1 410 1

Богът с чука няма милост (ВИДЕО)

"Тор: Рагнарок" отново е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка

Анатоли Стайков

Филмът "Тор: Рагнарок" за втора поредна седмица е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните агенции.

През втория си уикенд на екран продукцията на Disney и Marvel е реализирала 56,6 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада. С тях общите приходи от "Тор: Рагнарок" в домашния бокс-офис възлизат на над 211 милиона долара.

Не особено ласкавите отзиви на критиката не попречиха на зрителите да проявят интерес към комедията "Баща в излишък 2" и да допринесат за класирането й на втора позиция.

Продукцията с участието на Уил Феръл и Марк Уолбърг, към които се присъединиха Джон Литгоу и Мел Гибсън, и заснета с бюджет от 69 милиона долара, се позиционира на второто място с постъпления в размер на 30 милиона долара.

Третата позиция в бокс-офиса с 28,2 милиона заема римейкът на филма "Убийство в Ориент Експрес", режисиран от Кенет Брана и с участието на звезди от ранга на Джони Деп, Мишел Пфайфър, Джуди Денч и Дейзи Ридли.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Анонимен
    Отговор
    1 13:05  13.11.17
    Ако Тор няма милост, то нека поне нашите еврейски приятели в Холивуд да имат милост и да спрат да ни заливат с анахронистична помия, съсипвайки хубавите нееврейски митове и легенди.

Напиши коментар:


Публикувай