1 054 2

Вижте кога Лондон ще се разведе с Брюксел

Настройте си часовниците...

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Ясно е на коя дата и в колко часа Великобритания ще напусне Европейския съюз, съобщи „Скай нюз“. Това ще се случи на 29 март 2019 година в 23:00 часа по Гринуич.

Британският министър-председател Тереза Мей предупреди, че няма да „толерира“ нито един опит да се блокира излизането на страната от общността – каквото беше желанието на близо 52% от британците на референдума.

Премиерът подчерта, че вече „черно на бяло“ е ясна датата и часа на развода. По този начин управляващите искат да успокоят британците, че няма да има забавяне на Брекзит, коментират британските медии.

Продължават преговорите между Лондон и Брюксел за условията, при които ще се случи Брекзит. Тереза Мей даде обещание, че гражданите на ЕС ще могат да останат на Острова и след напускането на ЕС.

Великобритания


Още по темата

 • ЕС: Великобритания има две седмици

  ЕС: Великобритания има две седмици

  Великобритания трябва да постигне значителен напредък по преговорите с ЕС през следващите две седмици. Това заяви главният преговарящ от страната на ...
  10.11.2017
  1 280
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТОДОР СТОЯНОВ
  Отговор
  1 11:00  10.11.17
  ИМА СВАТБА, ИМА И РАЗВОД!ВСЕ ПАК ОБАЧЕ ЩЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НИСКО ПЛАТЕНИ РАБОТЯГИ, ЗА АСПЕРЖИТЕ ГОВОРЯ, ДА СЕ ТЪРКАЛЯТ В КАЛТА И ДА СПЯТ В КАРАВАНИТЕ.БРИТАНЦИТЕ СА ЗАЕТИ В ПРОМИШЛЕНОСТТА И ДА НЕ ЧУЯТ ЗА БАЧКАНЕ НА ПОЛЕТО.ВСЕ ПАК ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СПОДЕЛЯТ РИСКА С "ИВРОПАТА" ОТ ПРЕДСТОЯЩА СИЛНА БЕЖАНСКА ВЪЛНА, ТЕ СИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО КАФЯВИ ХОРА И ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙЦИ, КОИТО ДА ХРАНЯТ.ВИНАГИ ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС С И БЕЗ : ЮНАЙТЕД ЮРЪП" THE FINAL COUNTDOWN...
 • Бай Курти
  Отговор
  2 13:06  10.11.17
  Скоро и бгето ще е аут от еврогейския

Напиши коментар:


Публикувай