12 Ноември, 2017 09:10 3 340 25

ЦРУ: Русия се намеси в президентските избори!

  • сащ-
  • русия-
  • доналд тръмп-
  • намеса-
  • избори-
  • президент-
  • цру-
  • майк помпео

Или ЦРУ лъже, или Путин...

ЦРУ: Русия се намеси в президентските избори! - 1
Снимка: Shutterstock

Директорът на Централното разузнавателно управление Майк Помпео потвърди, че Русия се е намесила в президентските избори в Съединените американски щати през миналата година, съобщи Си Ен Ен.

Шефът на разузнаването посочи, че оценката на службите не се е променила и има ясни доказателства, че от Кремъл са се намесили в изборите, които бяха спечелени от кандидата на републиканците Доналд Тръмп.

Становището на Майк Помпео идва часове, след като руският президент Владимир Путин увери американския държавен глава, че руските служби не са се месили на политическата сцена във Вашингтон.

„Той (Путин) каза, че не се е месил. Аз го попитах отново. Вярвам, че той казва това, което е истина“, заяви Доналд Тръмп, който се срещна с руския си колега във Виетнам, където се проведе форума на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество.

Американският държавен глава добави, че разследването за руска връзка на изборите е „фалшива бариера“, поставена от Демократическата партия, която пречи на Съединените американски щати да имат добри отношения с Кремъл. Демократите обвиниха Тръмп във връзки с Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    36 13 Отговор
    С една дума клинтън управлява посредством цру....

    Коментиран от #4

  • 2 Справедлив

    52 16 Отговор
    ЦРУ е лъгало милион милион пъти--Сноудън,Викилийкс,Войната в Ирак..и т.н....

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    18 25 Отговор

    До коментар #2 от "Справедлив":

    Оффф, то пък КГБ-то хич не лъже и едните и другите са от едно поле ягоди, от мен да го знаеш.

    Коментиран от #7

  • 4 Мордор

    11 28 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    С една дума на рушийката ще и го НАБИЯТ!!!
  • 5 Бай хой

    32 10 Отговор
    А ве работата на това ц р у да не би да е да коментира кой какво е направил или не направил? След като признават че са допуснали подобно действие пачему не са си направили харакири или най малко да си подадат оставките? Тия вземат хамериканците за дебили. Да ли няма да се окажат прави?
  • 6 Бесен Язовец

    31 9 Отговор
    Това е работета на ЦРУ а именно да лъже,с лъжите си обслужва едрия капитал на САЩ за сметка на живота на нормалните хора от др.държави.Основно оре и сее кионспираци в богатия на петрол Б.И и осгурява войни на В.П.Комплекс.Ораганизирана свтовна престъпност по линията Президент - Сенат- ВПКомплекс логистика на конспирация ЦРУ
  • 7 Трол

    29 8 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Лъгало е, т'ва им е работата, ама сега става въпрос за изявления на SIA а не на КГБ. Виж от изборите насам колко теми има с квиченето на краварите.

    Коментиран от #9

  • 8 Пазарен Либерализатор

    29 11 Отговор
    ЦРУ са най долна организация някога създавана на тази планета, на нейна сметка са писани стотици милиони жертви
  • 9 Бесен Язовец

    10 26 Отговор

    До коментар #7 от "Трол":

    В статията става въпрос за работата на тайните служби, сравнявам ги, виж горе снимката и я прочети още веднъж, че да ти стане ясно ! Точно вие платените руски тролове обичате да сравнявате несравнимото, когато нямате разумни аргументи да протворечите на опонентите си, под път и на път.

    Коментиран от #13

  • 10 Извън закона

    22 6 Отговор
    Факт че ЦРУ признава намеса в изборите доказва единствено това че Русия е по силната страна щом има властта да им постави привидент смятайте колко са зле ЦРУ,ФБР и т.н хахаха ))) поне да не си го признават.
  • 11 Барчо

    18 7 Отговор
    ЦРУ има доказателства, е няколкостотин милиона руски граждани са взели зелена карта и лично Путин ги е закарал пред урните, където те са гласували за Тръмп. Обаче за да не стане голям политически скандал, не щът да ги покажат. Но пък си твърдят, че е станало точно така.
    За информация на глупавите кравари за Хилъри Клинтън са гласували малко над 3 милиона повече хора отколкото за Тръмп. Пита се в задачата. Кое число е по-голямо 1 или 3 000 001. Всеки първолак ще каже, че 3 000 001 е по-голямо от едно. Само че краварската математика е по-различна. Вината за тази разлика във величините на сравнимите числа естествено трябва да се прехвърли от болната на здравата глава и тя трябва да е Русия.

