Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 14:41 1 495 9

Медведев: Отношенията между Русия и САЩ са по-лоши от Студената война

  • дмитрий медведев-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия

Според Дмитрий Анатолиевич американските санкции срещу руски физически и юридически лица по принцип не вредят на Москва

Медведев: Отношенията между Русия и САЩ са по-лоши от Студената война - 1
Снимки: БТА/АР

Отношенията между Русия и САЩ може би са на по-ниско равнище, отколкото са били през времето на Студената война. Това заяви руският премиер Дмитрий Медведев, цитиран от ТАСС.

Дмитрий Анатолиевич каза в кулоарите на срещата на върха на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия в Манила, че добре помни отношенията между СССР и САЩ в края на 70-те и началото на 80-те години и не е сигурен, че тогава те са били по-лоши от сега. По думите му, тогава в САЩ не е имало закони за налагането на санкции срещу "държави, които са врагове на САЩ".

Медведев уточни, че САЩ смятат Русия именно за враг.

Според премиера американските санкции срещу руски физически и юридически лица по принцип не вредят на Москва, тъй като нейната икономика се е приспособила към ограниченията, а правителството разполага с необходимите инструменти за взимане на решения в непредвидени ситуации.

Медведев: Отношенията между Русия и САЩ са по-лоши от Студената война

Трябва да се види какви други санкции ще наложи Вашингтон, каза още той, но прогнозира, че едва ли ще се случи "нещо ново", тъй като руските власти имат "средствата да влияят върху тази ситуация".

Медведев: Отношенията между Русия и САЩ са по-лоши от Студената война


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми да

    9 3 Отговор
    Каквото повикало - такова се обадило!
  • 2 Пеньо

    7 15 Отговор
    Появи се джуджето на джуджето. Това интелектуално чудо как въобще може да говори, без капка мисъл в главицата си.

    Коментиран от #3

  • 3 Ьььььь

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Абе ние това и за теб се чудим ама...

    Коментиран от #4

  • 4 Пеньо

    7 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ьььььь":

    Кои вие? Безродниците? Ама разбира се!
  • 5 Kcaniba

    8 5 Отговор
    Империята на злото е на колене
  • 6 Извън закона

    9 4 Отговор
    Толкова са им оптегнати отношенията че вече правят по една две съвместни космически програми...ще се оптягат още като назначиха само президент на Щатите а не подмениха целият сенат,толкова се мразят че имат милярди в американски банки...май балъците дето вярват на това са само в ЕС и арабските страни Хаха
  • 7 Диди

    7 9 Отговор
    От Медведев разбираме,че санкциите не им пречели.Да вземат да обяснят на руснаците,защо санкциите не пречели.Честито.
  • 8 експерт

    10 7 Отговор
    Задокеанските говеда са в пълна безизходица.
    За да променят тенденцията да си залагат кочината с лихви по ДЦК и печатането на "пари", им трябват нови пазари и евтини суровини.
    Нито едното нито другото обаче става и на говедата им остава да се правят на големи докато Втората Голяма Депресия не ги унищожи.
  • 9 Sergiy

    2 3 Отговор
    студената война беше межу се се се ре и САЩ, а сега е някаква Московия (надесет пъти по-малка във всичкте отношения), това е същото да срявняваш морската свинка със свиня (например путьо) ;)))
    така че димон-iphone да си вземе новият i_и да си играе с него, както винаги и тези приказки да ги остави на путьо (двама лилипута ще разберат един-друг) ;)