Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 17:10 1 134 3

ЕС удря Венецуела

  • ес-
  • ембарго-
  • венецуела

Въвежда се оръжейно ембарго

Външните министри на ЕС са одобрили въвеждането на ембарго за доставка на оръжие към Венецуела, съобщи ТАСС.

„Министрите постигнаха съгласие за налагането на ембарго за доставка на оръжие, както и за въвеждането на санкции спрямо лица, нарушаващи правилото“, заяви източник от срещата на министрите.

По-рано британският външен министър Борис Джонсън заяви, че „ЕС е длъжен да въведе ембарго срещу венецуелското правителство“. Това става след протестите в страната през последните месеци.

Решението за налагането на такова ембарго беше взето през миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБАРЕТА

    5 2 Отговор
    Тъкмо ще има пазар за най-доброто и всепризнато Руско оръжие :)))!

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБАРЕТА":

    Суперпървосигнално изказване,защото цялото им въоръжение до момента е ЗАПАДНО и без съответните муниции и резервни части става просто неизползваемо.Което пък значи че ако заиграе с Русия,следва да се превъоръжи ОСНОВНО.А как да стане,след като държавата Венецуела е НА СМЪРТНО ЛЕГЛО ОТ ГЛАД?
  • 3 Бай оф

    0 0 Отговор
    Послушниците пак засвириха по чуждата свирка.Тоя филм вече сме го гледали.Тъй ще е докато се сгромолясат хартиените гущери.