14 Ноември, 2017 09:41 6 120 32

Какво още чака Путин? (СНИМКИ)

  • владимир путин-
  • избори-
  • русия-
  • единна русия-
  • кремъл

В Русия се питат защо Владимир Владимирович не е започнал поредната си президентска кампания

Какво още чака Путин? (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Защо Владимир Путин още не е заявил, че ще се бори за нов президентски мандат на изборите през март, се пита в редакционен коментар в. "Независимая газета".

Путин няма проблеми нито със здравето, нито с рейтинга, които да осуетят участието му в изборната надпревара. Щом при това положение човек протака нещата, откритата политика отстъпва място на политтехнологиите, пише руският ежедневник.

"Независимая газета" изброява предимствата, които може да получи Путин от очерталото се късно включване в кампанията. Първо, в момента не го критикуват за нищо конкретно. Щабът му не е принуден да реагира на лични обвинения, най-вече от хора, които няма да съберат необходимите подписи, ЦИК ще ги отхвърли и т. н. Нищо чудно през януари в надпреварата да останат само Путин и негови "проверени" опоненти, от които не се чакат остри критики.

Какво още чака Путин? (СНИМКИ)

Второ, щабът на Путин може би просто позволява на всички потенциални кандидати да се изкажат, а на избирателите - да преценят колко са компетентни. Тогава "драматургията е съвсем разбираема. Отначало гражданите слушат със седмици, дори месеци политици от всички цветове, уверяват се колко са безсъдържателни техните предложения, разочароват се, но ето че на арената излиза единственият "човек на делото", т. е. Владимир Путин", обяснява "Независимая газета".

Печатът коментира вчерашно съобщение на неназован федерален служител пред "РБК", че Путин вече е взел решение да се кандидатира за нов президентски мандат и Кремъл обсъжда сценарии за обявяване на кандидатурата му.

Какво още чака Путин? (СНИМКИ)

Приоритетен вариант за сегашния руски лидер е самоиздигането, както заявиха източници на "РБК" още през лятото, пише в. "Газета". Обществената подкрепа за Владимир Путин е "значително по-широка" от евентуалното одобрение на властовата партия "Единна Русия", но за всеки случай се проучва и вариантът той да стане неин кандидат.

Путин продължава да мълчи за евентуалната си кандидатура, но това е разпространена световна практика сред политиците с високо доверие в страните си, посочват анализатори.

Какво още чака Путин? (СНИМКИ)

"Има желязно правило, което важи и за Путин, и за Клинтън, и за Чърчил: ако имаш висок рейтинг и си много известен, в твой интерес е да водиш възможно най-кратка кампания. Ако пък рейтингът ти е нисък и изобщо не си известен, имаш интерес да водиш кампания възможно най-дълго време. Човек с висок рейтинг и висока известност вече си е направил всички кампании с цел да постигне известност. Защо му е да проточва всичко това", разсъждават наблюдатели в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    70 23 Отговор
    Владими Путин е мн.голям човек, никой не му е на нивото от вс.лидери на водещи държави, така че по-полека и възможно повече уважение за такива хора като него

    Коментиран от #2, #31, #32

  • 2 Промит язовец

    20 58 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Как да са на нивото му бе каскет, като всички са с поне една глава над него, дори и к**вата захарова!
  • 3 стоян георгиев

    15 37 Отговор
    неговата кампания започна преди година и нещо с убииството на немцов и осъждането на навални,сега продължава с допускането до надпреварата само на клоуни и лакеи,та няма кво да говорим ситуацията е ясна ,изборите в русия са една формалност ,както винаги е било.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Козяк 16

    27 11 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Браво, поредната премия за теб! За "Пулицър" ще помислим допълнително.
  • 5 Гост

    32 6 Отговор
    Той е нужен на всички. Ако Русия има слаб президент и е слаба, на кого САЩ ще продават оръжие за отбрана. С кого ще се оправдаят Испания за референдума в каталуния, въобще с кого европейските лидери ще се оправдават за собствените си провали.
  • 6 дикая собака

    5 25 Отговор
    Путин ще започне последната трета световна война
  • 7 Койчо

    4 22 Отговор
    Това му беше последно на дребният, иначе ще го линчуват!
  • 8 гост

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    абе пич, такъв лидер се ражда веднъж на поколение. Добър, лош, това е друг въпрос, ама непрекъснатото плюене и заравянето в главата за очевидното, говори или за безмерна тъпота или за поръчка (в което искрено се съмнявам). За разлика от товето и на подбните ти мнение, хората в Русия го харесват и ще бъде президент докато поиска.

