918 14

Обявиха кога ще е срещата между Тръмп и Путин

Те ще разговарят във Виетнам

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Президентите на САЩ и Русия ще имат среща на 10-ти ноември, съобщи РИА Новости.

Доналд Тръмп и Владимир Путин ще се срещнат по време Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество. Това обяви асистента на руския лидер – Юрий Ушаков.

Той добави, че двамата държавни ръководителите се очаква да обсъдят текущите ситуации в Сирия и на Корейския полуостров, както и двустранните отношения.

Това ще е втора среща между двамата лидери. Те вече водиха разговори по време на срещата на Г-20 в Хамбург.

В момента Тръмп е на обиколка в Азия. Той ще пристигне във Виетнам след визитата си в Китай.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 11:28  09.11.17
  Къде сте нигазз!? Тръмп със трилиард за военен бюджет се кланя на китаеца, сега ще се умилква на Императора, че да го спасят от срама на Северокорейския диктатор!!! ФАШ е един балон!!!
 • ДИИИИЙ
  Отговор
  2 12:09  09.11.17
  ЧЕБУРАШКА И ПЕРЧЕМА ЩЕ СЕ СРЕЩАТ. ХА СЕГА ДА ВИДИ МЕ ПИСАНИЯТА
 • юрист
  Отговор
  3 12:12  09.11.17
  На тази среща тръмп любезно ще намекне на путлер за това инфо https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_78170.htm Кибернетичната отбрана е част от основната задача на НАТО за колективна отбрана. НАТО потвърди, че международното право се прилага в киберпространството. Основният фокус на НАТО в кибернетичната защита е да защити собствените си мрежи (включително операции и мисии) и да повиши устойчивостта в Алианса. През юли 2016 г. съюзниците потвърдиха отбранителния мандат на НАТО и признатото киберпространство като домейн от операции, в които НАТО трябва да се защитава толкова ефективно, колкото във въздуха, на сушата и в морето. Съюзниците също поеха обещание за кибернетична отбрана през юли 2016 г., за да подобрят своята кибернетична защита като приоритет. НАТО подсилва своите възможности за кибер образованието, обучението и упражненията. Съюзниците са поели ангажимент да подобрят обмена на информация и взаимната помощ при предотвратяването, смекчаването и възстановяването от кибератаки.НАТО подписаха Техническо споразумение за кибер защита сътрудничество с Европейския съюз (ЕС) през февруари 2016 г. В светлината на общите предизвикателства, НАТО и ЕС са засилване на сътрудничеството на киберотбраната, по-специално в областта на обмен на информация, обучение, изследвания и упражнения. НАТО засилва сътрудничеството си с индустрията чрез партньорството в киберпространството на НАТО.

  Коментиран от #4

 • ДИИИИЙ
  Отговор
  4 12:18  09.11.17

  До коментар #3 от "юрист":

  МНООООГО, ТИ БЪРКА ТОЯ ПУТЛЕР НЕЩО В .... КЪДЕ ЛИ НЕ

  Коментиран от #5, #6


 • Ьььььь
  Отговор
  5 12:23  09.11.17

  До коментар #4 от "ДИИИИЙ":

  Мания тая-тя сънува само червени петолъчки.И се завива с два юргана-иначе Путин ще я изяде докато спи.

  Коментиран от #11

 • юрист
  Отговор
  6 12:25  09.11.17

  До коментар #4 от "ДИИИИЙ":

  Бърка- не бърка- това е положението- руските кибератаки над официални държавни сайтове вече се квалифицират от НАТО като нападение над държава- член на НАТО и при извършването им, се задейства чл.5 от Северноатлантическият договор- клаузата за колективна отбрана. Не съм военнослужещ, но съм юрист и имам законното право да тълкувам съдържанието на многостранни международни публични договори, какъвто договор е Северноатлантическият договор- за разлика от необразованите руски тролове в този сайт. Припомням- ДАНС потвърдила руският произход на кибератааките в изборния ден 28.11.2015г. http://www.mediapool.bg/dans-potvardila-ruskiya-proizhod-na-kiberatakite-v-izborniya-den-news242402.html

  Коментиран от #7

 • ДИИИЙ
  Отговор
  7 12:41  09.11.17

  До коментар #6 от "юрист":

  ТРЪМП ПОСЛЕДНО Е ИЗБРАН ВСЛЕДСТВИЕ НА РУСКА НАМЕСА ЛИ? КЛИНТЪН Е ГУШКАЛА КИНТИ ОТ РУСИЯ. ТВА КАК СЕ КВАЛИФИЦИРА. ДАВАЙ ПОКАЖИ НА ТИЯ ХОРА КАК ГО ПРАВИШ, КАК СЕ МЯТАШ

  Коментиран от #9

 • ДИИИЙ
  Отговор
  8 12:44  09.11.17
  Публикувано във факти.бг: На тази среща тръмп любезно ще намекне на путлер за това инфо. МИ ЩЕ НАМЕКВА, ЩЕ ХЛЕНЧИ, ЩЕ МРЪНКА. ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ УДАРИ ПО МАСАТА И ЩЕ КАЖЕ "ТЕ ТОВА Е, ДРУГО НЕМА"
 • юрист
  Отговор
  9 12:46  09.11.17

  До коментар #7 от "ДИИИЙ":

  ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТРЪМП, А МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА, КОЕТО ТРЪМП ОФИЦИАЛНО ЩЕ ПРЕДУПРЕДИ ПУТЛЕР! И понеже ОТБРАНИТЕЛНАТА кибердоктрина на НАТО вече е готова, на руският хитлер ще му бъде казано много ясно, че от тук нататък, при установяване на обстоятелството, че е налице руска кибератака над държавните сайтове на КОЯТО И ДА Е БИЛО ДЪРЖАВА - ЧЛЕН НА НАТО, ПО КОЕТО И ДА Е ВРЕМЕ- НЕ САМО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ, това ще се счита за РУСКО НАПАДЕНИЕ НАД ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА НАТО, и се задейства чл.5 от Северноатлантическият договор! А да видим сега кой кого заплашва, провокира и умишлено се опитва да вкара в реална война- НАТО русия или русия- НАТО!

  Коментиран от #10

 • ДИИИИЙ
  Отговор
  10 12:56  09.11.17

  До коментар #9 от "юрист":

  А, КОЙ ЧЛЕН ОТ УСТАВА НА НАТО СЕ ЗАДЕЙСТВА, КОГАТО ТУРЦИЯ БУТНА ГЪРЦИЯ В МОРЕТО? ДОБРЕ, ДЕ СЕГА ЧЕТЕ МЕ УСТАВА КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО. ТОГАВА ТРЪМП ДА ПОДА ДЕ ОСТАВКА, ТЪЙ КАТО Е ИЗБРАН ВСЛЕДСТВИЕ НА КИБЕРАТАКИ.
 • Диди
  Отговор
  11 12:58  09.11.17

  До коментар #5 от "Ьььььь":

  Апропо ,,червената ретолъчка,,.Я бе русофиле да ни кажеш имат ли някакво значение петте ъгъла на червената петолъчка и ако има,какво е то?

  Коментиран от #12, #14

 • Хаххаааххааахаххххааааааа..
  Отговор
  12 15:36  09.11.17

  До коментар #11 от "Диди":

  Първо се научи на правопис,след това се научи да изразяваш мисълта си логично...и чак след това задавай въпроси тук. То писането не е като сменянето на памперси.

  Коментиран от #13

 • Диди
  Отговор
  13 23:33  09.11.17

  До коментар #12 от "Хаххаааххааахаххххааааааа..":

  Ха ха.Умникът решил да ми прави забележки.Ако наистина става въпрос за правописни грешки,то всеки ги прави.Но понеже ти злобееш,си решил по нелюбезен начин да се обърнеш към мен.
 • пентаграм
  Отговор
  14 00:20  10.11.17

  До коментар #11 от "Диди":

  диденце, петолъчката е десетоъгълник- има 10 страни и съответно 10 ъгъла. Теб кои пет ъгълчета те интересуват-"мъжките", дето стърчат навън, или "женските", дето се гушат на вътре? Все тая. Важното е, че петолъчката е ЧЕРВЕНА и десет тролчета, хванати за ръце, друсат хорце около червеното. Така се формира социалния живот в малката вселена на тоя сайт.

Напиши коментар:


Публикувай