    Коментиран от #12

  • 12 Antimediator

    8 15 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    ти ли по-умен от ЦРУ ?!
    Дядо ти , и баба ти да не са пасли динозаври ?!
    Добре , че си ти да обясниш нещата .
    Руската пропаганда е продължение на съветската за която е валидно ,че една лъжа като се мултиплицира става истина.

    Коментиран от #14

  • 13 Барчо

    18 5 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Чети между редовете! Там пише: Тоа президент нещо не иска да слуша. Ние искаме да си продаваме оръжието, да си организираме локални войни и ако го оставим да сключи мир с руснаците, няма как да стане врътката. Решението е или да го пречукаме както предишни президенти или да му турим пръчка у спицити. Май много станаха убитите и скандало че е гоуем. Нека жувее, ма да го скопиме. Че го утепаме с вестник. Мухи и политици се тепат с вестник.
  • 14 Барчо

    15 6 Отговор

    До коментар #12 от "Antimediator":

    Земи си направи справка колко милиона са гласували за Клинтън и колко за Тръмп като цяло. Като сравниш двете цифри ще видиш, че за Клинтън са гласували 3 милиона в повече. Това са фактите. Това коментирам аз. Системата за гласуване е шантава. И за това ли са виновни руснаците????
  • 15 паско

    19 6 Отговор
    Това значи че Тръмп е руски избраник и Русия командва уш най силната страна е света.Това си е признание за слабост.
  • 16 sms system

    12 3 Отговор
    От прочетените коментари има 2-3 които много ми харесаха.Радвам се , че доста хора мислят с главата си ,а не слушат и вярват сляпо на платените телевизеи от калибара на Европа и БТВ и прочие.
  • 17 Дедо Гошо

    8 4 Отговор
    Епа като има доказателства дека са? Само дрънкат па насреща нищо.
  • 18 бай цар

    6 5 Отговор
    Явно има доста силни среди в САЩ, които могат да лансират и поддържат подобна стратегия за лоши отношения между двете държави.
  • 19 Граф Николаевич

    12 3 Отговор
    Браво една година по-късно са разбрали, не можаха ли преди това да се намесят, сега вече е късно!!! Тръмп е започнал да поумнява! Радвам се че така добре се разбират с Путин! Мечтая си скоро, Русия да стане член на ЕС на мястото на Англия, да отпаднат санкциите и да започнеме мощна търговия с Русия, което ще възроди не само нашата икономика /защото ни е на 90% с Русия/, а и на ЕС. И да им дадат като нашите лични карти за да могат рускините свободно да си пътуват насам - било то за секс туризъм, за бракове или по работа /хeм ниe ще сме доволни хем те/. Същото да стане и с украинките - мисля че и войните ще спрат и ще стане ''сексът и градът''...!!!:):):) Но най-вече стандарта ще ни се повиши на всичките!!! Аз като работодател и търговец ще си увелича сделките ако отпаднат санкциите, а това означава двойни заплати за моите работници!!!
  • 20 Домакина

    6 7 Отговор
    Лъжливото путлерче отдавна никой не го взема на сериозно.
    То не бяха зелени човечета в Крим, то не беше свален пътнически самолет, то не беше унищожаване на ИД....

    Коментиран от #23

  • 21 Нагли

    12 3 Отговор
    И в двата случая Американците са смешни.Първо ако е вярно че Путин е виновен и са допуснали да има влияние в Изборите.Трябва да уволнят всички от ЦРУ ФБР и там други служби.А ако не е пак трябва да уволнят всички лъжци който не спазват една от християнските божи заповеди- НЕ ЛЪЖИ
  • 22 Руснака

    2 3 Отговор
    Еми като може :)) Какво му дреме на света за това нещо ай стига
  • 23 хазяйн

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Домакина":

    ЛОБОТОМИРАН ТРОЛ
  • 24 Голям прос

    3 3 Отговор
    Пълни глупости! И нищо конкретно. И как е станала тая намеса? Значи ЦРУ казва, а всички вярват. Имало доказателства, да ги покажат. Ще се разбере начина по който влияят на изборите им и тъпите американци няма да се връзват.
  • 25 стоян георгиев

    3 2 Отговор
    тръмп все още си мисли че е част от световните серии по кеч!питал путин два пъти оня му казал че не са се месили и готово!!!кво казва цру няма никво значение :)))))!само дето не вижда че вече тръгнаха и първите обвиняеми от неговия щаб към пандиза.кво да каже обаче завалията ,като е ясно че и тои е в кюпа!!!!както каза джорш буш ,тръмп въобще не знае кво е да си президент на сащ,но сега ще го усети по трудния начин!