    Коментиран от #13

  • 9 ГАЛЕВ

    26 3 Отговор
    РУСНАЦИТЕ АКО ИСКАТ ДА СА НАЦИЯ НОМЕР ЕДНО В СВЕТА КАКТО СА В МОМЕНТА-НЕ ИМ ТРЯБВАТ МАЛОУМНИЦИ КАТО ЕЛЦИН И ПРЕДАТЕЛ КАТО ГОРБАЧОВ.ДА СИ ПРЕИЗБИРАТ ПУТИН ИНАЧЕ ГИ ЧАКА ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ ПО АМЕРИКСАНСКИ-Т.Е.СМЪРТ.ЗАЩОТО КРАВАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е СКРИТАТА ДУМА НА СМЪРТ.
  • 10 THAAD

    3 13 Отговор
    Абсолютната лъжа в статията е:
    ... щабът на Путин може би просто позволява на всички потенциални кандидати да се изкажат, а на избирателите - да преценят колко са компетентни...
    Алексей Навални страхува до кости цялата олигархия и мафия, с която се обгражда дребния мафиот. А часовникът цъка.
  • 11 Трапер

    3 8 Отговор
    Ми какво още може да чака освен световното по футбол , и да му порасне алабайчето Вернии за да гони Бесни Язовци из гората ...
  • 12 Пренабита нация

    5 15 Отговор
    Номер едно сте единствено в употребата на допинг и хибридни лъжи. Дезинформирана нация, подобна на македонската. Добре че бяха американците да спечелите и войната, да откраднете технологии, които днес наричате руски. Целия свят ви се смее ушанки жалки. Велики сте само с чашката.
  • 13 стоян георгиев

    5 17 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    какъв лидер?русия става отново страната на злото!!!страната на мизерията и на мракобесието!!!като толкова ти харесва обаче що не се изселиш натам,а?много сте умни феновете му ама да го гледате от вражеския еврогеиски съюз и да му ръкопляскате.я иди кажи на жената и децата как ще продавате всичко тука и ще се изселите при справедливия ви лидер ,но моля те да снимаш реакциите им по време на разговора.сигурен съм че ще спечелиш конкурса за наи-смешните хора и животни на планетата с получения клип,лошото е че може да не си отселял за да го публикуваш!
  • 14 Диди

    2 14 Отговор
    Дори Путин да бъде избран(самоизбрал се),то положението на държавата ще се влоши повече.Русия излезе най лъжливата нация.
  • 15 стоян

    4 13 Отговор
    Само не разбрах защо путинофилите толкова го харесват Може би заради войната в Украйна или затова че им наложиха санкции с които от ден на ден повече угладняват Бил силен президент -ами то другите ги изтрепаха или в затвора как да разберем колко е силен като няма опозиция

    Коментиран от #16

  • 16 Диди

    3 13 Отговор

    До коментар #15 от "стоян":

    В Русия няма опозиция.А изобщо защо трябва да има избори?Той сам се самоизбира.Трябва да има строги санкции за Русия.Путин иска да раздели Европа,но за тази цел е ПРЕКАЛЕНО МАЛЪК.

    Коментиран от #17

  • 17 Дамммммммм

    10 3 Отговор

    До коментар #16 от "Диди":

    Диди..дидииии-къртиш миФфки..В Русия има повече опозиция в парламента им-отколкото партии има в САЩ...А научи нещо за света беее-не копирай само нпо лозунги тук

    Коментиран от #18

  • 18 Диди

    1 13 Отговор

    До коментар #17 от "Дамммммммм":

    Не съм жена ти,не ми пиши на,,бе,,.Не става въпрос за САЩ,а за Русия.Опозиция,която няма право да изяви мнение,не е опозиция.Ха ха ,да съм се научила....Не ме познаваш.....
    Путин се самоизбира,лъжи народът и опасни конкуренти,убива.Това е факт и е безспорно.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Дамммммммм

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Диди..ама освен че къртиш миФФки още кризеш и панели бе...Я да ти обясня сега--в руският парламент има 6 партии които са опозиция на Путин-а най-големите му критици са същите те--да си чула за Жириновски или за Зюганов..или за Яблоко...Еми не си-просто защото те не са соросоиди-а истинска опозиция-със свои виждания и програми...А лансираните от нпо-- тата Невалнии и Собчака са постоянно по медииите-нормално-Сорос плаща този PR..
    П.П...и благодаря на Бога че не си ми жена-няма начин да стане това-не обичам ниските топки.

