Това обяви асистента на руския лидер – Юрий Ушаков.

Той добави, че двамата държавни ръководителите се очаква да обсъдят текущите ситуации в Сирия и на Корейския полуостров, както и двустранните отношения.

Това ще е втора среща между двамата лидери. Те вече водиха разговори по време на срещата на Г-20 в Хамбург.

В момента Тръмп е на обиколка в Азия. Той ще пристигне във Виетнам след визитата си в Китай.

Русия


Още по темата

 • Така лети кортежът на Тръмп

  Така лети кортежът на Тръмп

  Тайните служби на Съединените щати публикуваха снимки от борда на самолета, който превозва автомобилите от кортежа на президента Доналд Тръмп за ...
  7.11.2017
  14 634
  15
 • Тръмп към Пхенян: Готов съм да използвам военна сила

  Тръмп към Пхенян: Готов съм да използвам военна сила

  Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Северна Корея, че въоръжените сили на страната са готови да използват целия спектър от военни средства, ...
  7.11.2017
  3 448
  23
 • Тръмп с призив към Русия и Китай

  Тръмп с призив към Русия и Китай

  Президентът на САЩ Доанлд Тръмп призова Русия и Китай да направят повече, за да се преборят с ядрената заплаха от Северна Корея, съобщи News 24. В ...
  9.11.2017
  1 266
  6
 • Путин и Тръмп стиснаха ръце

  Путин и Тръмп стиснаха ръце

  Президентите на САЩ и Русия Дналд Тръмп и Владимир Путин се ръкуваха по време на срещата на Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо ...
  10.11.2017
  1 348
  11

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 11:28  09.11.17
  Къде сте нигазз!? Тръмп със трилиард за военен бюджет се кланя на китаеца, сега ще се умилква на Императора, че да го спасят от срама на Северокорейския диктатор!!! ФАШ е един балон!!!
 • ДИИИИЙ
  Отговор
  2 12:09  09.11.17
  ЧЕБУРАШКА И ПЕРЧЕМА ЩЕ СЕ СРЕЩАТ. ХА СЕГА ДА ВИДИ МЕ ПИСАНИЯТА
 • юрист
  Отговор
  3 12:12  09.11.17
  На тази среща тръмп любезно ще намекне на путлер за това инфо https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_78170.htm Кибернетичната отбрана е част от основната задача на НАТО за колективна отбрана. НАТО потвърди, че международното право се прилага в киберпространството. Основният фокус на НАТО в кибернетичната защита е да защити собствените си мрежи (включително операции и мисии) и да повиши устойчивостта в Алианса. През юли 2016 г. съюзниците потвърдиха отбранителния мандат на НАТО и признатото киберпространство като домейн от операции, в които НАТО трябва да се защитава толкова ефективно, колкото във въздуха, на сушата и в морето. Съюзниците също поеха обещание за кибернетична отбрана през юли 2016 г., за да подобрят своята кибернетична защита като приоритет. НАТО подсилва своите възможности за кибер образованието, обучението и упражненията. Съюзниците са поели ангажимент да подобрят обмена на информация и взаимната помощ при предотвратяването, смекчаването и възстановяването от кибератаки.НАТО подписаха Техническо споразумение за кибер защита сътрудничество с Европейския съюз (ЕС) през февруари 2016 г. В светлината на общите предизвикателства, НАТО и ЕС са засилване на сътрудничеството на киберотбраната, по-специално в областта на обмен на информация, обучение, изследвания и упражнения. НАТО засилва сътрудничеството си с индустрията чрез партньорството в киберпространството на НАТО.

  Коментиран от #4

 • ДИИИИЙ
  Отговор
  4 12:18  09.11.17

  До коментар #3 от "юрист":

  МНООООГО, ТИ БЪРКА ТОЯ ПУТЛЕР НЕЩО В .... КЪДЕ ЛИ НЕ

  Коментиран от #5, #6


 • Ьььььь
  Отговор
  5 12:23  09.11.17

  До коментар #4 от "ДИИИИЙ":

  Мания тая-тя сънува само червени петолъчки.И се завива с два юргана-иначе Путин ще я изяде докато спи.

  Коментиран от #11

 • юрист
  Отговор
  6 12:25  09.11.17

  До коментар #4 от "ДИИИИЙ":

  Бърка- не бърка- това е положението- руските кибератаки над официални държавни сайтове вече се квалифицират от НАТО като нападение над държава- член на НАТО и при извършването им, се задейства чл.5 от Северноатлантическият договор- клаузата за колективна отбрана. Не съм военнослужещ, но съм юрист и имам законното право да тълкувам съдържанието на многостранни международни публични договори, какъвто договор е Северноатлантическият договор- за разлика от необразованите руски тролове в този сайт. Припомням- ДАНС потвърдила руският произход на кибератааките в изборния ден 28.11.2015г. http://www.mediapool.bg/dans-potvardila-ruskiya-proizhod-na-kiberatakite-v-izborniya-den-news242402.html

  Коментиран от #7

 • ДИИИЙ
  Отговор
  7 12:41  09.11.17

  До коментар #6 от "юрист":

  ТРЪМП ПОСЛЕДНО Е ИЗБРАН ВСЛЕДСТВИЕ НА РУСКА НАМЕСА ЛИ? КЛИНТЪН Е ГУШКАЛА КИНТИ ОТ РУСИЯ. ТВА КАК СЕ КВАЛИФИЦИРА. ДАВАЙ ПОКАЖИ НА ТИЯ ХОРА КАК ГО ПРАВИШ, КАК СЕ МЯТАШ

  Коментиран от #9

 • ДИИИЙ
  Отговор
  8 12:44  09.11.17
  Публикувано във факти.бг: На тази среща тръмп любезно ще намекне на путлер за това инфо. МИ ЩЕ НАМЕКВА, ЩЕ ХЛЕНЧИ, ЩЕ МРЪНКА. ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ УДАРИ ПО МАСАТА И ЩЕ КАЖЕ "ТЕ ТОВА Е, ДРУГО НЕМА"
 • юрист
  Отговор
  9 12:46  09.11.17

  До коментар #7 от "ДИИИЙ":

  ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТРЪМП, А МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА, КОЕТО ТРЪМП ОФИЦИАЛНО ЩЕ ПРЕДУПРЕДИ ПУТЛЕР! И понеже ОТБРАНИТЕЛНАТА кибердоктрина на НАТО вече е готова, на руският хитлер ще му бъде казано много ясно, че от тук нататък, при установяване на обстоятелството, че е налице руска кибератака над държавните сайтове на КОЯТО И ДА Е БИЛО ДЪРЖАВА - ЧЛЕН НА НАТО, ПО КОЕТО И ДА Е ВРЕМЕ- НЕ САМО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ, това ще се счита за РУСКО НАПАДЕНИЕ НАД ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА НАТО, и се задейства чл.5 от Северноатлантическият договор! А да видим сега кой кого заплашва, провокира и умишлено се опитва да вкара в реална война- НАТО русия или русия- НАТО!

  Коментиран от #10

 • ДИИИИЙ
  Отговор
  10 12:56  09.11.17

  До коментар #9 от "юрист":

  А, КОЙ ЧЛЕН ОТ УСТАВА НА НАТО СЕ ЗАДЕЙСТВА, КОГАТО ТУРЦИЯ БУТНА ГЪРЦИЯ В МОРЕТО? ДОБРЕ, ДЕ СЕГА ЧЕТЕ МЕ УСТАВА КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО. ТОГАВА ТРЪМП ДА ПОДА ДЕ ОСТАВКА, ТЪЙ КАТО Е ИЗБРАН ВСЛЕДСТВИЕ НА КИБЕРАТАКИ.
 • Диди
  Отговор
  11 12:58  09.11.17

  До коментар #5 от "Ьььььь":

  Апропо ,,червената ретолъчка,,.Я бе русофиле да ни кажеш имат ли някакво значение петте ъгъла на червената петолъчка и ако има,какво е то?

  Коментиран от #12, #14

 • Хаххаааххааахаххххааааааа..
  Отговор
  12 15:36  09.11.17

  До коментар #11 от "Диди":

  Първо се научи на правопис,след това се научи да изразяваш мисълта си логично...и чак след това задавай въпроси тук. То писането не е като сменянето на памперси.

  Коментиран от #13

 • Диди
  Отговор
  13 23:33  09.11.17

  До коментар #12 от "Хаххаааххааахаххххааааааа..":

  Ха ха.Умникът решил да ми прави забележки.Ако наистина става въпрос за правописни грешки,то всеки ги прави.Но понеже ти злобееш,си решил по нелюбезен начин да се обърнеш към мен.
 • пентаграм
  Отговор
  14 00:20  10.11.17

  До коментар #11 от "Диди":

  диденце, петолъчката е десетоъгълник- има 10 страни и съответно 10 ъгъла. Теб кои пет ъгълчета те интересуват-"мъжките", дето стърчат навън, или "женските", дето се гушат на вътре? Все тая. Важното е, че петолъчката е ЧЕРВЕНА и десет тролчета, хванати за ръце, друсат хорце около червеното. Така се формира социалния живот в малката вселена на тоя сайт.

Напиши коментар:


Публикувай