5 954 5

32-годишната Дора била заклана за €20

Младата жена беше убита на гробище в Атина

Денис Джамбазов

Зловещи подробности излязоха наяве около убийството на 32-годишната данъчна инспекторка Дора Зеприс, която беше заклана на гробище в гръцката столица Атина.

Младата жена е била убита за 20 евро, а роднини и приятели на загиналата искаха да линчуват 58-годишния убиец при излизането му от съда, съобщи в. „Български новини“.

Убиецът е наркоман и единственото, което е мислел в момента на нападението, е как да си набави поредната доза. След престъплението прескочил оградата на гробището, хвърлил ножа и кървавата си риза в контейнер за боклук. После взел автобус и стигал до площад „Омония“, където продал откраднатия телефон в магазин за мобилни апарати. С тези пари си купил дозата. Това е признал лично той по време на разпита.

Убийството шокира южната ни съседка. Мъжът наръга жертвата си 14 пъти. Тя бе заклана с особена жестокост на гробище в Атина. Дора често посещавала гробището, където се намира гробът на бившия й годеник.

Убиецът е бил в гробищата, за да открадне свещи, лампи и други църковни предмети. След това планирал да ги продаде, за да си набави пари за закупуване на наркотици. 58-годишният мъж е бивш затворник. Той е лежал в затвора за притежание на наркотични вещества.

Гърция


Още по темата

 • Това е убиецът на младата Дора

  Това е убиецът на младата Дора

  Гръцките сили за сигурност разпространиха снимки на убиеца на 32-годишната Дора Зеприс, която беше заклана на гробище в столицата Атина, съобщи ...
  10.11.2017
  2 804
  0
 • Наркоман заклал 32-годишната Дора на гробище

  Наркоман заклал 32-годишната Дора на гробище

  Шокиращи нови разкрития за убийството на 32-годишната Дора Зеприс видяха бял свят, след като в ръцете на гръцката полиция попадна убиецът, който ...
  8.11.2017
  13 731
  8

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • йюйю
  Отговор
  1 15:32  09.11.17
  жалко за убитата жена но тя не е убита за 20Е а просто е убита за да я ограбят , наркомана не е знаел колко пари има
 • Хихихи
  Отговор
  2 17:05  09.11.17
  Бая пъсничък този, да не е от Столипиново?!
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 22:59  09.11.17
  Бог да прости момичето! Ако се замислим,никой не е застрахован срещу подобно зверство - наркомани има навсякъде.Трябва да се въведат драконови закони срещу производството и разпространението на дрога:всякаква милост тук е неуместна...

  Коментиран от #4, #5

 • Патриот
  Отговор
  4 04:36  10.11.17

  До коментар #3 от "Кака Гинка":

  Докато този бизнес се покровителства от най-високо държавно ниво такива закони няма как да бъдат приети и такъв драконовски контрол.
 • Няма КОЙ
  Отговор
  5 07:57  10.11.17

  До коментар #3 от "Кака Гинка":

  Имаш + от мен и със сигурност от https://www.youtube.com/watch?v=ZFpPTVOiGNk.

Напиши коментар:


Публикувай