    Коментиран от #21

  • 20 Дамммммммм

    11 1 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    П.П...и защо да не намесвам САЩ--нали те са критерия за демокрация--нали според Обама те са изключителната нация..??--или не схващаш???😆😆😆
  • 21 Диди

    1 12 Отговор

    До коментар #19 от "Дамммммммм":

    Бла бла.Скучен си ми с изказванията.Ти правиш Русия велика,но тя не е.

    Коментиран от #22

  • 22 Дамммммммм

    12 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Добре бе Диди-както кажеш--не са...Само ти споменах факти-които са критерии за демократично общество-но щом ти казваш.. А САЩ велики ли са???..

    Коментиран от #23

  • 23 Диди

    1 12 Отговор

    До коментар #22 от "Дамммммммм":

    ,,Велика,, е тази държава,която се грижи за народа си.Да не гладуват,да имат права,да живеят добър живот.

    Коментиран от #24

  • 24 Дамммммммм

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    Е защо тогава в САЩ има над 30 милиона бедняци и над 45 милиона които не могат да си позволят медицинска помощ??? Нали те са властелина на света--нали те учат целият свят как да живее..а ако се опъне някой--бомби и шамари..Та коя е държавата която е велика???..Аз ще ти загатна малко--велика държава няма...няма..--има велики народи--преминали през исторически преврати и мъчения-видяли и изгрева на съществуването си-видяли и залеза си--и въпреки всички съдбовни развъртания на съдбата им са останали със достойнство,чест,родолюбие,традиции и манталитет......Айде лек ден..и мисли когата даваш оценки на някой без да си разбрала същността на самият него..Успех...

    Коментиран от #26

  • 25 Монголо татарин

    4 9 Отговор
    Следващия ще е другото гномче-Медведев.И двамата са посметище на политик и държавник.Никога Русия не е била толкова слаба икономически .Цари пълна диктатура и изборите са само за пред света.Народът живее като африканско племе .Мизерия,бездорожие ,дървени къщурки,кенеф на двора и един кладенец за цялото село.Като ги почнеш от Ленин,Сталин,Хрушчов ,Брежнев ,Андропов,Черненко ,Горбачов се оказва че най-нормален е бил Елцин.Всички останали са уроди и тирани,включително и сегашната карикатура на президент.Най-големия грях на Елцин е ,че посочи за свой наследник ботоксовото джудже от КГБ.
  • 26 Диди

    1 9 Отговор

    До коментар #24 от "Дамммммммм":

    Не ми коментирай Америка.Света не се състои от Русия или Америка.Това,което изброи за великите народи...но не е Русия.

    Коментиран от #27

  • 27 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Диди":

    Уви двуполюсният модел на световно развитие отново е актуален и е с ОСНОВНИ играчи САЩ и Русия!

    Когато взимаш твърда позиция срещу единият, бягайки от анализи и коментари за другия, то неминуемо прозира пристрастност отвъд нормалните и логични разсъждения и заключения. Дори отвъд фобиите, доколкото фобията не ти пречи да изкажеш негативно мнение и против друг. Липсата на такова мнение много накланя везните към рамкиране мненията ти на база подкупност. С други думи имаш финансова изгода да пишеш с точно определена насоченост и всяко излизане извън тематиката ти си отразява негативно финансово.

    Ти и юристката и още няколко сте изцяло против Русия, но упорито бягате от коментари и позиции касаещи национални въпроси, не свързани с Русия. Да не би последните 28 години влиянието на Русия над България да е по-силно от това на САЩ и ЕС? Да не би животът в този период да е станал толкова добър съвкупно, че емиграционните процес да се е обърнал или поне минимизирал?

    Реалността показва тежестта на мненията ви и същността ви!
    Много пъти съм писал, че не сте нищо повече от тролове, задачата на които е да отвличат вниманието от настоящите и реални проблеми на България в грешна насока.

    Българите не ни вълнува толкова Русия, колкото внимание вие й отделяте, доколкото от десетилетия вече сме изцяло зависим от запада. Настоящето е следствие от това влияние и голяма част от въпросите на настоящето не са към Русия, както се мъчите да ги насочите, а към Запад

    Коментиран от #28

  • 28 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    ... Настоящето е следствие от това влияние и голяма част от въпросите на настоящето не са към Русия, както се мъчите да ги насочите, а към Запада.

    Специално твоето "ниво" в "стил" необосновани коментари от сорта:
    "Трябва да има строги санкции за Русия.", "Путин иска да раздели Европа" са си обикновени, нискобюджетни НПО лозунги, без елемент на разсъждение. Ниска топка - направо едвам търкаляща се.
    Приятен ден!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вор в законе

    0 1 Отговор
    На първата снимка - само татуси му липсват и гимнаспичката
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания