2 091 10

Актриса обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз

Името на Сегал отново е замесено в скандал

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Австралийска актриса обвини американския актьор и продуцент Стивън Сегал в сексуален тормоз, съобщи Би Би Си. Той й е казал, че е „важно да има химия между тях и извън сцената“ по време на кастинг за филм, след което е разкопчал панталоните си.

Обвиненията са направени от Порша де Роси, която стана известна с ролите си в сериалите „Али Макбийл“ и „Развитие в застой“. Тя е женена за телевизионната водеща Елън Дедженеръс.

Мениджърът на Стивън Сегал заяви, че актьорът няма коментар по тези обвинения в сексуален тормоз. Това не е първият път, в който името на Сегал е замесено в случай със сексуално насилие или непристойно поведение.

Наскоро две журналистки и известна актриса обвиниха холивудската звезда в сексуален тормоз. Стивън Сегал ги е канил в хотелската си стая, където ги чакал в разсъблечен вид с обещание за главна роля в негов филм.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 07:48  10.11.17
  Разни стари дами започват да се присещат лека полека какви са ги правили в името на някоя печаливша роля.
 • Георги Славов
  Отговор
  2 08:09  10.11.17
  Наистина много лицемерно да търсиш дивидент след толкова години. След като в Холивуд получават подмятания и се чувстват "тормозени", защо жените просто не отидат да работят в МакДоналдс?! Парите и престижа са голям дявол :) Успешен ден на всички!
 • Дедо Грую
  Отговор
  3 08:14  10.11.17
  И аз ще се оплача от сексуален тормоз на некоя по - богата гарга. Сега набелязвам обектите и търся свидетели. Хонорарът им е тарантиран. Ще регистрирам фирма за професионални оплакващи се. Това е авангардна професия. Платил съм патента.
 • no name no face no number
  Отговор
  4 08:28  10.11.17
  Как не ги е срам тия тъпи п....ки. След като са му пуснали с цел дивиденти, което е нормално за тях и винаги са го правили. След 100 години се сещат , че след като обвинят някой в тормоз,ще могат да изкарат още нещо и да се опитат да почистят ку....ят си имидж. Срам до къде толерястията ни докара.

 • Morgoth
  Отговор
  5 08:32  10.11.17
  Човек вече се замисля това мода ли стана или Холивуд е чак толкова гнил, че предложенията за кариера срещу секс се правят с вече свалени гащи.
 • Пеньо
  Отговор
  6 08:53  10.11.17
  Порша де Роси е лесбийка и е възможно това да обясни до някъде неприязънта и към мъжете.
 • Kcaniba
  Отговор
  7 09:15  10.11.17
  Ооо, добре че не съм у ФАЩ!! Толкова колежки съм омърсил с погледи и разглеждания на деколтета - доживот щяха да ми пишат, за постоянно насилие над жените!!!
 • Стар ловър
  Отговор
  8 10:57  10.11.17
  Мдаааа а ние го правим само по любов ,щото нямаме пари и затвор не ни грози ...
 • Мъжко женска логика
  Отговор
  9 11:08  10.11.17
  Язе като неща некоя колежка викам че си имам гадже и такива неща не права а като ма кефи го играя приятел в нужда доде я фана в лош период с гаджето или мъжа да му отмъсти с един сех за лошото отношение .
 • реалист
  Отговор
  10 13:38  10.11.17
  Интересно , но това вече се превръща в някаква мода . А защо тия "жертвици " си мълчаха докато получаваха ролите и ядяха парите от тях ? Да ли пък вече не са огладнели ,та се надяват на някоя пара от съдебни дела ? А иначе всички знаят ,че в тая сфера лесно се пробива,като някой се хване здраво за палците на крачката .

Напиши коментар:


Публикувай